I think i just did it


Pic: Me this summer

Idag har jag sett höjden av manlig perfektion. Jag tror jag blev kär.

Ni är ju bara för söta




Pic: Jag just nu klädd i Kavaj Second hand (NY), broscher H&M, tröja Monki, jeans H&M Divided Exclusive(NYA, syns dock ej), skor Din Sko, döskalle ring Glitter

Tusen tack för alla fina kommentarer, jag tar verkligen åt mig. Så kom igen nu, om jag ska fortsätta med det här så tycker jag ni kan fortsätta med respons, vi gör det här tillsammans right?

Nu ska jag försöka hitta bort till hallen, fårse om jag kommer fram i tid! Ska även idag äta den goda maten i VIP rummet, thanks for free food! HA! Hoppas på att pappa och laget vinner idag också.


sluta blogga?

Funderat lite på att sluta blogga? Har egentligen tid till det, men tappar lite lusten av lite respons och lite inspiration.. Hm


Fucking fabulous


Tänkte bara visa er mitt nya halsband som lite för ofta hänger runt min hals!

just two pictures of me today



Pic: Kavaj/jacka Secondhand (NY), linne och leggins H&M, halsduk Gina Tricot, halsband CPH, skor weekday(syns ej)


Gick upp vid 10, tog en lång dusch, åt en god frukost, tog metron in till stan, provade typ allt ifrån Divided Exclusive, blev lite smått besviken, men ett par jeans därifrån fick följa med, tog metron hem, åkte med pappa till hallen och åt världens godaste buffé i VIP rummet, kollade dam matchen, kollat idol, hoppas på något konstigt sätt att både Moa, Mariette och Clara ska gå vidare även om jag vet att det inte kommer ske. Nu ska jag ringa Amanda. Bra dag enligt mig.

Imorgon blir det ikea med pappa och sen ska vi köpa jackor och skor!

H&M Divided Exclusive


Pic: Unknow

Ingen har väl missat att H&M Divided exclusive har kommit ut i butik i veckan. Men eftersom jag har varit i halmstad hela veckan så har man ju inte sett något utav det men eftersom jag nu kommit till köpenhamn igen så ska det genast undersökas imorgon. IKEA blir det imorgon med.


Fotografering del 3




Modell: Elin Asp
Fotograf: Jag, Isabella Andersson

En del bilder ja, så shooot, säg vad ni tycker?


Fotografering del 2








Modell: Elin Asp
Fotograf: Jag, Isabella Andersson


Fotografering del 1









Modell: Elin Asp
Fotograf: Jag, Isabella Andersson


Här är lite bilder sen fotograferingen. Gillar när det speglar sig i vattnet. Elin var jätte duktig. Men det är något fel på min kamera och bilderna blir oskarpa som fan. Ni ska få se mer bilder. Och även de bilder jag tog i somras på söta Fanny.


Every time i look inside


Pic: Tagen ur min inspirationsmapp


Haft en urmysig dag med mina bästa vänner Fredrik och Amanda. Gonna miss you guys! Tiden bara sprang iväg.

Åker som sagt tillbaka till Köpenhamn imorgon. Ska bli skönt, sen hoppas jag på att Fredrik kommer till mig på onsdag. Ska bli kul att få lite inspiration i storstaden nu. För har sån där period där allt är fult som jag sätter på mig. För här hemma får man NOLL inspiration!

Nu: Idol och prison break!


Lars Winnerbäck får mig knäsvag


Pic: Jag i mina bästa dar.. sådär på kvällen när man inte har något bättre för sig

Gårkvällens/nattens jobb var hur kul som helst. Jag är stolt över mig själv fakitskt. Fick blanda massa drinkar och kunderna verkade hur nöjda som helst och fick kommentarer som " Den var helt perfekt, godaste drinken jag druckit". hur kul är inte det liksom. och stoffe & Eriks planer kan vara roliga! Var hemma vid halv 5 inatt. Så somnade vid 5 kanske. Så vid halv 2 väckte mamma mig. Kunde sova hur länge som helst.

Nu ska jag träffa Fredrik. Imorgon åker jag tillbaka till Köpenhamn igen! Later


Where Did You Sleep Last Night?


