Love until we die



Ett stort GRATTIS till världens coolaste, sötaste, roligaste och bästa kusin Albin som fyller hela 8 år idag. Hoppas du har haft en jätte bra dag, och jag önskar jag kunde vara hos dig idag. (vet att du läser detta älskade, och tack för dem fina kommentarerna förra gången, och det gör inget att du stavade fel!:)  Jag älskar och saknar dig!

Ett stort grattis till morfar som fyller 66 år idag också! Du är världens bästa morfar!

Och ett stort grattis till mig själv som har namnsdag idag!

Kors i taket


|| My pimped t-shirt ||


Inspirerades av en engelsk tjej! Kors i taket, en tröja med säkerthetsnålar! Vad ska pappa nu säga?

To build a home



Ja, nu är jag nästan klar med städningen! Ska hoppa in i duschen, hinna kolla ett oc avsnitt, åka in till stan och införskaffa mig ett rött läppstift och en vit klänning och sen hämta frida på tågstationen. Sen blir det idol och thaimat!

Amanda ringde och sa att hon hittat ett par skor till mig i london, hur glad blir man inte då liksom? Tack min sköna!

The cinematic Orchestra - To build a home

Det gör ont att ni alla är på olika platser, i olika länder, i olika städer..

Are you in?



Jag och frida på Zante, i Göteborg och på drinkkväll hemma hos mig!

Idag kommer frida hit, jippie! Har en del att göra idag innan hon kommer, men har redan hunnit med att träna, sola och gå bort till hallen för att möta upp Charles för att få nya biljetter till sensation då våra inte längre gällde. (då det finns idioter som försökt förfalska banden). Nu ska jag städa hela lägenheten för det ser ut som CRAP då jag vändt upp och ner på allt för att jag tar tag i hundra olika projekt samtidigt. Jaja det är en annan femma!

Nu hög musik och städning!


photowall


| Jag just nu framför min fotovägg |

Okej, nästan klar! Här är en liten del av min fotovägg, vad tycker ni? Personlig och fin säger jag.


ARG!

Äsch, jag blir så arg! jag har då inget att ha på mig på lördag. Usch, trivs inte i något så åker därför in till stan och försöker hitta något, inte för att jag tror att jag hittar något men! BLÄ

such a mess



| Just nu i mitt sovrum |

Ja ni ser ju själva hur det ser ut! vilken röra. Detta är typ 3/10 delar av korten, och jag måste ta bort ännu fler för alla får inte plats, vilket gör lite ont i hjärtat. Alla kort har ju en speciell känsla och ett speciellt minne. Klyschigt men sant! Jaja, nu ska jag fortsätta ha pysseldag här hemma. Vad gör ni själva denna soliga torsdag?


i don't expect you






ChildCare Denmark på Jagtvej 199 (Kbh.Ø) måste verkligen besökas! Second hand


why can't we just rewind




Är dem inte läckra? Vi kommer då vara snyggast på sensation på lördag, det kan ni slänga er i väggen på!

i'm going from bar to bar



| Linne topshop, kavaj Secondhand, skärp monki (NYTT) skor Weekday |

Mer speciellt än såhär blir det inte idag!

Ps. Ska snart visa er våra snygga masker jag har köpt till mig och frida som vi ska ha på oss på lördag! Ds.

Topshop




\http://topshop.com \

Tycker att Topshop tillhör de klädkjedjor med snyggast kläder och skor. Men helt seriöst, nu börjar det bli lite för dyrt för min smak. Topshop var bland de billigare klädkjedjorna innan, lite dyrare än H&M. Men nu är det överdrivna priser på vissa saker faktiskt. Ett vitt långt linne med några fjuttna paljetter på för ca 600 DKK, alltså ca 900 svenska spänn. Tycker det är lite sjukt. Visst, kläderna är to die for men jag vet inte om jag vill lägga så mycket pengar på ett märke som innan var till normala priser. Håller ni inte med?


Don't come around here now more



Foto By me, modell Fanny Troell // |

Somnade i soffan igår och väcktes halv 3 då jag kröp ner i min egna säng. Hade väldigt svårt att komma upp imorse. Men nu är jag uppe och håller på och skickar mail till ett serveringsjobb. Ska träna och sen åka in till stan och se om jag hittar något fint. Nu har ni blivit sådär dåliga på att kommentera igen..

