Mr. Brightside



Nu är det bokat och klart! Det blev visst tält, men är det Hultsfred så är det. Sjukt att jag och frida har varit så mycket emot detta innan så ska vi själva åka nu. Kommer bli galet kul.
Bilden är från förra gången vi campade i Smögen.

Hultsfred



Nu sticker jag snart til Frida för att boka biljetter til Hultsfred! Toppen. Hur ska detta gå egentligen? :)
Jag är sugen på kycklingvingar från Harrys, ge mig nu!


STUDIO 54



TACK för en helt galet rolig kväll allihopa! Började med förfest hos Linus och sedan gick vi in till Moon där det var Disco för hela slanten. Tummen upp för studentfester och utkläddnad (Y)
Idag är det mindre roligt och man mår väl som man förtjänar. Men ska ut och gå nu för att få lite frisk luft.

Frida vi måste bestämma och beställa biljetter med? Vi ska troligen till Hultsfred, ja ni hörde rätt! haha. Tänka er jag och frida där, kan bli sjukt roligt.

Silverklänning sydd av Linnea, Skor från converse, jacka från H&M, halsband från H&M, Klocka från Ur och Penn och hårband från Sephora.

It's gonna be the one





Laddar för Studenfesten som är ikväll! Har dock legat i sängen i princip hela dagen och kollat film och sovit, men det ska nog bli en bra kväll!
Ångesten över skolan börjar smyga sig fram, och att det bara är någon månad kvar till studenten gör mig stressad. Ska man egentligen inte bara vara lycklig då? Aja, får börja ta tag i mitt liv nu och kämpa på det sista.
Snart lov och hoppas att det kommer bli mysigt och bra:)
Ni får bilder från klädseln till ikväll senare.
Jeansshorts från Zara, Skärp från Lindex, T-shirt från Bik Bok, Skinnjacka från Topshop, Halsband från Lindex, Halsduk från Zara och Skor från Din Sko.

Sunday morning song







Gårdagen var trevlig! Jag och Nea tog oss in till stan vid 8 tiden och satt oss på harrys och åt kycklingvingar och drack vin och cider! MYS. Sedan gick vi till B&B och hade kul. Sedan åkte jag, Vicky och Nea hem och sov. Jag och Vicky låg och pratade alldeles för länge in på småtimmarna.

Idag har vi gjort projektarbete och lagat på tok för mycket mat. 4 varmrätter och en efterrätt. Jag är sjukt mätt och somnade t o m på tre stolar mellan rätterna. Vi gör ju en kokbok som snart ska tryckas. Den kommer nog bli fin.
Imorgon är det Studentfest med tema STUDIO 54.

Jeans från Cheap Monday, T-shirt från Black book, Halsband från gammelmormor, Väska från Gina Tricot, Kavaj från Zara, Skor från Scorett och klocka från Ur och penn.

Trouble in here



Jag och min pärla ska ut även idag fast med skönare kläder och mindre alkohol:) Första ska vi ut och äta på Gastons.
Har en känsla att detta kommer bli en toppen kväll.
Bilden är från vår festhelg i Göteborg.
Puss&kram ses på stan!

Gårdagen





Hann inte blogga igår, på grund av att min bror kommit hem och tar min data.
Igår var det födelsedagsmiddag och förfest med Amanda som värd, sedan utgång. Tack för allt gumman!
Bilder kommer på det sen när jag hämtat min kamera hos Amanda.
Nu ska jag ut och gå, behöver luft!
Sammetsleggins från Gina tricot, T-shirt från Gina tricot, Jeansväst från Monki, Skinnjacka från Topshop, Väska  och halsband från gammelmormor, Skor från Din Sko och Halsduk från Zara.

She says







Modevisningen var helt okej! Två dö läckra klänningar som jag blev lite smått förälskad i.
Nu sitter jag och Lovisa här som fick bli min sovkompis inatt. Tack för det.
Även fixat en outfit till morgondagens festligheter, som nog kommer bli fin. Men den får ni se imorgon.
Ändrade endast lite på min klädsel för kvällen då jag tog kavajen, Jeansen och sjalen från Zara på mig istället.
Tjillivippen, God natt!

