see you soon



Haha, två cambilder ifrån hotellrummet! (ma&pa i bakgrunden)

Okej, mamma och pappa är alltså här. Så bor på hotellet med dem nu. Vi har varit ute och ätit jätte god mat och myst. Igår var vi på Portobello market i Notting hill. Gud det var rena paradiset! BARA fullt med smycken och ringar(ja ni vet nog vid det här laget att jag är lite svag för ringar). Dock rätt dyrt. Det var vår i london igår igen och solsken och klarblå himmel. Jätte vackert i Notting hill. Där ska jag bo när jag bli stor..
Sen var vi lite i stan och kollade lite. Köpte även biljetter till Musicalen The lion king som vi ska gå på idag. Vilket upplevelse!
Juste, fick en jätte fin dator av min kära mor och far när de kom. En liten mini blogg data! Så nu mina vänner kan jag blogga mkt.

Nej nu blir det oxford och shopping. Hotellfrukosten här är to die for btw!! allt ifrån fruktsallader, pannkakor, croissanter, osbrickor, frallor och ja ALLT! lyx!

Marble arch park west n 6, flat 415


underbara london!

Okej, som sagt! Det har hänt mycket denna vecka, men tar det lite kortfattat. I söndags så ringde jag till en mäklare så gav mig ett nummer till en man som hade massa lägenheter i marble arch! (Ca 10 min gång från oxford street) Han hade en lägenhet till oss på samma gata som lina och louise bor på. GREAT! Vi gick på visning redan samma kväll och fick träffa de killar vi skulle bo ihop med. Det är 7 italienare, Alessandro, Alberto, SamSam, Mohammed, David, Pauola, Markim som bor där också. Vårt rum är de största med en dubbelsäng och en enkelsäng, en egen toalett med dusch osv, en hel vägg med garderober och en soffa och lite stolar. Ska även få tv och kylskåp på vårt rum. Sen delar vi kök med de andra killarna. Vi bestämde oss redan samma kväll/natt att ta det. Inte trodde jag att min första "egna" lägenhet skulle ligga mitt i centrala London.

Jobbet går fortfarande jätte bra, trivs jätte bra och arbetskompisarna är underbara och vissa t om snygga (A)...
Min chef tycker nog om mig väldigt mycket. Så i veckan fick jag och tom(en kille på jobbet) biljetter till Champions leauge matchen Chelsea - Inter! Med tillgång till att träffa spelarna efter matchen! HUR COOLT? Får säga till när jag vill gå på arsenal, manchester bla bla bla också.
Jag jobbar på Stella McCartney avdelningen så fått Stella kläder nu som jag går runt i hela dagarna. Han sa att om jag säljer bra så kommer jag bli sponsrad av stella!
Har jobbat med mannen som designar Adidas Accessoarerna hela veckan, helt underbar man verkligen!

Denna stad är full med möjligheter och allt öppnas helt plötsligt till nya upplevelser och erfarenheter.

Mamma och pappa kom i torsdags, vilket är jätte mysigt. Så nu bor vi på hilton hotell över helgen. Underbart vackert vid tower bridge och utsikt över hela themsen. Berättar mer i ett annat inlägg vad vi gjort/ska göra. Fick en data av min kära mor och far när de kom så nu kan jag blogga MASSOR! hur bra?

Nej för mkt text, men hade mkt att ta igen! Hörs imorgon. Nu sängen och hotell lakan! kiss kiss bang bang

portobello market, Notting hill


Min nya fågelring jag fick av pappa idag! Ifrån topshop

Förlår för dålig uppdatering, men har inte haft internet. Har mkt att berätta men det gör jag i nästa inlägg. Tänkte bara visa ringen! nu badet!

It's a matter of choice


Jag just nu! cooling right?

Min nya mössa jag köpte idag!

Mina nya Leggins ifrån Topshop!

Ny t-shirt ifrån French Connection!

Nya ringar! Mitten ifrån Topshop och den till höger ifrån Marc Jacobs

Grey is the new black!

Nu fick ni lite dagens shopping! Nej nu ska jag och fridis gå och lägga oss i våra sköna soffor, haha. Imorgon är det jobb som gäller. jag jobbar "late" imorgon, så börjar inte förens 10.45! Skönt. Xx bells


Impossible is nothing







Lite pics ifrån min födelsedag! När frida bjöd ut mig på frulle på ett libanesiskt ställe! haha, crossisanterna var as goda, det andra smakade tvål! haha.