Dr Martens i'm in love


| Lookbook // |

Ett par Dr. Martens har länge stått på önskelistan, men varför kanske inte ett par vita?

Perfect time of day



The silver ticets his here! Yes, som ni ser så håller ja de tio banden till sensation white som äger rum på Lördag! Tydligen så har vi fått personalband och går in en annan väg! We like. Nu är jag lycklig och det är inte många dagar kvar nu.
Tabbe att jag fortfarande inte vet vad jag ska ha på mig. Hjälp mig, jag som tänkte ha vit klänning och svarta grova boots, men jobbigt läge att bli nekad för det och inte komma in. måste tänka om och hitta en ny klänning också som jag inte behöver vara rädd om då alla säger att kläderna kommer bli förstörda.

Gone going


| Http://google.se // |

Varit på fields idag (jätte stort köpcenter) och skulle köpa en spegel med silverram som jag har tittat ut! Självklart så var den slut och fanns bara i vitt kvar. Det skulle ta flera veckor innan den kom in igen. Och eftersom jag har sämst tålamod så orkade jag givetvis inte vänta utan tog den vita. Fårse om jag köper silverfärg och målar om den. Äsch nog snackat om speglar. Pucko som jag är så glömde jag köpa saker till korten. Får bli morgondagen syssla!

 


jag tror att livet just har börjat, och det blir vad jag gör det till





Jag är i behov av skor! (hittade dessa på min dator och hade inte tackat nej till några utav dem)

i don't believe you



Precis hemkommen ifrån konserten! Vi såg MUSE. Typ rock och är tydligen JÄTTE stora i England, men det var coolt att se. Stod ju inte precis och headbangade längst fram utan satt i fotöljer och chillade.  Vi åt jätte god middag innan också så jag är helnöjd med kvällen.

Imorgon ska jag sola, träna, och fixa lite mer saker till lägenheten. PÅMINELSE TILL MIG SJÄLV!: Maila wallmans salonger!!

Pink - i don't believe you


I'm back on track


| Sommar 09 |

Tillbaka till Köpenhamn igen efter en mycket mysig helg med världens finaste vänner! Åkte inom ikea på vägen hit och nu börjar det bli rätt hemtrevligt och mysigt! Mycket ljus, kuddar och filtar. Så nu sätter jag upp saker och fixart och donar här hemma. Nu är det bara en STOR spegel med stor silverram som fattas. Och imorgon ska jag köpa klädnypor och lina så ska korten upp. Can't wait.
Ikväll blir det middag och konsert på Parken! Inte så jätte stor konsert utan var ca 20 000 biljetter sålda. Men som pappa sa "Äsch det är gratis mat, och vi slipper laga något,  vi sticket dit" haha.




Better hope you not are alone


| Unknown |

Ligger och lyssnar på Jack Johnson, är galet trött efter ca 8 h sömn på 3 dygn! Var hembjuden till amanda på frukost imorse med nybakade scones. Hur gott liksom? 6 dagar kvar till Sensation White, 13 dagar kvar till en hejdundrande fest på Punch. Men nu blev jag hembjuden på nybakade bullar hos bell! Fina vänner jag har. Återkommer imorgon!

i don't sleep well



Bjussar på 4 urgamla fjortisbilder på mig och min granne nea!

Oj natten var lång! jobb jobb och åter jobb. Blev utbjuden på antal dejter! haha. Fikat med tjejerna idag, ovanligt va? Ska sova en timma nu sen blir det jobba för hela slanten ikväll/inatt igen. Vi hörs med bättre uppdatering och roliga lite mer nytagna bilder när jag är back in CPH till min dator. Puss finingar!

Jag beställde runt 280-300 bilder och det kostade 160 kr. Väldigt billigt och bra resultat!

one step at a time




Tror ni att jag är lycklig nu eller? Här är typ 1/50 del av bilderna jag framkallade! Helt underbara och jag får nostalgikänslor när man sitter och bläddrar igenom bilderna med händerna. Som på gamla dar..