Pic: Lånad från http://fridabroberg.blogg.se


Gårkvällen var amazing! Började med att jag och manda lagade riktigt  god mat och fixde oss. Sedan gick vi till Frida och förfestade alla tjejerna. Länge sen jag skrattade så mycket. Sen taxi in till stan där det blev mårtensson och morfars. Tack för det. Idag mår jag som jag förtjänar, alltså piss.


Smsade Sarah och frågade om hon ville jobba i garderoben ikväll eftersom jag ska stå i baren. Tack snygging för att du ställer upp, du kommer fixa det galant.
Nu: Sova bort min baksmälla.


I'm working me upwards


Pic: Zante 08, Bella och Bella

Min chef stoffe från morfars ringde precis och sa att jag skulle jobba själv i den lite mindre baren imorgon. GAh! nervös jag blev nu. haha! Bella bartender som stoffe sa för någon helg sen. Hur ska detta sluta? Men det ska bli skoj. Ikväll blir det på baren, imorgon i baren. Nice Combo!


Only by the night


Pics: Just my hand


Hej snyggon! Nu blir det frulle, fixa mig och åka och köpa en ny extern hårddisk. Sen kommer Frida och Amanda hit. Ikväll blir det Röj för hela slanten. En sån där kväll när man inte bryr sig om att det finns en morgondag. Great. Bilder sen fotograferingen kommer nog laterroooo.


did i say that I have the best friends ever? if i don't, i just say it now



Pics: Genom tiderna, världens finaste människor som har fastnat alldeles ypperligt fint på kort

Vill bara säga att jag hade aldrig klarat att leva ett liv utan er. Jag älskar er!


I just miss you so much


Pics: Ronja våren 09

Jag saknar dig så himla mycket. Har på sätt och vis känts som om du bara varit på semester hos farmor och farfar på landet som du alltid var innan. Men ju mer tiden går ju mer inser man att jag aldrig mer kommer få träffa dig igen. Och jag är besviken på mig själv att jag inte varit mer ledsen men jag har inte vågat eller velat tänka på det. För sanningen gör ont. Fan så ont den gör. Tanken att aldrig få mysa med dig igen gör ont och jag ryser över hela kroppen. Du var världens finaste hund och jag älskade dig sen dagen vi fick dig, för 14 år sedan.
Hoppas du har det bra i himlen, jag tänker på dig varje dag och tror fortfarande att du lever. Säger saker så som; "Ge maten till ronja", "ronja ska vi gå ut". Jag öppnar alltid datarumsdörren jätte försiktigt för att jag vet att du alltid låg utanför där och sov, eller varje gång jag vänder mig om när jag går hemifrån och ser på dig och säger, "jag älskar dig jag kommer snart". Ronja jag saknar dig. Men du lever inom oss. Alltid.


Down your face


Pic: My fingers and my new ring


Gick och la mig klockan 4 inatt, Så vaknade precis ovetande vad klockan var. Skönt! Nu ska jag duscha och fixa mig lite. Sen blir det fotografering med Elin. Ska bli riktigt roligt. Katjing


some pics



Pics: Gammal blazer med nya broscher som jag har satt dit på axlarna, snyggt va? De kommer ifrån H&M och är inköpta i veckan i köpenhamn. Kavajen är ifrån Zara.

Svar till Jenny: Min nya kavaj kostade 349 danska kronor. Alltså lägg på 50 % så får du det svenska priset:) <3


i'm waiting for you



Pic: dagens, Kavaj H&M trend (NY!), leggins H&M, tröja H&M, halsband randon affär i CPH (NY!), skor Din sko, Väska Gina tricot, smycken H&M, torget, Glitter

Träffade Linnea i stan och så kom fanny och gick lite med oss. Köpte en halsduk och ett oranget nagellack. Sen kom joel hem till mig. Har varit och tränat spinning med Frida. Kollat idol, blev arg för att de som jag ville inte gick vidare. Amanda skulle komma hit, men hon gjorde inte det. Tråkigt! Har iaf hunnit träffat många av mina älsklingat idag. Hörs imorgon! puss


Some inspiration


Pic: http://toasted.blogg.se/index.html

Lite inspiration sådär på morgonkvisten! Nu ska jag in till stan med Linnea. Vi hörs sen. puss