Många som har frågat och kommenterat om mina jeans med lappade knän! De kommer som sagt ifrån H&M och kostade typ 29 pund! Köpte de för ca 2 veckor sedan. Nu vet ni allihopa. Tjing, bloggar mer sen!


It drive me crazy


Ledig idag! Så nu blir det stan med Frida och köpa trosor! haha vi har inte tvättat ännu så har inga kvar! haha. I helgen kommer kanske ma&pa! LYCKA! puss

Friday I'm in love

Tredje jobbdagen avklarad! Det går bara bättre och bättre, jag lurar på kunderna massa skor och kläder! haha! Fan, jag vet inte ens vad jag säljer och vad jag snackar om, men det går ju iaf! Är skadligt trött och ska jobba
imorgon med, men agnes, matilda och karin lurar med mig på något gigg nu! Äsch, man lever bara en gång. Nu måste jag hoppa i lite finare kläder än mina träningskläder jag går runt i;) Xx Bells

i was made for you

Shit, sitter här på agnes data! Alla ligger och sover utan jag och Frida. Sitter och lyssnar på "the story" HUR fin är inte den? Sitter här och funderar och har nog rätt mycket hemlängtan även om jag tycker om london! men jag saknar alla mina vänner och min familj så fruktansvärt mycket. Det är precis som om man tar ett stort stort steg ut helt själv ut i vida världen för att testa sina kunskaper. Självklart så måste man bli stor någon gång och klara sig själv. Men det känns så konstigt, att livet bara kan vända sådär på en dag. Men jag ska göra det här för mig själv. Jag säger absolut inte att jag inte trivs, men såhär på kvällarna blir jag så känslig..Sitter och lyssnar på nostalgisk musik och kollar igenom mina bilder jag tagit med mig på min familj och mina vänner. Vill nog bara att ni ska veta att jag saknar och tänker på er varje dag. Känns inte som om jag kan säga det nog för jag vill att ni verkligen ska förstå.
Nej imorgon är det jobb som gäller, det ska bli roligt! skaffa sig nya vänner och få prova på något nytt. Jag är väldigt stolt över mig själv som klarar detta på egen hand. jag är nog rätt cool! haha! förlåt förresten för tråkig blogg och dålig uppdatering.. men jag har ju inte med mig någon egen data ännu eftersom pappa troligen kommer med en när han kommer och jag har ju inte med min min systemkamera eftersom den är på lagning i sverige. TABBE! men sånt är livet, nu ska jag sova på sköna soffan. Haha vi bor 8 st pers i en trea! DET NI! ;)
SOV GOTT FININGAR! jag lovar att imorgon får ni lite roligare uppdatering på mina nya stuffs. Tjing som jag brukar säga!

Adidas oxford street

Första dagen på jobbet har gått bra! skrivit på hundra papper typ! Sen fick jag ta vilka kläder jag ville i butiken för ca 4500 kr!! hur nice?? Sen var jag och min chef ute och åt värsta trerätters middagen! all for free. haha! han verkar älska mig.. :P kan vara bra ju! haha. vi sket i att ta lägenheten. Så nu är det bara att leta nya och fortsätta sova på soffan. Dem är ju föööör gulliga som låter oss sova här! Nu ska jag och agnes kolla bilder. Tjing.

vår i london!


Strumpbyxor river island?(julklapp av lisa), tröja H&M, kappa H&M(ny) boots din sko!

Idag har det varit vår i london! gud vilket härligt väder det var! Tråkigt nog har jag blivit sjuk..Nu ska vi sova, för imorgon flyttar vi in i vår nya lägenhet.

i'm gonna kick some ass at Adidas


Jag och söta Lina på Movida i torsdags!

