The world

Tjena mittbena vad ont jag har i kroppen efter dagens boxningsträning! Det var som ett koncentrationsläger! HA.
Idag på stan har jag knallat runt i egengjorda cykelbyxor, linne från H&M, kavaj och skor från Zara, smycken från H&M, Torget & Lindex. Imorgon ska jag klippa mig, jag vill inte klippa mig, men jag måste klippa mig. GAH! Nu ska jag läsa en bok, hör och häpna. Imorgon ska det även införskaffas en extern hårdisk till, har på tok för många tusentals bilder på datan. Ni som har blivit fotograferade av mig, om ni vill ha alla era bilder, även oredigerade, får ni komma och hämta dem på ett usb eller ngt, annars raderar jag alla oredigerade. Godnatt coolingar

HEJOCHVÄLKOMNA

Roligt med mycket läsare, ni är varmt välkomna till min blogg. Hoppas ni är här för att stanna. Bella är jag!


Black is my thing


Tycker det är galet tråkigt och köpa likadana saker som alla andra har, så därför köpte jag nitar och pimpade mina egna gamla boots. I love it! Funderar på att sätta lite fler. Får se vad som sker.


Nytt skärp


Sen min nya älsklings ryggsäck!

Fått mycket kommentarer av vänner och så att jag blivit lite punkig, vad vet jag, kanske, kanske inte!? Svart är coolt och klassiskt och jag har blivit helt FÖRÄLSKAD i nitar.


Inköp del 1 var detta alltså.


i'm going down

Bild: Min arbetsplats med mina coola chefer!, förutom Gert i mitten!

Jag tycker om mitt jobb, iaf mitt ena. Personalen är bäst och världens bästa stämning. Slutade halv 5 inatt så är lagom trött idag. Men det är renovering på Morfars som gäller nu så den 9 september är ni välkomna tillbaka till en grym inredning. 

Jag kanske ska ta tag i att fota mina inköp! Yepp, det ska göras nu! Lateroo.  

 


Ryggsäcken som jag har gått och blivit kär i ..

..Är min! :) Köpte den i stockholm, och gud vad jag redan användt den varje dag sen jag köpte den. Löööve it! Lateroo! Glöm inte och säg vad ni tycker om håret i inllägget nedan. Pusspåer


VÅGA SÄGA VAD NI TYCKER





Jag är kluven och vet inte alls om jag är nöjd! jag tycker det är för mörkt, men ändå lite coolt. Men eftersom dem röda/oranga bara är toning så blir dem ljusare ju mer man tvättar håret. Men vad tycker ni, ska jag göra det ljusare eller behålla det? snälla hjälp mig.


i'm to cool for you



Gårkvällen var trevlig!

Idag har jag gjort något drastiskt med mitt hår, iaf enligt mig själv! haha. Nej jag har lagt i lite orange/röda/kopparfärgade slingor i håret, plus gjort ljusa i utväxten. Så nu är det lite mer milerat och varmare. Lite smått som på bilden. Jag vet inte själv vad jag tycker än. men ni ska få se bild på det imorgon  efter jobbet. Då ska ni även få se inköpen sen stockholm!

dancing at the disco



Ikväll blir det som sagt utgång och jag har bestämmt mig för att ha min nya paljettkavaj, men frågan är då vad jag ska ha till?


Heartbeats

 

Solen skiner och jag ska därför gå ut och lägga mig och sola lite. blek som jag vet inte vad! Ikväll blir det årets sista sommarfest!

I wanna feel free


Bild: Jag

Jag har fått på hjärnan att jag vill fytta hemifrån hela tiden. Hur skönt det hade varit att slippa allt tjat, att få laga sin egen mat, inreda själv, känna känslan av att man får en tyst lugn stund för sig själv, handla själv och bjuda över sina vänner på mat och lite sleepover när det blir det ensamt. Jag vill, jag vill, jag vill! Jag tror att det är bra och nyttigt att bo själv innan man flyttar ihop med någon. Att känna ansvaret och självständigheten inom sig.

Tänk att få inreda själv, så mysigt och fint det hade blivit. Att krypa ner i soffan med massa tända ljus och bara läsa sin favorit tidning. Åh vad ensamhet kan vara skönt, även om jag älskar att ha folk omkring mig för det mesta.

