if i can make it here, i can make it anywhere, thats what they said..


Jobbet har gått bra idag, fått mer kläder av stella McCartney idag, jätte fina är dem! Får ta kort på alla mina jobbkläder ngn dag och på allt jag shoppat! Låter kul va?

På torsdag blir det besök igen! :)

Sköt om er så hörs vi! Xx

You make me sick










Lite pics sen Brian var har, det var mycket mysigt och trevligt. Allt rullar pa har i London, varen ar har och det ar sol varje dag och jatte varmt! Var pa fotboll igar. Chelsea - Inter, sjukt coolt. Hade Inter malvakten som kund pa dagen inne pa jobbet. Han var assnygg, och sen ar jag ju lite kandiskat ocksa.. haha! 

Annars da.. Sjuk i helgen, vilket ar sadar kul! Kommer massa besok snart, fina vanner jag har.
Shoppar pa tok for mycket dock.. Denna stad ar inte sa bra for min ekonomi kan man saga men jag gillart! Synd dock att jag jobbar hela tiden sa att jag inte kan anvanda mig av kladerna, men det far jag gora nar jag kommer hem!

Ska forsoka blogga lite mer! skot om er. tjing tjing

all the small things








Lite pics ifrån mitt nya liv, lite blandat. Några som har frågat lite om min flytt med jobb, lägenheter osv. Så imorgon kan vi väl köra lite svar på sånna frågor. Nu har jag och juno suttit och pratat i ngn timma i vårt mysiga rum. Jätte mys, junis har köpt doftljus också. imorgon(ja kl är 2) så kommer Brian och Freddie, JIPPIE!! Hörs imorgon. puss

den här staden får liksom aldrig nog



Jag och junis med våra bästa sidor!! Solen skiner idag igen och det är riktig vår här, man behöver inte ens ha jacka på sig! Så nu har vi varit ute och powerwalkat i Hyde park, lagat gröt och nu blir det att gå till jobbet. Hörs sen. Tjong

when the sun goes down


Nytt linne ifrån H&M!

RSS 2.0