Hade ju som sagt 3 arbetsintervjuver i lördags! Usch vad nervös jag var! Första var på Calvin klein och det var en rätt intressant intervjuv då jag fick visa vad jag gick för ute i butiken och så. Han var jätte trevlig och sådär, men nu var det såhär att han precis anställt ngra men han ville ändå träffa mig eftersom han var intresserad av mig, men han skulle ringa i slutet av nästa vecka ang besked. Sprang till nästa som låg vid Covent Garden. det var Russell and Brombley. Gud 1,5 h tog det men det var bland det trevligaste jag gjort här under min tid i london. Mannen i ca 50 år åldern var HUR COOL som helst! vi snackade om allt ifrån mode, musik, nattklubbar, fotografering till ja då jobbet! gud, det var verkligen jätte roligt och alla var hur trevliga som helst. Han sa att om han kunde skulle han anställa mig nu direkt för fulltid! Men att det inte fanns fulltid ledigt så då skulle jag få skriva ett kontrakt på 15 h/veckan. Vilket är typ mindre än deltid, (skulle få mer efter ngn månad) men det skulle jag aldrig gå runt på med den hyran vi kommer ha!
Sen fick jag springa till min sista intervjuv för Adidas, gud jag var helt svettig när jag kom dit! Men väl där fick jag ha en väldigt tråkig intervjuv i ca 15 min. Sen sa han att jag fick jobbet och kan börja på onsdag kl 12.00! Tjänar bra där och får gratis träningskläder att ha på mig på jobbet;) haha! Måste nu bara fixa taxeringsnummer och öppna ett bankkonto, lite jobbigt dock.

Men känns iaf sjukt skönt att ha fått jobb :D Lite stolt över mig själv faktiskt!

Har gått och blivit sjuk dock, så jag har haft feber hela natten och dagen, men gått lite på stan ändå med l&l. Köpte fyra nya ringar på Aldo och as snygga på Marc jacobs! Köpte även ett armband från Marc jacobs.

Nu ska jag äta mango. Tjing Imorgon flyttar vi in i lägenheten :)


don't stop






Lite bilder sen i tisdags när vi såg lite sevärdigheter! Nu har vi landat hos lina och louise, ska snart sticka iväg på arbetsintervjuver! Sen ska jag nog belöna mig med att gå till marc Jacobs outleten!

Haha och till sebbe och leo ;) ni har nog inte så mycket att säga, brosan du har det FÖR bra du med!

I will think of you

Ojojoj, tack for alla gratulationer pa bade facebook, telefon och har pa bloggen! sota ni ar :) Hade sjukt bra fodelsedag igar!
Borjade med att jag och frida gick ut och at frukost pa ngt stalle, haha ja kan ju kommenteras! ha! Sen gick vi i stan lite och sadar, kopte en jacka till mig sjalv. Sen akte vi till lina och louise lagenhet och jag fick varldens godaste tarta och en jatte sot turnalle. TAACK SOTNOSAR! Sen fick jag biljetter till JOHN MAYER har i london, fatta sjukt. jag ar kar i han. Sen akte vi till Movida och festade garnet och jag kan ju inte saga annat an att jag blev uppvaktad som aldrig forr! Cristalflaskor efter cristalflaskor! Ja ni far se bilder och videoklipp imorgon.

Imorgon ska vi sova hos l&l i tva natter for pa mandag flyttar vi in i var lagenhet. Ska pa 3 arbetsintervjuver imorgon med, dem ringde ifran adidas ocksa! sa lite nervig for det.

Haft en riktig hangover day today, usch! vi satt pa pizza hut i typ 4 timmar och skrattade sa vi grat! oj har livet leker verkligen i london! maste sova nu, blir en tung dag imorgon.

Glomde harddisken sa drg ingen bild. Men mer kommer imorgon, ville bara ge er lite news! XX

MY BIRTHDAY!


Idag fyller jag ar! jippie, hela 19 ar! woho vilken rolig alder. Idag ska det iaf firas :)

skinny love


Glomde extarna harddisken pa hotellet sa far bli denna bilden igen!

Igar sa var ju jag och lina och lollo och kollade Big ben, Westminister, London eye, Tower Bridge, London bridge, Buckingham palace osv! Sjukt maffigt verkligen. Sen rakade vi ta helt fel buss och kom ut i varsta slummen, as laskigt verkligen! Lina har bilderna, sa ni far se dem imorgon eller ikvall!
Fick precis ett samtal ifran Calvin klein som sa att de ville att jag skulle komma pa intervjuv pa lordag, ska bli jattte roligt! Verkar som de var valdigt intresserade da de bade har mailat, spelat in pa mobilen, ringt och massa. Hoppas jag gor bra ifran mig bara!