Det måste komma något bra ur allt


Pic: Http://google.se


Ni kanske tycker jag är jätte efter, men jag har ju som ni kanske märkt börjat kolla Prison break och jag är helt fast, jag tänker hela tiden på det och är beroende. mamma och pappa sitter bara och skrattar åt mig när de försöker få kontakt med mig när jag sitter och kollar på det. När jag skriker när det är spännande eller när det händer något bra. haha töntig jag är! Men thats life. Sen skadar det ju inte att micheal är TO DIE FOR! Precis i min smak. haha! Nej som sagt, nu ska jag kolla några avsnitt. PUSS


I miss it, alot



Pic: Student och Bal 09


Saknar skolan, saknar min underbara klass, studenten, balen ja allt!


Kommit till Halmstad idag och hunnit träffa både amanda och linnea. Great! Imorgon ska jag träffa linnea igen och frida och troligen amanda med. Ska även fixa med min data, träna, fixa med min kamera, ringa lite samtal och ni ska även få en dagens. Rock n' roll!

En fågel viskade i mitt öra att joshua radin kommer till göteborg, detta måste undersökas snarast! Tjix

 


even better


Pic: leggins H&M, tröja Gina Tricot, Converse, skinnjacka Zara, hatt H&M, väska Gina tricot, smycken H&M, Torget, Glitter och Efva Attling

Min plan på att tröstshoppa gick alldeles ypperligt bra, nu är jag glad igen! haha. Det blev en lång slapp kavaj, en ny ring, skor, t-shirt och ett skit snyggt halsband. Nu har jag precis ätit thaimat. To kill for!
Funderar på att åka hem till halmstad imorgon för att hälsa på mina vänner. Åker tillbaka till köpenhamn i slutet av veckan igen. Kan bli bra, ska fixa lite saker i halmstad med.

I Slept With Someone In Fall Out Boy and All I Got Was This Stupid Song Written About Me


Pic: En gammal goding

Herre min gud vad irriterad jag är idag då. Så funderar på vad jag ska tröstshoppa imorgon! hittat en dösnygg slapp kavaj. Skor behövde jag med tyckte mikael, kanske ska lyssna på han för det behövs faktiskt:P haha!
Ska hem till halmstad på fredag och slå klackarna i taket! Men hallå girls, nu får ni snart komma ner hit till Köpenhamn och testa partylivet lite! Ska sova bort detta dåliga humör nu. Fan klockan är bara 9, kan klockan bli lite mer kanske! Nej veckan som inträffar en gång i månaden för tjejer tär på en.. Ska ringa amanda nu så jag blir på lite bra humör! imorgon återkommer jag med ett gladare humör.

loving you


Ring (NY!) Den är snygg, right dudes?

Sitter och kollar mina favoriter som gått vidare i idol! HÄR är en utav mina favoriter. Sen älskar jag låten med. Lyssnat på den 111 gånger nu. Nu ska jag äta stek, potatisgratäng och brunsås. Kick ass! Har lärt mig räkna på danska idag, DETNI! det är inte lätt vill jag lova er. tjingtjongkines  

Truth, Bitter Truth

¨
Pic: in my window

Hemma från en riktig turistfälla som pappa och mamma lurade med oss på. Men det var mysigt och vi såg riktigt fina lägenheter och historiska ting. Så nu kan du vara stolt Lovisa ;)
Fast jag har en dålig dag idag och är irriterad på allt som rör sig och låter. Gah! Så sitter det är jävla unge framför mig som jag var tvungen att le emot varje gång hon vände sig om, vilket var en gång i minuten typ. dö!  
Behöver mina vänner idag, saknar er.

Tog en del bilder idag så dem kommer upp senare. Laterooo

Something I Can Never Have


Pic: Halsbandet som måste införskaffas

Gick upp relativt tidigt idag och var ute och sprang en runda innan frukost. Bra bells! Ska som sagt iväg på en båttur senare. Mysigt eftersom det fortfarande är sommar här i Köpenhamn. Gud, det är redan den 20 September, vad tiden springer iväg. Imorgon måste jag ta tag i massa saker. Får skriva en to do list.

Svar till anonym: Nej mina föräldrar är inte skilda. Pappa jobbar som tränare här och mamma bor kvar i Halmstad. Men han är hemma många dagar i veckan hos mamma :)

Don't Dream It's Over


Pic: http://topshop.com

Provade dessa underbaringar från Topshop igår och jag är kär. I want them now!