Har varit och fikat med Sarah, Amanda och Frida. Nu kommer mandi hit, jag ska klippa henne! Och ikväll kommer Amanda, frida, bella och kanske Sarah och Denise hit och kollar idol! Mysigt. Jag kom även på att vi ska ha fotodag alla tjejerna. För jag vill ha kort på mina fina vänner tillsammans. Får la ta självutlösare på någon så jag också få vara med. HA!! Inatt blir det jobb, vilket jag inte är jätte sugen på för tillfället! Suck..

battlefield



| Poolhäng och nercabbat påväg till tylösand |


Såhär tuffa är vi på sommaren! I miss it, men det är sommarbilderna som får en lite inspiration när det är som gråast och regnigast!
Blev frågad om jag ville åka till jocke på lördag och shoppa i Helsingborg, någon inbjudan av någon lagerförsäljning tydligen. Kan vara trevligt!


Asseccoarer



| Inspiration, Asseccoarer |

Mamma ringde och sa att mina bilder har kommit! woho. Tydligen så blev de apsnygga! Väldigt smidigt också, checka HÄR för att framkalla dina egna foton. Har varit och tränat precis och ska nu snabbt gå ner till affären och köpa te och sen kolla mammas pojkar och inlåst. Imorgon åker jag hem till halmstad för att jobba hela helgen.

Glöm för guds skull inte detta - HÄR

Fotografering







| Foto by me, Modell Denise Nordén |


Lite respons nu tack
! Man kan ju inte säga något annat att denna tjej är SKITSNYGG!


Goodnight sweethearts


| Me and my sweet cousin |

Blev en spännande match och eftersom det var Derby så var det skönt att FCK vann! Nu ska jag sova, imorgon blir det träning vid 9-9.30! Fårse om jag kommer upp då. Whish me luck. Sov gott babes.


it was you and me baby


| 2 kavajer från H&M trend båda två, skor H&M, shorts, Gina, Linne H&M, halsband Egengjort |


Såhär ser jag ut nu när jag ska på handbollsmatch! Har hittat en annan klänning till sensation om jag nu mot förmodan inte vill ha studentklänningen. Jätte söt var den, så fårse om jag köper den imorgon. Hittade även typ världens snyggaste skor, ett par lårhöga stövlar med en APsnygg klack och jätte tuffa detaljer från Topshop. Synd bara att dem kostade ca 7000 kr. SUCK! Hur ska jag klara mig om jag inte blir rik?


Det är svårt att hålla tyst när alla frågar hur det går


|Kavaj Secondhand, Harembyxor H&M Trend, Skor Din sko, Linne H&M |

Nu ska jag in till stan och kanske lämna in mitt cv på någon trevlig affär och försöka hitta något att ha på mig på sensation. Ha en trevlig onsdag så hörs vi sen!


Angående inlägget nedan då jag skrev " shit vad fet jag har blivit". Jag menade inte att jag tycker att jag är fet på det sättet. Men jag har tränat konstant i hela mitt liv. Och nu har jag inte gjort det på några månader. Och självklart ser jag skillnad och har gått upp i vikt. Muskler har blivit fett. Och jag tar därför tag i det och börjar nu träna igen eftersom jag inte trivs i min kropp nu då jag ser en stor skillnad. Kanske var dåligt skrivit och jag tänkte inte mig för. My bad! Ingen är perfekt och alla har vi våra komplex, vare sig dem är små eller stora!


Everybody knows, it's hard to be alone


|Foto by me|


Somthing we don't talk about



Två bilder sen i somras då vi drack hallondrinkar på punch. Miss it! Har precis varit och tränat, shit vad fet jag har blivit!! Tjejen jag ringde sa att jag skulle skicka in mitt Cv till henne så det ska jag göra och sedan skicka in mitt Cv till lite andra kontakter. Men först duschen och en kopp te! - 10 days left

i never let you down

Kolla detta, HELT SINNES! Ni kommer inte ångra er, kolla HELA. Gåshud till max.


Post blue

VILL HA SO MUCHOOO! week 44 är dem i butik och då ska dem bli mina? ja kanske, kanske inte.. Plånboken tål egentligen inte det, men får kanske fråga min snälla pappa?


Yes, första dagen på mitt nya liv har börjat rätt bra! Varit nere på ett stort Köpcenter och sökt två jobb. Ska ringa ett samtal nu till en tjej som jag har fått nummret till angående ett jobb. Hoppas hon har något att erbjuda. Ska laga lite lunch om ett tag sedan gå bort och träna. Tjosvejs

Ps. Blev frågad av frida om jag vill agera mingelfotograf på hennes 18 års fest/middag! Vilket jag vet kommer bli ett hejdundrandes partaj. Självklart sa jag JA. Ds.