Imorgon fyller jag ar!! JIPPPIEEE, hoppas jag far frukost pa sangen imorgon av lilla frida :) haha, man ska inte hoppas pa for mycket. Sen ska jag hem till lina och louise och ata tarta och sa. Sen pa kvallen ska vi fira det rejalt med att ga ut (ovanligt, haha) pa troligen movida! FUN FUN

Annars da, lagenheter gar det lite segare med, men kanns lite jobbigt att skriva pa en lagenhet och sen inte fa ngt jobb :S Sa vi bor fortfarande pa hotell!

Hors senare! PUSS saknar er dar hemma JATTTE mycket och tanker pa er varje dag.

Big ben and London Eye









Lite bilder sen i Lordags! Annars da, valdigt trott dock efter att druckit alkohol och varit ute 5 dagar i rad. Det kostar att ligga pa topp! haha. Annars sa har vi varit pa tva lagenhetsvisningar. Bada ar jatte fina och ligger ca 2 minuters gangavstand till oxfordstreet! Ena kunde vi inte flytta in i forens i februari, vilket kanns lite tungt att bo pa hotell sa lange. Den andra far vi se hur det blir med. Det ar en promoter som har den, sa vi vt ju inte om det ar sa mkt att lita pa! Man kanske maste chansa ibland.

Blev uttagen till nasta intervjuv for guess! Och aven fatt ett mail ang en intervjuv pa ngt stalle! Vill helst jobba pa antingen topshop, H&M eller urban outfitters men da maste man soka pa internet, vilket ar valdigt krangligt!! :S

Igar traffade vi Lina och Louise. Varldens gulligaste tjejer, kanns mkt skont att ha dem har ocksa. Vi tre ska aka och kolla sevardigheter idag. Typ big ben och london eye osv. Ska bli haftigt!

Keep in touch! Xx bells

Don't except the real one







Lite bilder ifran i fredags fran movida! Vi kunde inte lata bli att ga ut igar ocksa! Det blev vendome och jalouse vilket var helt fab klubbbar!! Har sokt ca 15 nya jobb idag vid piccadilly! Good work bells. Nu gar min tid ut :S hors imorgon! kul att ni ar manga som kommenterar nu ioch verkar vilja lasa om mitt nya liv. PUSS

Movida





Lite bilder sen igar! mer kommer!!!

just wanna say HI!!



Haha jag och frida lever fortfarande faktiskt! Galen kvall igar, bilder kommer! Nu kan ni val inte klaga pa mitt bloggande och brist pa gamla bilder? haha! Aven fast jag inte ens har en data eller internet pa rummet!

Kladtips ifran London!


Denna transperanta blus ifran H&M! As snygg och ha med bara en en svart bh under! Jag kopte den sjalv.



Klanning ifran H&M! jatte fin i verkligheten, men gjorde sig inte sa bra pa bild!

Kangor ifran Urban Outfitters!

Orkade inte ta av mig strumporna men annars valdigt lackra pumps med coola detaljer. Aven de ifran Urban Outfitters! Pa rean ocksa!


you can see my heart beating



Gardagens!! Troja Bik Bok, jeans H&M, halsband lindex, skor H&M, vaska Gina!

Notting hill!



Just 3 pictures from yesterday in Notting Hill!

i miss you so




Jeans H&M trend (NYA) troja H&M trend(NY), vaska Gina tricot, skor Din sko, halsband Lindex

Sahar sag jag ut igar nar vi var ute pa en pub och traffade lite vanner!

Hey dudes




Shoes to  die for at topshop!


Lite mer bilder sen gardagen da lisa var och halsade pa inne i london! Var ju som sagt pa arbetsintervjuv idag och det gick val bra, ska provjobba imorgon redan! Da ska manegern inspektera mig hur jag ar mot kunder osv. Jag vill pa ett satt inte ga dig for chefen verkar helt efterbliven! Men ett jobb ar ett jobb, men jag vet ju inte, jag kanske inte far det.

Har shoppat lite sa ni far se det i nasta inlagg!

Och till dig som kommenterade det med att jag bara lagger upp gamla sommarbilder. Jag har ju som sagt ingen kamera da den ar pa lagning. Sa det kan bli lite svart. Men nu har vi fridas har i london sa lange. Sa nu far ni se nya bilder. Hope you like it!

we are in london now!


Har pa flygplatsen pa kastrup med vara ca 100 kg!