Human



Sticker snart till Frida, för att sedan åka till Mårtensson för Modevisning för typ Soda, Gant osv.
Imorgon är jag ledig och det behövs verkligen en ledig dag, borde egentligen plugga hela dagen men har faktiskt ingen ork.
Måste in till stan för att köpa en present till födelsebarnet som ska firas imorgon, var det halv fyra frida B?:) alla dessa fridor, som ska hållas reda på! Haha
Får nog även sällskap inatt av min kära vän lovisa, då jag tycker det är lite läskigt att sova själv.
Nej nu ska jag fixa mig lite. Ses!

Studenten närmar sig





Solen skinner och jag har vårkänslor i kroppen! Mamma och pappa har nu åkt till Köpenhamn så jag är ensam hemma, men imorgon kommer Sebastian hem och jag längtar jätte mycket. Hoppas han har köpt något fint till mig i thailand. Har dock svårt att tro det, men två månader i thai så måste han väl tänkt på lillasyster lite? haha.
Idag så har vi även fått våra studentmössor och lite smått och gott:) Studenten närmar sig med stormsteg!
Imorgon är det fredag vilket innebär helg, som bjuder på festligheter! Ser jag fram emot.
Nu är det matlagning.
Kofta från Tiger, T-shirt från H&M, Shorts från Zara, Halsband från min gammelmormor, Skor från H&M och Skärp från Lindex.

It's all understood


Äntligen blir det fotografering på gång snart igen:) Senast var med Jenny som var så duktig och fin så! Även min gamla och grånosiga vovve fick ställa upp, även om det inte var det lättaste! haha. Denna gång blir det Amanda som ställer upp och det kan nog bli riktigt tufft om jag får som jag vill. Redan på måndag blir det nog, om inga hinder kommer ivägen.




Sitter här och lyssnar på Jack Johnson och Howie Day, and I'm in love!


Perfect time of day


Dagens köp idag, den efterlängtade gråa t-shirten. Vill även hitta ett linne i grått som är så där slappt och snyggt! Men jakten fortsätter, kanske när jag fått lite mer pengar också. Denna hittade jag på H&M.


Andra köpet idag blev ett skärp från Lindex!

Köpte även ett par sjukt fina strumpbyxor som är fräna till en tråkig outfit.
Även om min plånbok inte tillåter och gillar min shopping för tillfället så kan jag faktiskt inte låta bli.
Idag har det bjudits på Champange och super god mat av min kära Mamma och Pappa som firar mitt Körkort lite sådär i efterskott:)
Träningen har varit på topp även idag då jag har tränat först Friskis och Svettis, Dans och Spinning!
Vill även säga Grattis till min Kära vän Frida som klarade sitt körkort idag! ♥


Rosa kortet har kommit!

Äntligen har det efterlängtade rosa kortet kommit! Tog som sagt körkort i torsdags och idag var jag och hämtade körkortet på posten! Det börjar kännas verkligt nu.



Vill även göra lite reklam för Anna och Hannas projektarbete! De gör ursöta smycken och idag köpte jag två stycken öronhängen! På www.nostalgismycken.blogg.se kan du kolla in deras fina verk.

Första inlägget

Hej! Nu har även jag skaffat mig en blogg, äntligen! Var beredd på massvis med bilder på kläder, min vardag och fotograferingar!
Vill även tacka Amanda (www.Primms.blogg.se) för hjälpen av min header:) Du är en ängel.


Dagen har bestått av skola, fast inga lektioner och fika med Frida! Funderar på om man skulle ut och springa i det fina vädret idag! Man får väl passa på, hört att det ska bli snö.. !
Linnen från H&M, Kavaj från Zara, Jeansväst från Monki, Halsband från H&M, Skor från Din Sko, Väska från Mulberry och klocka och smycken från Ur och Penn, cocco och Thailand.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0