Jag önskar att jag vore modig nog att skaffa mig ett heltidsjobb i stockholm och flytta upp själv och skaffa sig nya kontakter, vänner och ett "nytt" liv. Får väl göra det efter london och mitt resande i USA! Men jag är otålig och vill NU!


Blir en del text nu, men jag känner för att skriva av mig. Imorgon skulle jag egentligen träna, men eftersom jag har tränat både igår och idag så säger kroppen faktiskt stopp nu fram tills på lördag iaf. Att inte ha tränat på 3 månader känns.
Imorgon ska jag till Tylösands SPA och få ansiktsbehandling och lite massage. Sedan så blir det sommarens SISTA sommarfest. Skoj! Fredag blir det sling och klippning! Behövligt vill jag lova.

Nu ska jag göra mig en kopp te, gå upp på min övervåning, tända ljus och läsa min nya tidning. Får låtsas att jag bor i huset själv;) haha! PUSSPÅER

Well that’s where I belong and you belong with me


Outfit # 1: T-shirt London, Jeansväst Monki, Avklippta cykelshorts, hatt H&M, boots Zara, glasögon hiphopbutiken.se, smycken torget, H&M & Lindex


Outfit # 2: Klänning Second female, skinnjacka Zara, boots Zara, väska Zara, hatt H&M, smycken Lindex, H&M, torget

Outfit # 3: Klänning Zara, skinnväst H&M, kavaj/jacka Gina, skor Din Sko, smycken H&M, torget, Lindex, Efva Attling, Thailand, egengjorda, väska ?!?

Lovisas outfit: Mockajacka MQ, klänning Hunky Dory, skor Wedins?!, halsband H&M

Hemranglandes kl  4 halv 5 på morgonen efter förkrök på hotellet, förfest på Östermalm, Stureplan, nattmat! Sedan blev jag lite sugen på den där ismaskinen vi hade på hotellet så jag ranglade ut där i nattlinne och lovisa var i farten med kameran:)

Outfit # 4: Avklippta cykelshorts, kavaj Monki, nytt linne Topshop, skor Din sko, ny väska Gina, hatt H&M, smycken som föregående outfits!

Mötte upp sarah, Rebi, Frida och Amanda för att ta en mysig lunch!

Haft en toppen lång lång helg med min bästa vän. Vi har shoppat massa, ätit onyttigt, ätit god hotellfrukost, njutit lite för lite av hotellets underbara sängar, festat, gått på världens bästa konsert, köat i 9 h, träffat trevligt och otrevligt folk, konstaterat att man är artigare och i vissa fall trevligare i Stockholm, men även konstaterat att det finns mycket dryga folk, hoppat studsmatta, och ja en MASSA mer! Tack för detta, det behövde jag. PUSS PÅ ER! imorgon kommer inköpen.

COLDPLAY VAR DET BÄSTA JAG SETT I HELA MITT LIV!!








Ni kan inte förstå känslan av att först köa i 9 timmar för att stå längst fram. Att bli hatade av alla som stod omkring en som man puttade lite extra på för att komma ända fram till stången för att känna känslan av att stå allra längst fram på ett fullsatt Stadion med 33 000 människor för att se Världens bästa COLDPLAY! Det var det sjukaste, det bästa, det känslosammaste, det finaste, det galnaste och det bästa jag gjort på väldigt väldigt länge. När coldplay kommer ut med stora stora tomtebloss och inleder med life in technicolor och hela publiken blir extas och skriker av full hals och man ryser från topp till tå. När Yellow spelas och det kommer stora gula ballonger fyllda med konfeti i, ut över hela stadion och tårarna bara sprutar. Mellan varje låt hör man publiken sjunga viva la vidas allsång. När Chris Martin sätter sig vid pinaot, går in i sig själv och spelar fix you, jag blir som en galen liten fjortis som knappt vet vart man ska ta vägen och tårarna rinner även ner på denna låt, så mycket känslor, så mycket minnen. Att bara tänka på artistens känsla av att se ett hav med människor på 33 000 kunna hela hans låt utantill. Att få lite smått panik av att man vet att de spelar sista låten och att det här är slutet på något helt underbart! DET ÄR KÄRLEK! Att jag nu har sett världens bästa band spela live och varit så nära dem är galet ofattbart.

