Jag byter...

gärna utseende med dig tack!

I can Talk

Snodde lite pics ifrån Sandra! Bilderna är iaf ifrån förfesten innan Fiesta förra veckan! sjukt mysigt. Vet ni? Imorgon ska jag se HOFFMAESTRO och ingen är lyckligare än mig.. Kommer komma bilder ifrån när underbara Christian och Alex var och hälsade på och bodde hos mig i helgen. Helt AMAZING helg har det varit med två fina göteborgskillar!

you are not alone in this

För några dagar sedan i Båstad! Shorts Levis, Linne Topshop, Skor Have2have! En väldigt enkel en. Jobbat i 17 dagar i sträck nu.. Festat på som vanligt(vilket är väldigt mycket på sommaren) och inte suttit och tagit det lugnt en ända sekund. Jag går snart in i väggen. Men man lever bara en gång och det är viktigt att ta vara på livet. Imorgon kommer fler bilder sen veckan!

Båstad












Some Pics from yesterday
(sorry för svettiga bilder)

Först grillning med jobbet på stranden, sen båt, summerbeach club, madison, grym musik och underbart sällskap!

all over the world


Ge mig.

Overdrive


Här var det tomt som bara den..! Men jag hoppas ni förstår min anledning till den lilla pausen. 
Hänt rätt mycket de senaste veckorna. Är inne på min andra jobbvecka i Båstad vilket är jätte roligt. Första veckan var det Corona försäljning på stranden. Sjukt soft. Nu jobbar jag på Vattenfall för tennisveckan(vi är huvudsponsorerna under veckan) som eventpersonal. Sweet som attan. Man träffar så himla mycket folk och mina jobbarkompisar är helt underbara. Varit jätte mycket och hälsat på mikael i grötvik! det känns skönt och det känns att han finns ibland oss.  
Har tagit en del bilder så dem kommer in när jag kommer hem ifrån båstad. Hoppas ni finns kvar och hittar tillbaka. 

Imorgon är det begravning vilket är så sjukt jobbigt! Kommer bli en tung dag men ska bli skönt att få träffa vännerna ifrån uhamn! Då är vi alla samlade för dig Mikael! sköt om er och ta vara på varandra. Hörs snart igen

Vila i frid min vän


1889-2010! Vila i frid min vän, jag saknar dig så det gör ont!
Imorgon är det minnesstund för vår fina vän Mikael. Det har då gått exakt en veckan sen du slets ifrån oss. Det kommer bli tungt och man kanske kommer börja förstå vad som har hänt..vilket jag inte vill.. Men man kan aldrig hedra någon för mycket som förtjänar att hedras. 
Det är helt ofattbart att livet kan ta en sådan stor vändning på en sekund, att en vän, son och bror kan slitas ifrån en så lätt är skrämmande. Ta vara på era nära och kära, för man vet aldrig när de försvinner ifrån en.
All kärlek och tanke till alla som kände han, vi håller ihop och fixar det här. Han finns ibland oss som en skyddsängel och vakar över oss♥


(hoppas ni har överseende att det blir lite tomt här på denna fronten ett litet tag till)

RSS 2.0