Your Gonna Need Someone On Your Side








Pic: Bilder sen kvällen på resturangen

Var först och åt en god lunch i VIP rummet sen kollade jag när Köpenhamns handbollsdamlag spelade, som för övrigt är världens bästa lag, dem vann. Sen spelade pappa och dem mot åhus och även dem vann. Var två bra matcher. Sen åkte vi hem och jag kollade lite prison break. JAG ÄR HELT FAST! Sen fixade vi oss lite snabbt och nu har vi varit ute och ätit på en jätte mysig resturang med jätte god mat. Jag var klädd i min nya tröja/klänning från H&M och svarta högakilklackar till det.
Imorgon blir det en båttur!
Puss på er

It Gets the Worst at Night



Pic: H&M Trend (NY!) älskar den!

Lämnat mitt Cv till en del affärer idag. Nu är det bara att hålla tummarna. Blev typ förföljd av en stalker idag på stan. Han gjorde antal kärleksförklaringar och frågade om nummer och massa. Efter varje affär jag kom ut ur så stog han där. haha lite läskigt faktiskt. Sen stod jag och lyssna på han en sista gång och efter att han snackat ett tag så sa jag att jag inte fattade ett skit av vad han sa. Då gick han. haha! Finns så mycket konstigt folk i storstäder alltså:)

Jag och pappa har lagat en alldeles underbar middag. Så är mätt och belåten. Imorgon blir det först att kolla när damlaget spelar match sen spelar pappa och laget efter det. Sen ska vi ut och äta eftersom mamma, mormor, stig och hundarna är här och hälsar på.

Vill bara säga att jag saknar mina fina vänner. Tänker på er varje dag. PUSS

All of a Sudden I Miss Everyone


Pic: in my window

Vaknade precis, solen lyser rakt in genom fönstret och jag har precis ätit frukost framför ett prison break avsnitt. Ska in till stan sen när mamma och mormor och dem kommer på besök. Då ska jag lämna mitt cv i alla klädesbutiker. Wish me luck!
Vi hörs senare. puss


The Search for Something More


Pic: Dagens andra består av tröja från Topshop & skor från Zara


Pic: Fodral från H&M, kavaj och skor från Zara


Pic: Egengjorda cykelpants, kavaj från Monki, skor från Zara, tröja och väska från Gina Tricot och smycken.

Döskallesjalen på tre olika outfits! Hope you like it!
Nu blir det tacos och Idol. Har varit och handlat för imorgon ska jag baka bullar! Hör du mamma, jag ska inte bli en PAJMAMMA som du ;) haha. Jag vet att frida och lovisa är på min sida på den fronten.

Jag och pappa köpte Prison Break season 1 boxen idag så vi ska börja följa den såhär några år försent! TJingtjong

Jag lever, jag lovar



Pic: Dagens första består av mjukisshorts, paljettjacka, linne och smycken från H&M och skor från Din sko

Det går ju tydligen inte lägga in flera bilder på denna sega data. Jag som hade en massa att visa. Sorry för kass kvalité men denna datan tar inte in de bilderna med bättre upplösning.

Iaf, jag har inte haft någon data dessa dagar då jag har varit helt själv här i Köpenhamn i några dagar. Jag har shoppat, varit ute och sprungit, lagat mat, haft oc maraton och myst, med mig själv. haha!

Ska in till stan imorgon och lämna mitt cv i typ alla klädesbutiker. Var inne på Gina Tricot och skulle bara höra om de sökte någon personal. Och där stod jag utan CV och fick direkt gå på arbetsintervju och dem gillade mig jätte mycklet. Så fick inprincip jobbet, och någon utav cheferna ska ringa mig i veckan, men detta var bara en deltidstjänst. Och jag vill ha heltid. Så vet inte om jag ska ta det och skriva kontrakt med dem i någon månad?! Lite och fundera på där ja..

Imorgon kommer mamma och mormor och hälsar på. Trevligt!
Idag har jag varit med pappa på träningen, sen var vi på Fields(typ nordens största köpcenter) och kollade i affärer, åt lunch och kollat massa inredning till lägenheten.

Får inte min data förens i nästa vecka och det SUGER! saknar den.