Liten sumering av lördagskvällen! hehe, som sagt mycket känslor och lycka den kvällen.

Ni får ett nytt inlägg med oufits och lite andra bilder från resan :) PUSSS

i don't agree



Inspiration

Jag blir så arg! Får inte tag på varken Lovisa eller Jocke. Gaaah jag vill sova, inte sitta uppe och vänta.

i will try to fix you



Packar för fullt här hemma! Kör på mycket svart, nitar, djurmönstrat och paljetter! tror det kommer bli nice!


Nytt halsband



Nya armband och nya stora ringar!

Imorgon blir det som sagt stockholm ända fram tills på måndag. Så hoppas ni kommer tillbaka när jag är tillbaka! Ni är bra, glöm inte det! Ha en underbar helg, för det ska jag ha! :) Kan knappt bärga mig..

PUSS


violet hill


Bild: Drinkkväll hos mig i sommras

Jag orkar inte ta fram kameran och fota mina nya grejer, så jag skjuter upp det till imorgon igen, hope that will be allright. Har istället kollat ett repotage om Coldplay på ettan, ätit marabou och sitter nu med en ansiktsmask som mamma har tagit med sig från jobbet. Ibland är det bra att ha en mamma som jobbar på SPA!

Nu ska jag sova, för jag ska upp 6.30 imorgon. DÖ!


Lost


Pratar med min finaste vän Frida som nu befinner sig i London. Jag var inne på hennes blogg och ser att hon har köpt skit snygga kläder men framför allt världens coolaste paljettväska. Sen nu kommer hon och säger att hon har köpt en likadan till mig! Du är bäst älskling! Och jag ska svara på ditt mail ikväll :)

Idag har jag jobbat, hjälpt min gammelmormor att handla, träffat Frida och Johan, kollat på en film i min ensamhet och lagat tacos. Har även börjat packa, det går bra, fast att jag kommer ha med mig påtok för mycket kläder.

Ni ska få se mina inköp ikväll med. PUSS

Now me feet won't touch the ground


HALLÅ HJÄLP MIG! Jag har shoppat på tok för mycket på senaste men ändå så tycker jag att jag inte har ngt att ha på mig när vi åker till Stockholm! Så hjälp mig, två utekvällar ska det dressas upp till men vad ska jag ha på mig?!? Ilandsproblem, ilandsproblem..

Imorgon ska jag jobba kl 08.00, det är hemskt men det är pengar!
Har köpt lite nya dösnygga acessoarer idag, men dem får ni se imorgon:) Sov gott

Free fallin'



Vaknade även idag med världens mardröm.. Skrev ett CV igår och idag ska jag in till stan för att lämna det lite överrallt. Önska mig lycka till! Sen ska jag klippa två kompisar. Tjing

Fotografering del 2






















Modell: Fanny och Cola
Fotograf: Jag

Sitter hemma hos Fanny och Amanda och laddar upp bilderna eftersom min data inte vill. Så därför kommer alla 40 komma idag, Hoppas ni inte har något emot det :)

Fotografering del 1



















Modell: Fanny och Cola
Fotograf: Jag

Här är några bilder på Fanny sen den senaste fotograferingen. Jag är väldigt nöjd och älskar ljuset i bilderna. Vad tycker ni?

Trouble


Vaknade alldeles kallsvettig och med tårar i ögonen av en hemsk dröm. Jag fick nypa mig i armen för att se om det var på riktigt eller inte. Det var det inte. 
Nu ska jag åka hem till Amanda och sola och äta glass. PUSS - 4 dagar kvar

Kräftskiva idag igen



En kräftskiva idag med, fast med lite vuxnare folk såsom familjerna andersson, andersson och holmén. 
På mig hade jag kavaj från Monki, hatt från H&M, linne från Hunkydory, leggins från Gina tricot, halsband från Lindex och skor från Zara. Tack för en trevlig kväll. Nu ska jag hoppa i sängs. 

det finns något bra och stort i alla om och alla men



Jag har redigerat 40 bilder på fanny nu, bra tidsfördriv, vet dock inte till vad, bättre tider kanske. Jag älskar iaf dessa bilderna och jag hoppas du med kommer tycka om dem fanny. Sitter och äter marabou apelsinkrokant som har stelnat efter att ha blivit smällt. Gott! Lyssnar på Lars Winnerbäck och tänker på hur mycket jag och Linnea buggade igår och hur hon sa litesådär på fyllan: Bella, fan du är typ Lars Winnerbäcks fru.. haha!