Blood dem out





Just four smal pictures from the coldplaytrip in Stockholm this summer!

Okej, här med förklarar jag en ny bella som kommer till jorden imorgonbitti! Imorgon ska jag söka jobb, en början på att bli smal, en början på att bli brun och en början på att inte sova bort mitt liv.
Jag sa i somras då jag jobbade som mest att jag vill ta ca 2 månaders ledigt och absolut inte göra någonting för att känna av friheten av att ha tagit studenten. Så, nu är det gjort! Tack för den här tiden sängen, tv:n, datan och ett ohälsosamt liv. HEJ nya liv! Bara för att jag börjar mitt nya liv imorgon så betyder det ju inte att jag kommer börja jobba imorgon, men jag ska söka och ge mig fan på att jag ska få ett jobb! Har letat jobb nu ikväll., hhittat en sida där det finns jätte mycket lediga jobb här i köpenhamn. Finns inte så jätte mycket som kanske tilltalar mig, men vafan, nu får jag tänka "ett jobb är ett jobb". SKA ha ett jobb snart, om det så ska vara i nettoaffären som ligger 20 meter ifrån min lägenhet(dem söker faktiskt jobb, haha).
Jag tror att jag har lite smått gått och blivit deppig, saknar mina vänner något otroligt, det är dem som får mig att vilja lyckas och dem inspirerar något otroligt. Ni vet vilka ni är.

Det var när min underbara vän lovisa ringde från tyskland idag och sa att hon älskar och saknar mig, och sms:et jag fick från amanda som fick mig att tänka till och få nya krafter! Ni är helt amazing.

Träningen ska bli en del utav mitt liv igen! jag som tränade så mycket innan. Kanske saknar jag handbollen lite?
Jag förstår inte riktigt att jag kan ha så mycket motivation och tankar i huvet hela tiden men jag agerar inte? Vad är det för fel?

Äsch, denna blogg är egentligen inte så personlig och djup, men ibland är det skönt att skriva av sig och få ut det!


I can't do this without you



Nu har jag valt ut 217 bilder än så länge som jag ska framkalla! lovar att det kommer bli ca 50 till. Gud, det är svårt att välja mellan mina ca 30 000 bilder på datan.

Ps. GUD i himlen vad jag saknar lovisa, vet inte riktigt om jag klarar mig utan dig. Min vardag går inte riktigt ihop och blir absolut inte den samma. Kom hem! Nästa vecka bokar vi london okej? Ds.

Den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut



Saknar sommaren! Så är det. Ska typ bli bästis med solariumet och gymmet! Det behövs vill jag lova, jag äcklar mig själv för tillfället. Nu prison break. Hejdå

jag ska ge allt jag säger, allt jag har



Nu ska jag åka och hämta denna snyggingen på bussstationen! Sen blir det chips, film och skitsnack! Godnatt, och trevlig söndagskväll.

Klänning till sensation white?

Kanske borde man använda sin studentklänning till sensation white! JA ELLER NEJ?


you're not alone




Sorry for bad pictures! Skinnjacka(NY!) Zara, tröja Oasis, Skinnhandskar(NYA!, Egenpimpade) bla bla bla

Shit, kvällen/natten/morgonen var fab! Började med middag på lilla helwetet med frida, Bella och Nina! Vilket var jätte gott. Sen blev det en taxi till Micke där det var vin, redbull vodka, spel, musik och snack. TREVLIGT! sedan taxi in till stan där vi va på både Bond, gastons och Mårtensson. Taxi igen hem till micke, sen till john. Halv 7 tog jag och frida taxi hem till mig och låg och snackade till ögonen slocknade vid 7.
Idag är jag trött som ett svin så ligger därför i sängen och checkar repriser.

vad ska jag skriva, för att du ska bli berörd?






Igår invigde vi det nya cafét Roberts Coffee med en lång fika på 3 timmar(iaf för mig och amanda). Mycket mysigt ställe! Och kameran var självklart med. Sedan blev det mys hemma hos Amanda med idol och massa snack med tjejerna. Sen var det jobb inatt. Rätt roligt folk ute igår, vilket leder till en rolig jobbkväll!