Oj mycket text, jag ligger verkligen efter :) Men blir kanske lite mer text nu framöver så ni kan läsa om hur jag har det.

Förövrigt så ÄLSKAR JAG KÖPENHAMN!

Songs to Love and Die By


Pic: http://lefashionimage.blogspot.com/

Var ju tydligen inget idol idag men jag har ätit gott, kollat på tv, läst tidningar, lyssnat på musik och funderat på vad som ska inföskaffas på IKEA! Har även målat naglarna och för tillfället bytt från det svarta till rött! Kan liva upp min ofta svarta outfit. Great huh?

Svar till anonym: Först och främst tack!  Nej jag känner ingen här i köpenhamn förutom pappa. Känner väl hans kompisar och de i laget lite. Men inte precis någon jag umgås med. Men ser detta som en utmaning och bra erfarenhet att på egen hand skaffa mig ett jobb och få nya kontakter med folk. Men det tar ju sin lilla tid, så man får visa lite framfötter och inte bara sitta inne och tro att kontakter ska komma inspringandes i lägenheten. Sen får vi ju se om jag blir mobbad och ensamast i världen eller inte. HA! Det får tiden utvisa.

I'm in the big town




Pic: http://google.se

Nu är jag framme i lägenheten och har packat upp och städat och donat lite! Ska åka till Ikea för att köpa allt ifrån nya kuddar, tavlor, speglar och sånt i dagarna. Tror det kan bli mysigt när allt är som jag vill sen. haha!  

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och laga mat och titta på Idol. Thank god att jag har lite svenska kanaler.
Imorgon blir det att skriva nytt CV och ner till stan och kolla lite i alla underbara affärer.
Hörs senare.

Imorgon sticker jag!


Pic: Just me

Imorgon flyttar jag till Köpenhamn. Pappa kommer ner med min data på torsdag, men har en bärbar sålänge så bloggar från den. Har varit och sagt hejdå till mina närmaste idag, jag kommer sakna er! Men ni kommer ju snart och hälsar på.

Hemskaste är att Lovisa har flyttat till Tyskland och jag träffar inte henne förens i jul. Jag kommer inprincip dö utan henne.

Nu ska jag slänga ner mina 10 par skor i en egen resväska och sen gå och lägga mig, åker nämligen tidigt imorgon. PUSSS


Lesmoking



Pic: http://lesmokingimage.blogspot.com/2009_09_01_archive.html

Amanda tipsade om denna blogg som bara innehåller bilder med folk som röker. Jag är sjukt emot rökning och har aldrig själv testat och kommer inte göra det heller men när det handlar om fashion och bilder/fotograferingar så tycker jag det är tufft på något sätt. Förstår egentligen inte varför då det är så äckligt men det blir bra på bilder.

Nej nu åter till packningen!
Musiktips: Mando Diao - Gloria. Galet att vi såg dem live på hultsfred 09.

Don't you let me go tonight


Pic: Yesterdays woorkoutfit

Stoffe ringde igår och sa att vi behövde extra personal igår så jag fick ringa runt till lite kompisar. Lovisa var en ängel som ställde upp. Igår var det svettigt att jobba, galet mycket folk! Men det är alltid kul. Jag jobbade i NY skjorta/blus från H&M Trend, fodrallkläning H&M, väska Gina Tricot, skor Din sko och smycken Lindex, torget och H&M. Slutade vid halv 4. Sen åkte jag och hämtade jocke! Vaknade för ett tag sen, körde hem jocke, han skulle tillbaka till Helsingborg. Nu kommer farmor och farfar, sen träffa frida. Dagen är FULLPROPPAD! ska packa nu innan alla möten!


Killar med stil..


Pic: http://lookbook.nu

Är ju bara FÖR sexigt!




A shot in the dark




Pic: Me today wearing the new trousers from Zara, jacket Zara, Shoes Zara and top from Topshop

Nya byxor från Zara alltså, eller köpte dem i Stockholm men glömt visa dem. Alltså så går jag klädd i kläder från Zara från topp till tå idag.

time after time


Pic: me

Ny header, vad tycker ni? Tack Amanda, du är grym. Men hela bloggen är under renovering så allt är inte riktigt klart, men det kommer bli bra det här. Nu blir det glass.