And the good girls are home with broken hearts



Igår flyttade en väldigt väldigt nära och älskad vän till London för att bosätta sig där i ett år eller mer. Jag hoppas du får det helt underbart roligt och att detta kommer bli ett minne för livet och en stor erfarenhet. Men jag kommer sakna dig, jag saknar dig. Det var otroligt känslosamt att säga hejdå och lämna dig. Men jag kommer och hälsar på dig. Och vi håller kontakten genom brev, mail och sms. Jag älskar dig!

Idag är jag känslosam och lite småledsen. Jag vet att min blogg inte är en blogg där jag skriver särskilt djupt eller intima saker i. Men jag vet inte riktigt vart jag ska få ut mina känslor. Många av mina finaste vänner flyttar, resten går i skolan och jag har panik över vad jag ska göra med mitt liv. Jag trivs inte på jobbet, jag har ångest varje gång jag ska jobba och ja.. Livet går alltid upp och ner det vet jag. Men ibland blir det lite för mycket på en gång.

Jag är nätt, trött och besviken på vissa..

Sedan går det inte att lägga upp bilderna jag tog på Fanny igår. Jag älskar bilderna och väldigt nöjd med desa och över Fanny. Men varför får jag inte dela med mig utav dem till er? Jag blir så arg.

Men på torsdag åker jag och lovisa till Stockholm vilket ska bli helt fantastiskt roligt. Träffa mycket släktingar, träffa jocke som jag inte gjort på länge, shoppa, mysa, festa till det rejält och framför allt gå på CODPLAY! Kommer bli en bra vecka och den är precis rätt i tiden.

Förlåt, ni ska inte behöva lyssna på mitt skit, men jag kände mig tvungen. Ni är bra, bara så ni vet!

Kräftskiva





Klänning Second Female, Paljettkavaj H&M, skor Din sko, Väska Gina Tricot och halsband Lindex

Wopido


Fotograf: Jag Modeller: Lisa, Frida, Linnea & Denise

Åh nu ska jag fotografera igen. Det blir djur inblandat, ett stort djur, en söt Fanny, en vit klänning och en äng. Låter fint va?

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd, Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå, Men herregud, jag kan få bättre än så




Shots Gina Tricot, Kavaj Monki, Linne Topshop, Skor Zara, Väska STHLMDG, Halsband Lindex, Glajjor Thailand


OKEJFÖRLÅTDETTAÄRSISTAINLÄGGETFÖRIDAG

Som jag skrev i tidigare inlägg så har jag skrivit vart alla kläder kommer ifrån så där kan ni se. Men ormlegginsen kommer från Gina tricot! GODNATT

Du ser på mig vännen, som om jag gjort något fel


Såhär såg jag ut ikväll. Leggins H&M, linne HunkyDory(fridas), Kavaj Gina, Väska STHLMDG?, skor Zara och halsband Lindex














Såg alltså helt underbara Veronica Maggio ikväll som ni kanske ser. Hon var grym och jag var lycklig. Hon förgyllade min kväll och hennes texter och peronlighet är det tummen upp för! 
 


vi hör ihop och ingen kan ändra på det



Igår blev det som sagt utgång. Lite förkrök hos Frida, för mycket drinkar och shots på Cafét och sedan in till Mårtensson för dans. Jag hade en jätte rolig kväll.

Nu ska jag åka hem till Frida Asp för att träffa henne lite. På tiden!

Kom på att det är 6 dagar kvar till Stockholm, jag måste ringa Jocke ikväll.

Det nalkas kräftskiva hos Linnea imorgon! BRA INSIATIV där, längtar!