Idag har jag brunchat med frida och snart kommer Linnea hit för att kolla handboll! GO FCK!
Ikväll blir det att gå ut och äta med Frida Broberg och sedan lite utgång och får hoppas på att amanda vill följa med. Ha en bra lördags kväll sötingar. Bloggen kommer lite i kläm när jag är hemma över helgerna då jag vill passa på att träffa mina underbara vänner. Men det hoppas jag ni förstår! PUSS

Enjoy your body, use it every way you can. Don't be afraid of it, or what other people think of it, it's the greatest instrument you'll ever own.




Pics: Jag och frida på min student!

Hemma i halmstad över helgen för att jag ska jobba at morfars ikväll/inatt! Får lite panik över detta väder, jag vill fly till varmare breddgrader! NU! Skulle kanske tagit chansen att åka med Eddie till thailand igår? haha.
Idag blir det fika med amanda, frida, rebi, bella, sarah, denise och frida! Mysigt att få träffa alla tjejorna igen. Mycket skitsnack och mycket bullar, höhö. Men innan fikan så blir det lunch med Frida Aspen.

"Don't be reckless with other people's hearts, don't put up with people who are reckless with yours.

Do NOT read beauty magazines, they will only make you feel ugly.

Get to know your parents, you never know when they'll be gone for good.

Be nice to your siblings; they are your best link to your past and the people most likely to stick with you in the future.

Understand that friends come and go, but for the precious few you should hold on. Work hard to bridge the gaps in geography in lifestyle because the older you get, the more you need the people you knew when you were young.

Enjoy the power and beauty of your youth. Never mind. You will not understand the power and beauty of your youth until they have faded. But trust me, in 20 years you'll look back at photos of yourself and recall in a way you can't grasp now how much possibility lay before you and how fabulous you really looked.
You are NOT as fat as you imagine."


Best of me





Medans Blondinbella köper pälsjackor för 50 000 så köper jag pälsjackor för 200! Det ni! Såhär ser den ut, så vad tycker ni, ska jag behålla den?
Såhär har då jag sett ut idag. Köpt en APSNYGG skinnjacka idag, visar den någon gång. Nu är jag hungrig. Tjingtjongkines

ibland känns det lättare att vara ensam, än att vara två


Fotograf: Jag, Isabella andersson, Modell: Albin 7 år (söta söta kusin)


Blir alldeles glad i kroppen när jag ser dessa bilderna sen i somras. Ser sådär gamla ut och precis hur barn ska ser ut på sommaren, springandes halvnakna med lite sårskorpor här och var. Sen att hans lockar är något helt underbara är ju också en sak som bör påpekas!

Idag ska jag framkalla 200 kort under året med med min systemkamera. Allt ifrån fotofraferingar till partypics till outfitbilder ska få pryda en hel vägg här hemma hängandes på en lina uppsatt i klädnypor! Fint och personligt säger jag! Så babes, ni är många som kommer pryda min vägg nu!


"Jag har köpt nya solglasögon och gömt mig i dem hela dan"


Pic: Mitt oinredda rum! som ska bli fint.. när jag orkar ta tag i det och resten av mitt liv.

Sängen ser frästande ut! ska lägga mig i min stora säng, knapra kellogs Special K och vindruvor och checka greys och oth! Får åka ner på stan imorgon igen och köpa mig en till jacka till mig själv och en likadan pälsjacka fast i svart till Frida som tog en beställning ifrån halmstad ända hit till köpenhamn! HÖHÖ. Sängen var det ja..

vem lämnade vem




Gjort mig ett öronhänge!

Hur ska man älska någon som har älskat nån förut?




Leggins och t-shirt Gina Tricot, kofta Tiger of Sweden, Kavaj Second hand, poncho Urban Outfitters, skor H&M (NYA!) Armband och halsband egengjorda(NYTT)

Såhär har jag trallat runt på stan idag! En svartvit leopardpälsjacka för 200 DDK(varför inte liksom?), en ring(den på sista bilden), skinnhandskar och ett tufft hårband fick följa med hem! Varför finns det inte stopp i min shoppingvärld?

Jaja, nu ska jag pyssla vidare och kolla halv 8 hos mig!