Tips: Dem hade mycket att säga - Andreas Grega, Mammas gata - Andreas grega & Timbuktu

 


Have a heart


Pic: Fotograf, jag, modell, mandi

Godmorgon godmorgon! Igår träffade jag jocke lite, galet länge sen! Sedan vid halv elva åkte jag och jobbade. Trevligt som vanligt, men var lite trött.
Nu ska jag träffa Amanda och vi ska in en jätte snabbis till stan för att fixa en grej. Jag är en sån sjuk tidsoptimist. haha! Tror att jag kan hinna med 100 grejer på en dag. Nej nog snackat om det. vi hörs senare. PUSS


Vart du än befinner dig

'
Pic: Just me

Djurmönstrat är bara för läckert! Detta zebrahårband köpte jag i Stockholm.

Träffat fia idag, köpt skivor så jag kan bränna över bilderna till Lisa och nu ska jag åka och träna med Frida. Har även hunnit med att packa. Jävulskt mycket man ska ha med sig då. Ikväll ska jag jobba på morfars. Ni som är över 21 år gamla, KOM! :) Imorgon står det mycket på schemat. Får inte sova så länge, men det är svårt när man jobbar till typ 4-halv 5 på morgonen. 

Nu blir det spinning med frida!  


The smokey one


Pic: Fotograf, Jag, modell, Lisa

Sitter och redigerar fler bilder på fina lisa. Ska nämligen skicka iväg en skiva till henne i london med alla bilder på. Ska även skicka ett brev till Frida som även hon befinner sig i london. Lite svenskt godis och fina ord ska hon få på posten. Hoppas detta uppskattas. Ska även åka och träna imorgonbitti. Hörs imorgon. Puss


kindly unspoken




Pic: dagens klädsel

Nytt linne från Zara, jacka Zara, avklippta leggins, skor din sko

Lunch på stan med mamma, clara, lovisa och lena, fika med fia, fika med Frida! Haha vad tjock jag kommer bli! Nu blir det film och idol med Lovisa & co. Ska börja packa imorgon, jesus. Tjabbba


Boots


Pic: http://loweo.blogg.se

Ja, detta är ju bara också ett måste inför kommande årstid. De vita och de med massa runda nitar på hade jag kunnat dö för. Så nu vet ni det. Jag ska typ gå och råna en bil nu, för alla tre är borta och jag måste ha en nu. Outfit får ni senare. Tjingenling


why can't we just rewind




Pic: Me in Stockholm

Skinnjackan är ett måste i höst och vinter enligt mig. Min ser ut såhär. Zara it is.

Herre min skapare, på måndag flyttar jag till Köpenhamn. Följer ni med mig här på bloggen? Skickat iväg Cv:t till några idag och får hoppas på det bästa. Åker dit så länge tills det händer något som lockar mig mer. Fredrik har varit och kollat på lägenheten i stockholm idag, vitt, högt i tak, stora fönster och ja det låter bra. Det jobbiga är dock att vi inte får reda på om vi får den förens om rätt länge. Så därför flyttar jag till Köpenhamn så länge. Sen i  mars-april fyttar jag till London för att totalt leva livet!

Ni är många som har frågat vart jag har jobbat i sommar och svaret är då att jag har jobbat på ett penisonat/hotell som ligger i Frösakull. Där jag har gjort allt ifrån städat, haft frukosten, serverat, stått i receptionen, hjälpt kocken mycket inför bröllop, stora fester och caterings. Ja alltså det mesta.


Top of the world


Pic: http://kanal5.se/nataliekarlsson.se

När jag såg denna fina skapelse på natalies blogg blev jag som såld och eftersom jag har världens snällast vän vid namn Fredrik som är i Stockholm så köpte han den till mig idag. Tack, i'm in love!

"We are the outerummers in a bottle of wine"







Pic: Lovisa, joel & jag i mitt uterum under isoleringstiden

Åh vilket mysigt dygn jag har haft med två underbara vänner. Drinkar, vin, mörk choklad, vindruvor, chips, spelat spel, skrattat på tok för mycket, intärnskämt, lekt småstjärnorna när vi trodde att ingen såg och oj så fel vi hade, HA!, sovit jätte skönt, byggt koja för att det inte skulle bli ljust på morgonen, sjungit, lagat mat, kollat one tree hill och bara haft det JÄTTE mysigt. Tack för det.