Måste även tilllägga att Amanda och Lovisa är världens finaste vänner. Lovisa har typ följt med mig på 3 lasse konserter, nu på Coldplay och ikväll till Veronica Maggio, fast att hon kanske inte ens är största fanet av dessa artister. Hur fin vän är inte det? jag kommer dö nu när du flyttar till Tyskland ditt pucko.
Och amanda, som jag har spenderat typ hela denna sommaren med. Du är för underbar och det vi ska göra i september kommer bli GREAT! :)


Så nu fick jag lite sagt! haha


Känner mig som om jag var 13 och kär, men jag vill göra sånt som vuxna gör



Ikväll ska jag se Veronica Maggio och det ska bli galet roligt eftersom hon gör underbar musik! Så nu vet ni det :)

Stanna när du märker att jag förföljer dig



Vad roligt att så många gillade kläderna jag hade köpt! Ni ville ha ett litet inlägg om vart alla kläder kommer ifrån så självklart ska ni få det.

Vitt linne - Topshop

Leggins med hål i - H&M trend

Paljettjacka - H&M trend?!

Svart klassisk kavaj med nitar - Zara

Kill linne med nitar - Zara

Zebrasjal - Vila eller Vero moda?!?

Låga skor - Zara

Höga skor - Din sko

Grå tjocktröja med axelvaddar - Topshop

Ormleggins - Gina tricot

Andra mönstrade leggins - H&M

Från Stina:
Hej Bella!
Jag måste bara fråga. Jag tycker alltid att du ser så himla brun och fin ut. Är du det naturligt eller fuskar du på något sätt? ;) Solarium? BUS? Solpuder? Hursomhelst, om du nu använder BUS eller något speciellt smink kan du inte dela med dig av vilken märken du kör på? :) Din bränna ser så himla jämn och nästan för perfekt ut för att vara BUS eller solpuder..
Skulle vara otroligt tacksam för dina tips! ;)
Kram, S

Svar: Först och främst tack så mycket. Blev nog lite chockad av denna kommentar eftersom jag själv tycker att jag aldrig har varit så här vit en sommar. Men jag solar inte solarium och jag använder absolut inte BUS eftersom jag tycker man ser gul och fläckig ut. Jag försöker väl vara ute i solen så mycket som möjligt då den är framme och när jag inte jobbar. Men jag har nog relativt bra pigment. Jag använder mig av id smink, en "foundation" som heter "Golden medium" och ett rouge/solpuder över som heter "Warm tan". Kan verkligen rekomendera  id smink då det är bra för huden och inte ger ett så sminkat resultat, eftersom allt är i puderform. Hoppas att detta svaret dög och att det hjälpte lite.
Kram!

Från Micki:
Jag har också alltid älskat att fota, men har aldrig haft något annat än en liten digitalkamera. Men nu när jag har jobbat ihop en liten förmögenhet i Oslo tänkte jag köpa Canons EOS 450 D och ta upp mitt "dolda" intresse på allvar. :)

Vet du om den kameran är bra? Eller okej för en nybörjare som jag.. =)
puss & kram

Svar: Vad roligt att du ska köpa dig en ny liten älskling, för det är precis var det är. Absolut så är den en bra kamera, den har allt du behöver. Och när du väl har köpt en systemkamera så kommer du vara fast och kommer vilja ha mer och mer objektiv/blixt/stativ och ja allt som går att köpa till. Men den duger verkligen nu i början. Slöläs instruktionsboken så du får ett litet hum om den men sedan är det bara att exprimentera och försöka sig fram för att hitta sin egen fotostil.Tänk på att köpa uv skydd direkt. Det är viktigt för att skydda kameran och ger även ett finare ljus i bilderna. Hoppas du blir nöjd med kameran och fota nu allt som går:)
Puss och Kram

Från a:
vart kan man hitta sånt ställ att hänga kläderna på? har letat länge
Från Sandra:
Hej jag undrar var du har köpt din klädhängare??

Svar: Jag har köpt mina klädhängare på IKEA för ca 129 kr

Från Stina:
vart har du köpt dina silver-solglasögon??=)

Svar: Dem har jag köpt på Hultsfred.

Alltså lite svar på frågor!