Sensation White Wicked Wonderland 2009











Pics: http://Sensation.com

Gah, jag är helt extas! Jag och min bror fick alltså 10 biljetter till Sensation White här i Köpenhamn den 31 oktober! Så jag och Frida och sebbe och hans polare och typ ca 30 000 till ska befinna oss i Parken och röjja så in i.. i ett dygn! Herre min skapare vad kul detta ska bli. Ja ni ser ju själva på bilderna hur det kommer sluta! Man måste ju vara vitklädd, så vad ska jag ha på mig? VÄGRAR vita jeans. Så får la bli klänning! Ilandsproblem..

Lät du henne komma närmre



Vaknar med solen i ögonen, tar en lång frukost, lyssnar på Melissa Horns nya album som förövrigt är helt AMAZING! Nu ska jag ner och handla sen gå och träna bort lite fett. Sen ska jag ner på stan och hitta mig en jacka. Bra start på dagen.

HÄR kan ni lyssna på hennes nya album!

Blogg.se har kånglat på min dator..



..i ett dygn nu och jag har typ klättrat på väggarna här hemma... skämt och sido! Så jag får visa er bilder imorgon istället för nu ska jag sova. Ska upp och träna kl halv 9 imorgon. Köpte gymkort idag på FitnessWorld! Finns typ 15 sånna gym här i köpenhamn så det är bara att gå till de som man är närmast för dagen. Men ligger ett typ 2 minuters gångavstånd ifrån min lägenhet! tränade Spinning med Jenny idag och man fick sånna där coola silverfärgade spinningskor.

Hörs imorgon igen. Sov gott coolingar, stay black som brian säger!

When you lose something you can't replace





Titta vad jag fick av min fina vän Frida Altemyr igår. Hon var hemma i halmstad över helgen(hon bor numera i London) och jag ville ju givetvis träffa min älskling. Så jag åkte hem till halmstad igår kväll och träffade frida några timmar sen åkte jag tillbaka hit till Köpenhamn i morse. Fick ett jätte fint brev och en APSNYGG kuvertväska. tack hjärtat!
Visst är den läcker?

I had to find you, tell you I need you



Musiken är på högsta nivå, jag går i mjukiskläder och städar hela lägenheten! Duktig jag är. Ska laga lite mat snart. Sen ska jag pyssla lite och göra lite smycken. Det ni!
Mycket bloggande blir det nog idag, har typ en del att visa. Tjena!


Svar på frågan angående hur jag komunicerar här nere i Köpenhamn;

- Jag pratar svenska, men har börjat lära mig lite danska så man lägger väl in lite danska ord här och var. Danskarna är rätt duktiga på att förstå svenska och om man koncentrerar sig så är inte danska så JÄTTE svårt. Innan jag flyttade hit så förstod jag knappt ett ord, men det gör jag nu! Det går absolut framåt:)  

Because of you


Pic: Ännu en bild sen göteborg!

Förlåt för lite frånvaro här på bloggen, men jag har ju faktiskt besök så kan ju inte sitta vid datan och dega hela dagarna. Men igår så var på på en Irish pub och kollade fotbollen, åt gott, drack gott och träffade en as cool snubbe från Carlifornia, Los Angeles. Även en norsk tjej. Sen när vi kände oss som riktiga män gick vi till en kareokebar och sjöng! haha, frida har tappat rösten helt idag! 
Gårdagens citat när Micheal Jackson låt spelas: "Åh shit det är MC Donalds som spelar"! 

Idag är det lite shopping och sen kolla när pappa och laget spelar Champions Leauge match. Hejsvejs 


Even better


Pics: Såhär ser typ jag och frida ut! Snorar ikapp.

Igår var det kulturnatten här i köpenhamn! Alla affärer var öppna på natten och det var musik och folk överrallt!
Idag har vi slappat rejält, bara legat med våra duntäcken och kollat OC och käkat onyttigt. Men nu ska vi ut och gå i den fina parken här vi lägenheten och kolla på elefanter. Ikväll blir det att äta på resturang och kolla Sverige-Danmark. Sen utgång! Nu tar vi dem där pölseätande förövrigt rätt snygga danskarna! tjingtjong


Frida är på besök!







Pics: Dagens bilder på stan med frida som är och hälsar på mig  i storstaden!