The red ones




Pic: Me today

Tröja Monki, Egengjorda cykelpants, converse, Ryggsäck Gina, Zebrasjal Pieces och smycken H&M, torget och Efva Attling


I did it!


Pic: Jag i möllegård

JAG KLARADE DET och är stolt över mig själv. Sista dagen på jobbet idag, gick upp 05.30, mördartid. Och slutade nu, så nu ska jag vila lite sedan träffa amanda. Sedan blir det inköp inför kvällen. Hörs sen


the world we live in


Pic: Jag och Lovisa i Göteborg

Imorgon ska vi fira att det är min sista dag på jobbet så imorgon ska jag och lovisa köpa två flaskor vin, sitta i mitt uterum, beställa mat, äta ost och kex, tända en brasa, lyssna på skön musik, bli fulla, snacka skit, sova på madrasser på golvet, ha världens bästa bakisdag dagen efter och inte röra oss ifrån uterummet och bara ligga och kolla filmer hela dagen. Hur bra låter inte det?

Frida ringde från London och har nu snackat med henne i 30 min. Åh jesus vad jag saknar dig vännen.

Denna veckan ska jag hinna träffa Mikael, joel, Fredrik, Amanda, Frida och Lovisa innan hon flyttar till Tyskland på Söndag. Vänner ni är bra ni!


My life would suck without you.


Pic: Me and Fredrik

Nu är frågan, flytta till Stockholm med min bästa killkompis Fredrik eller flytta till Köpenhamn. Fredrik har fixat lägenhet och har även lägenhet i köpenhamn. Jag vet, jag är velig, men vad ska jag göra, Stockholm eller Köpenhamn? Ska söka jobb i båda städerna, och det beror väl kanske lite på vart jag får jobb, men det är liksom dags att bestämma sig snarast. Men ska skicka mitt Cv till pappa arbetskompis som ska skicka ut mitt Cv till massa ställen i Chp.

TACK så hemskt mycket för era fina kommentarer! Men frågan är, vad vill ni se här på bloggen, outfits, fotograferingar, vardag ja you name it? Ni som ska tycka om den. Så säg nu vad ni tycker:)


The don't know anything


Pic: Jag i möllegård

vissa personer vet inte när dem går för långt. Idag har jag sagt upp mig på jobbet, efter att min chef fick mig att börja gråta. Jag orkar inte med det, så nu har jag två jävla dagar kvar sen är det över. Sen skiter jag i om jag är arbetslös. Har mitt jobb på Morfars iaf.

Men nu flyttar jag hem till Lovisa för någon dag, måste reda ut mitt liv lite. Deppig jag låter, men så är det ibland. Kommer snart tillbaka. Ni får mig att le. PUSSSS


friends are the best ever


Pic: Coldplay Stockholm 22 augusti

Min fina underbara bästa Joel kom förbi en sväng för att säga hej, sånt värmer. Du är grym!

Amanda och jag har lagat jätte god middag och snackat skit, underbart att få lite tid med dig igen. imorgon kommer lite nya inköp om jag orkar, ska jobba på morgonen. Död! HATAR VERKLIGEN DET. men bara två dagar kvar. Börjar planera inför Köpenhamn nu, great.

where is the love


                                                                                                                                                                                          Pic all from Copenhagen
Ensamhet, jag längtar på sätt och vis. Tid att tänka, tid att få känna efter. Att flytta till en stor huvudstad själv skrämmer mig inte ett dugg, det ska bli skönt. Man måste våga testa något nytt och kunna stå på sina egna ben och sedan vara stolt över sig själv vare sig man klarade det eller inte. för då har man iaf testat.

Flyttar i veckan och åker ner och söker jobb, har även sökt antal jobb här hemma men om jag inte får något där eller här så kan jag lika väl vara där. Det ska bli roligt att testa något nytt. Min pappa bor i köpenhamn, men han är hemma i halmstad lika mycket som där nere så jag kommer vara själv en del. Men det ska bli skönt, haha får se hur länge jag tycker det, men det är iaf den känslan jag har nu. Så var tror ni, kommer jag klara mig i en stor shoppingstad för att spara mina pengar till London? tror inte det va, men det är värt ett försök!