HEJJAGÄRFÖRTRÖTTFÖRATTJOBBA

Utgång igår och jobb idag är ingen bra kombination. Jag har massa att blogga om sen så kika in här lite senare! PUSS

You are the greatest my friends

Vill bara säga att jag hade en jätte mysig kväll igår med världens bästa tjejer! Vi satt på punch och drack hallondrinkar, åt efterrätter och snackade skit! Ni är för bra ni. PUSS

New things



Leggins med olika sömmar och hål & vitt linne med knappar



Paljett jacka/kavaj



Svart klassisk kavaj med nitar



"kill"linne med nitar



Zebramönstrad stor sjal





Nya älsklingar till skor


Lånade en bild från shopalicous.blogg.se på dessa skor som jag även köpte!



Grå tjocktröja med axelvaddar och paljetter



Lånade även denna bilden från Elin kling. Alltså dessa ormleggins blev även dem mina.



Orkade inte ta kort på mina egna så hittade dessa på Elins blogg. Mönstrat är snyggt!


Det blev alltså en hel del shopping för min del! Men nu har jag shoppingförbud. Iaf fram till Stockholm som vi åker till om 1,5 vecka. Ska bli helt underbart! Nu ska jag åka och jobba sedan utgång ikväll. imorgon ska jag svara på lite frågor. PUSS

I'm a little bit confused


Jag har jobbat idag och tänkt för mycket som vanligt. Jag vet inte riktigt vad jag vill med mitt liv för tillfället fram tills vi flyttar till London i Januari. Jag orkar inte riktigt vara kvar i denna hålan. Så nu ska jag åka in till stan för att köpa lite grejer sedan sätta mig och planera och söka lite på internet och kolla vad det finns för alternativ. PUSS

En sekund av osynliga tårar, för jag var en av tusen dårar


Fotograf: Jag
Modell: Lisa Hennigson 

Vill ännu en gång säga tack till alla fina kommentarer, jag blir så himla glad! Mamma har nu kollat upp lite fotografskolor i både london, köpenhamn och Stockholm så vi får se vad som väntar. 

Så lite svar om fotograferingen!

Vi fotade på Slottsmöllan som ligger i halmstad i en stor gammal lada! 

Jag redigerar bilderna i antingen picassa 3 eller photoscape.

Jag använder mig av en sony A200 med ett Tamron70-300 mm MACRO objektiv och ett sony Sigma 18-70 mm objektiv. Sedan har jag en SIGMA EF-530 DG ST blixt till det. 

Och ja lisa har en blogg. www.lisahennigson.blogg.se 


 Fick en fin kommentar av denna tjej och går då in på hennes blogg och hittar det här, det är sånt här som gör min dag! TACK! http://elinternander.blogg.se/

Dans med svåra steg






Hemma efter en lång weekend i fina Köpenhamn. Vi har shoppat, ätit lite, druckit mycket, sovit mycket, varit i nyhamn, varit i Christiania, varit på bio, solat, lekt i en stor park, sett elefanter och hunnit med lite mys på det. Har inte haft med kameran alls mycket och jeppe var inte så glad på att ställa upp på kort så ja. hehe! 

Jag har shoppat mycket mycket snyggt! och det får ni se imorgon. 



Copenhagen fashion week



Idag åker jag och jeppe till Köpenhamn för mys, utgång, shopping, nyhamn, mat och ja allt det där som hör till. Jeppe sa även igår att det är Copenhagen fashion week där nu i helgen och det ska bli grymt kul. Jag kommer hem på Söndag igen.
Idag ska jag möta upp han på flygplatsen i Köpenhamn och det ska bli roligt att träffas igen.

Vi ses på söndag fina ni! PUSSS

Tack tack tack



Världens största TACK till alla fina kommentarer jag har fått angående fotograferingen. Ni är grymma och gör min dag!

Fotografering del 2



















Här har ni lite fler! Vad roligt att ni gillade dem andra :) 

Fotografering del 1










Fotograf: Jag
Modell: Lisa Henningson

Här har ni ett litet smakprov vad vi har sysslat med idag. Lisa var GRYM och världens sötaste:) Men det kommer mera! Vad tycker ni om dem än så länge? 

Den där Lisa



Denna snygga tjej ska jag fotografera imorgon och det ska bli väldigt kul må jag säga! Något att se ifram emot:) Hoppas det blir bra.
Idag kom mina kusiner och mina moster & morbror hit, mysmys! <3


RSS 2.0