hela livet var ett disco


Skorna till vänster vill jag ha!

Kors i taket






Lite pics sen i lördags när jag gjorde en liten gaddis! Ska försöka få till en liten bild på själva tatton med. Slingat håret har jag också gjort. Blev lite röd/koppar/oranga slingor denna gången också. Yeeah yeah, Tjat tjat. Sitter här hemma och har lite för tråkigt faktiskt. Vi som brukade älska måndagar, men nu är sommaren över då blev måndagar helt plötsligt en helt vanlig dag.. Ännu mer tjat. Nu ska jag äta Thaimat. Ikväll kommer Lisa hem, wopido vad underbart!

DuOjag på after beachen sedan Punch..




För några veckor sedan då DuoJag spelade på solgården på after beachen, sedan var det middag på Punch som gällde! En Bra dag!

Come give me love


En fin kväll var det dära. Matlagning, bakning, en varsin flaska vin, musik, och prat hela natten. Vilken fin pojk jag har.
Gaddade mig gjorde jag också i förrigår, det ni! Blev bara en liten liten en, men ni får se den sedan! Tjo på er

you've gone too far this time

Pic me by Lisa

Haft en super mysig kväll med fina vänner på Gastons ikväll med god mat och vin och massa skratt och snack! Imorgon ska jag gadda mig för andra gången, hoho! Sen vill jag ju till göteborg för att gå på Way out West, för bland annat att se Mumford & sons, Håkan och Axwell. Men biljetten ligger på 900-1000 kr för en dag.. och lite osäker om jag vill lägga det! Den som lever får se. 

Den där sjalen jag hade runt huvet är två st som jag satt ihop. Det är lisas faktiskt och vet inte vart dem kommer ifrån, tror dem är gamla som attan, Fråga henne :) www.lisahenningsson.blogg.se!
Ciaaoo

Club Monday



Lite bilder ifrån en grym förfest med alla tjejerna som för en gångs skull var samlande alla samtidigt. 
Sen blev det Måndagsklubben, inte alls mycket folk men det var trevligt ändå. Dagen efter mådde jag inte så bra.. Vi sov till 4, gick ner och käkade pizza och drack Pucko, åkte sedan ner till tylösand och satt på klipporna och mös med mina fina vänner. Sen hämtade Daniel mig och vi åt lyxshake och myste. Blev ändå en bra dag tillslut. 
Nu ska jag in till stan och käka lunch med Julia som flyttar till Sthlm på måndag..Tjatja

because we love music

I'm in love!
some fucking good music people!

i gave you all

Sandra och Jag! After beachen med Sandra och Lisa för någon vecka sedan

Jobbade igår, det var rätt lugnt. Det märks att turisterna har farit hem nu och att sommaren sakta börjar närma sig mot sitt slut. Vilket är sorgligt, jag får lite panik. Ska vi behöva vänta ett helt jävla år till nästa? usch.
Idag ringde min bästis lovisa ifrån Tyskland. Vi har nu bestämt vart vi ska åka när vi ska tågluffa som ska göras om mindre än 1 månad. 3 september åker jag till Tyskland och hämtar upp henne sen börjar vi i Paris. Gud vad detta ska bli roligt med min bästa vid min sida. Saknar henne. 

Nu ska jag fixa mig lite, sen blir det handla tills ikväll.

Svar till Jenny om jag gått och blivit kär; Visst har jag gått och blivit det. Mysigt va?
Sköt om er!

Little lion man


En bild ifrån förfesten innan krogsöndag! Chris(tror jag han hette, ifrån norge), jag och sandra!

Haft en jätte mysig dag i götet med en mycket fin pojk. Blev lite shopping, så som en neongul bh, en ring, ett armband, en magtröja och en transparant vit skjorta! Tackar för det. God lunch på uteserveringen och mysig fika, lite för mycket Mumford & sons i bilen och tävlingar! haha
Ikväll har jag träffat favoritsystrarna henningsson i ders lya. Är ju sambo här deltid, men svikit dem lite nu senaste veckan. Så det har varit chips, ben&jerry, choklad och skräckfilm(ja jag somnade i protest under täcket efter 10 min) Nu när jag vaknade så har vi haft gympa och dansat loss som galningar till hög musik! jag älskar er finisar. Imorgon blir det frulle med frapino och mys i staden med dano. Tjingtjing

Sweet disposition

lycklig och glad som aldrig förr!
Nu ska vi upp och äta frulle sen åker jag och Daniel till Göteborg! MYSIGT

RSS 2.0