Nej nu har jag fått skriva av mig lite och klockan är på tok för mycket för lilla mig som ska upp och jobba imorgon, HEMSKT! Men sista helgen på detta jobbet, shiet, måste säga det till min chef imorgon. Önska mig lycka till. Godnatt


in my head




Pic by me: Ny paljettjacka H&M

Saknar era kommentarer. Därmed tappar jag lite intresset för detta, så kom igen nu.

 


Friends with benefit


Fotograf: Jag, Isabella Andersson
Modell: Fanny Troell

Det kommer fler idag. Jag ska åka iväg och jobba nu, sen bara hem och lägga mig och kolla vidare på One tree hill. Mysiga dagar med mig själv. Puss

i can't ignore you



Jobbade imorse, åkte hem och bäddade ner mig i sängen och kollade One tree hill boxen, regnet bara öser ner. Nej då får lilla Bella för sig att gå ut och springa. Så ja det gjorde hon. 7 km blev det, bra jobbat bells!
Sedan tog hon en varm dusch och kröp ner i sängen igen.


Jag MÅSTE ha ny DESIGN. hatar min nuvarande för jag har tröttnat något fruktansvärt. Så det ska fixas snarast.

Förresten så flyttar jag till köpenhamn nu snart, orkar inte med halmstad. Så nu vet ni det! Fler bilder sen Fannys Fotografering kommer sen. KYSS

Tony the beat



Helt jävla död efter dagens andra träningspass, gud i himlen, jag kommer inte kunna röra mig imorgon. Så nu ska jag sätta på mig mjukis och lägga mig med världens bästa vän i den stora dubbelsängen och kolla so you think you can dance finalen som troligen resten av sveriges alla små fjortisar gör just nu. BYE LOVERS


Walking on a dream



Fast att min kropp säger emot så ska jag träna en gång till ikväll. Frida tvingar mig! Hade ju varit mer mysigt att bara sitta hemma med goda vänner och dricka ett alldeles för sött och gott rosévin, men nej inte här inte.

Sebbe kom med ett as najs musiktips! Så nu tipsar jag er att lyssna på Empire of the sun - Walking on a dream


what I did to you was hurtful

Ringar ringar och ännu mer ringar. Jag har en bra början på en samling. Men vem vet, det kanske införskaffas mer idag. Fika idag med Frida, det var på tiden. Har precis varit och powerwalkat med pappa, sjukt vad det blåser. Nu ska jag söka jobb i Köpenhamn och stockholm. DETNI!


LISA AND BELLA ARE GONNA DO GREAT SUCESS



Jag och världens snyggaste Lisa har världens bästa idé som vi ska genomföra snarast. Nu tänker ni säkert vad detta är för något intressant. men detni, det får ni inte veta ännu förens det är klappat och klart! Säger som lisa; det kan inte gå annat än bra när vi två är i farten :) Synd bara att hon bor i london, UTAN mig. För dålig tajming att jag flyttar dit när hon flyttar hem. Men kolla hennes blogg och följ hennes liv i london med världens tuffaste garderob på http://lisahenningsson.blogg.se

 


let the music speak



Har verkligen ingen rolig musik att lyssna på för tillfället! Så söta rara läsare, TIPSA MIG OM MUSIK TACK?! 

Ps 1. Jag och lovisa har haft vattenkrig inomhus precis, det var roligt! galna som vi är. Ps 2. jag och lovisa har pratat om våran Londonflytt som ska ske i januari, vi har konstaterat att vi längtar. Ps 3. Jag är ensamast i världen imorgon, pappa vill du göra något med mig då? SLUT PÅ ps. alltså Ds.  

jag faller tillbaks dit du vill



Klippt mig idag, syns det? nja inte så värst. Bra det! idag har jag på mig cykelbyxor egengjorda, nya tröja Gina tricot, kavaj Gina Tricot, sjalar piraia, skor din sko, väska gina tricot, smycken H&M, Lindex och torget och hatt H&M.

MER DITALJER


up side down



Wierd bild jag vet, men min kropp dödar mig efter träningen sen igår. Nu ska jag jobba ngn timma sen mysa med lovisa, sedan klippning sedan framtidsplaner med Fredrik! GREAT DAY. Ciaoo

RSS 2.0