Idag har vi gått lite på stan. Jag köpte ett par skosingar! Frida två ringar. De e´najs! Sen har vi fikat en dyr fika och chillat. Sen har vi varit och köpt skumpa och ostbågar. Det var gott. Nu har vi kollat idol och ska nu ut på ströget och ta en STORSTARK!

Ps, Fått biljetter till Sensation White också! Här snackar vi grejer. Ds.


i remeber the time whit you


Pic: jag och min vän i Göteborg i helgen!

Träffat joel idag, mys som vanligt! Precis ätit två paket Keso med vanlij/äpple/päron smak och skulle kunna äta 2 paket till. Nu över till grannen och käka mat!

Idag frågade min bror mig och vi skulle åka på weekend tillsammans, NAJS säger jag. Så bli kanske New York, Prag eller ngt liknande! Tjong, imorgon lovar jag er bilderna sen helgen.

if you where here with me



Godmorgon underbaringar! Lyssna på James Morisson, och så hoppas jag att ni blir lika glada av hans musik som jag blir!

nu kan du få mig så lätt






Pics: Lite här och var

Gjort en god gärning idag, gav vår söta städerska dubbelt så mycket i lön, Wops! Imorgon blir det att köra min gammelmormor till posten. Sedan har jag en dejt med Sofia.

(Ägnar en tanke till min älsklings vän Fredrik bara för att jag vet att han tittar in här ofta och gör mig på bra humör varje dag, ja du är snygg också! Bra att få order av dig i telefonen nu, HA! )



they say life is short, we say live it



Idag blir det en lång promenad i möllegård och en god picknik med varm choklad med grädde, bullar och mackor i det fina vädret med amanda. I helgen kommer Frida och hälsar på mig i Köpenhamn, hur roligt liksom?
På måndag tar jag tag i mitt liv, och det är med basta. PUSS

i change in my life would be good





Pics: Http://amandaberg.com

Skulle kunna döda för denna brudens hår och utseende! funderar på att färga håret i denna färg, vad tycker ni?

kind of miss that


Fotograf: Jag, Isabella Andersson
Modell: Lisa Henningsson


Älskar bilderna sen fotograferingen med Lisa!

(fick precis ett jätte långt mail ifrån min bästa vän lovisa som har flyttat till tyskland för att tjäna pengar tills vi ska flytta till london! åh jag fick mig ett gott skratt och en tår i ögat, jag saknar dig så! Svarar på det ikväll)

Alexa Chung





Pics: Http://google.se

HELLO DÄR UTE! Den dära Alexa Chung är som många vet en riktig stilikon och vacker som jag vet inte vad. Men jag tycker att hon är PÅTOK för smal. Kolla benen på sista bilden, där finns inte mycket att ta i. Hur som helst! Varit och tagit en mysig fika med Frida Broberg idag ute i höstsolen och gått lite i affärer. Ikväll blir det bio. Imorgon åter tillbaka till älskade Köpenhamn, jag saknar det redan!

Fråga:
när du tar foton på dig själv, använder du alltid systemkameran eller använder du dig a en digitalkamera också? och när du tar från långt håll, tex när du satt i fönstret, är de någon som tar foto på dig då eller du har självutlösning? :)


- Jag använder mig alltid utav min systemkamera. Ibland är det någon som tar kort på mig, men oftast så använder jag mig utav självutlösare och mitt stativ. Fönsterbilden var det stativet som fick vara till hjälp. Men när man använder sig utav självutlösare så kan bilderna ge ett litet suddigare resultat, eftersom man inte kan fokusera på samma sätt, men då brukar jag redigera dem så att det medvetet ser ut att de ska vara suddiga. Hoppas det svaret dög! :)


why don't just me?



Pics: Min ibland söta bror sebastian!

Pratat lite med sebbe idag som har flyttat till Oslo! Trevligt.
Ätit nachotallrik med mamma. Joel kom hit ett tag och snackade lite. Nu blir det mys i soffan.

Svar på lite frågor:

-Brillorna är köpta i thailand tror jag!

-Hur jag har råd med allt? hm.. har jobbet väldigt mycket i sommar så har fortfarande pengar därifrån, sen jobbar jag lite vissa helger! Sen får jag nog en del av min pappa också om jag är snäll, vilket jag ofta värkar va konstigt nog! haha.