Efter mycket strul med varan bokning med hotellet fick vi varldens minsta rum, ja ni ser ju sjalva. bilden ar tagen precis i dorroppningen! Men det ar faktiskt lite mysigt!

Haha, for att spara lite pa pengarna, eftersom det blir dyrt att ata ute varje dag sa ater vi nudlar som vi kokar i en tekokare, hahah asch har ar vi inte krasna!

Innan vi ska ut forsta dagen till oxford street och kolla laget!

Jag gar langs oxford i snon!


Jag och frida igar nar vi sokte jobb pa Carnaby street!

Alltsa en bildbomd sen de senaste dagarna har i london. Resan hit gick bra, hotellet ar som sagt helt okej, och vi har varit duktiga och sokt en del jobb. Jag blev uppringd igar och var pa en intervju pa en stor GUESS affar. Idag ska jag aven pa en intervju for ESPRIT affar, sadar sugen pa att ga eftersom manegern redan verkar bitter. MEn jaja. Idag ska vi se lite sevardigheter sa som london eye och big ben! Sen ikvall ska vi festa loss pa MOVIDA! Bloggar mer snart! PUSSS keep in touch

BYE BYE SWEDEN!


NU DRAR VI!! Vi hörs när vi kommit fram och så! ha det så bra här hemma, ta hand om varandra. PUSS

You belong to me


Denna underbart söta tjej ger mig inspiration till tusen! Slapp och snygg varje dag. Dansk är hon också.

Nästan träffat alla mina närmaste vänner nu för ett litet adjö och " vi ses snart igen"! 4 till som inte är avbockade. Ni kommer vara saknade och jag kommer tänka på er varje dag. FATTAR NI, imorgon åker vi. Det är helt ofattbart. Hoppas ni följer med och börjar kommentera lite, annars lägger jag detta. PUSS  


If you give me everything


Nu sticker jag in till stan för att fixa det sista! Tjong


For my lover


Two egopics from this summer! Just bara för att jag är brun och fräsch där.

Haft en jätte mysig dag med Neut med massa skratt och hyss. Sen har asp, amanda och lovisa varit här och snackat, fikat och kollat film. Ni är ju för grymma! Idag har mamma och pappa lämnat mig för varmare breddgrader, får ju se när vi ses nästa gång. Nu ska jag och lovisa krypa ner i sängen och sova. Imorgon kan man säga imorgon åker vi. haha! Sleep tight

friends are the best ever



Bara så ni vet, så kommer jag saknar ihjäl mig efter er. NI ÄR BÄST! Känn er älskade/ eran bellis


only you


thailand 09! Lovisa och jag

Broder har flyttat till thailand för ett halvår för plugg och imorgon åker mamma och pappa till thailand. Åh vad jag längtar tillbaka. Nu framöver så kommer hela familjen bo i olika länder. Mamma kvar i halmstad, pappa i köpenhamn, sebbe i thailand och jag i london! Splittrad som attan ett tag framöver.

Köpt två stora resväskor, adapter, tabletter osv idag till flytten. Packar för fullt, försöker hinna träffa så mkt vänner som möjligt hela tiden! Ja nu ringer det på dörren, det är nog lovisa. Hörs sen. PUSS

in for the kill







Lite lite lite bilder från min mobil sen igår! Jag hade på mig min klänning ifrån H&M trend som jag endast användt en gång innan så orkade inte köpa en ny, men den dög gott och väl. Sen röda läppar ifrån Face Stockholm. För bubblan nu får de röda läpparna vila lite kanske? Har ju gott och blivit lite beroende..! Nu ska jag läsa elsas mode. sov gott. Nu har ni gått och blivit sådär dåliga igen på att kommentera, kanske för att jag har tråkig blogg men kanske blir bättre när jag flyttar?

then i'll be smiling



Nyår igår då alltså! Började med middag hemma hos nea (TACK ÄLSKLING FÖR ALLT) sedan bar det av mot Jeppe där det var massor med folk. En jätte bra nyår med nästan alla mina finaste finaste vänner! (altemyren, lovisa och aspen fattades och var saknade som attan) Lite mobilpics kommer sen! Kom hem runt 5 imorse och är trött som bara den idag. Men jag håller på och stryker, packar och tvättar för fullt här hemma. 3 days left!


RSS 2.0