- Vad jag gör i köpenhamn? jo jag håller på och söker jobb, men jag är lite lat för tillfället så gått lite dåligt på den fronten. Så jag shoppar, kollar serier, går på matcher, tränar och ja.. utforskar vad staden och landet har att komma med. Men tanken är att jag ska hitta mig ett jobb så jag kan känna fett med casch! :) Känns skönt med lite förnyning i min vardag, galet trött på halmstad!



use somebody


Pic: jag i sommras

Bjussar på ännu en inte så nytagen bild! Idag har jag käkat en god frukost på espresso med amanda sedan kom frida in till stan och vi tog en fika ute i höstvädret och snackade massa skit! Ska försöka fixa så jag kan byta mina arbetspass helgen som kommer så att frida kan komma och hälsa på mig i köpenhamn:)

Ikväll ska jag kanske träffa joel när han surfat klart! imorgon åker jag tillbaka till mitt andra hem i köpenhamn igen. Bor i en resväska i halmstad! Imorgon kommer bilder från göteborg.

because we kicked some ass!



Pics: 2-3 års gamla bilder på mig och min underbara kusin Gustav "Gurkan"!

Hemma från en helt AMAZING helg i Göteborg. Det var alltså dit vi kidnappade henne till. Bilder kommer på tisdag då jag åker ner till Köpenhamn igen till min dator. Då berättar jag även om vad vi har gjort.

Fortfarande bakfull så ska därför vänta på att den där Brian duschat klart så jag kan prata lite vett med killen! haha, skämt och sido. Sen ska jag sova. Godnatt dudes

Kors i taket


Pic: Jag för typ ca 2-3 år sedan!

Oj känner ni igen mig? Det var några år sedan. haha! Sitter och kollar igenom gamla bilder, massa mappar på gamla ex, mobilbilder, festbilder, cambilder och ja you name it. Jag sa senast idag att jag inte varit SÅ fjortis som de som är det nu, men shit jag tar nog tillbaka det! haha.

Iaf, har haft en jätte mysig dag med min bästa Fredrik idag. Du är för underbar och får alltid mig att skratta tills jag får ont i magen. Hann även träffa mandi med. Haft en åthelvetes tågresa till halmstad imorse. Aldrig mer kommunalt typ!

Imorgon bär det av på äventyr. Men kan tyvärr inte säga vart eftersom jag vet att bella läser så det får ni reda på när vi kommer hem på söndag. Så ha en toppen helg, för det ska vi ha! PUSS GODINGAR

let's get restless baby, come on get crazy with me


Idag tog jag mig friheten och köpte en likadan poncho som Elin från Urban outfitters och en likadan kavaj/skjorta som den snygga danska bloggerskan har från H&M trend.


Även en tygpåse från Systrarna grens och ett par svarta leggins med detaljer på från Gina Tricot!

Idag har jag sprungit runt som en galning på stan och köpt saker till helgen, shoppat saker som jag inte egentligen behöver, frågat mig själv när vintern/hösten kom? Jag höll på och frysa och flyga bort idag,  misslyckats med att laga en omelett(hur man nu gör det) kollat prison break, och börjat packa inför helgen. På måndag ska jag köpa gymkort här i köpenhamn och ta tag i min träning igen. Det behövs vill jag lova, vågar inte ens titta mig själv i speglen längre.

Nu ska jag springa ner till SuperBrugsen och köpa massvis med vin. Tjong

Somewhere A Clock Is Ticking





Kavaj Secondhand, Tröja Bikbok, shorts Zara, zebraband H&M, halsband Lindex, skor Din sko

It Gets the Worst at Night



Pic: Bjussar på två ecopics från stockholm (tjena det var länge sen min  bästa vän hatten var på)


Oj vilken hemsk natt jag har haft. Drömde hemska mardrömmar och kunde inte sova, så låg vaken med alla lampor tända och kollade på oc. Sovit kanske 3-4 timmar högst. Sen började taknarna flyga iväg om vad jag skulle göra om det kom någon, vem jag skulle ringa. Jag menar, jag själv i en huvudstad i ett annat land. Herre min skapare, inte ofta man vill att det ska bli morgon. Jag är ju mörkrädd som jag vet inte vad.

Idag ska det fixas och donas inför helgen då jag och Frida Broberg ska kidnappa vår vän Bella för en liten överraskning över helgen. Så kan inte berätta vart vi ska eller vad vi ska göra. Hejsvejs


RSS 2.0