Köpenhamn

Bloggen krånglar så jag kan inte lägga ut några bilder! Men nu åker iaf jag och Lovisa till mitt andra hem köpenhamn. Vi har lägenheten själv för pappa spelar andra finalen imorgon. Så vi ska shoppa, mysa och gå ut! ha det bra här hemma. PUSSS ses på Söndag


colorblind


Precis kommit hem från ett träningspass på gymmet! Nu är jag hembjuden på middag och grille hemma hos familjen ASP! Jag är dö hungrig, så det smset gjorde mig glad.

Colorblind - Counting Crows

slide to the left





Lovisa är äntligen hemkommen, underbart! Hon var brun och fin och jag är avundsjuk. Så därför åkte jag och Frida och solade, fixade balväska till henne på vår håla. Jag har hittat ett grymt solarium. Jag solar aldrig solarium då jag inte orkar lägga pengar på det och tycker det är finare med naturlig bränna. Men när vi inte får jätte mycket sol till Halmstad så får man ta till andra metoder.

Nu ska vi snart åka och träna sen åka till lovisas sömerska. Provade min balklänning och studentklänning precis och det är sjukt hur mycket vi längtar, men ändå inte, då vi inte vill att det ska vara över så man inte ha något mer att längta till.

Cykelbyxorna är hemgjorde, linne från Gina tricot, Kavaj från Zara, halsband från H&M, skor från Thailand och sjal från Zara

i love you



ÅÅH inatt är natten jag väntat på i en vecka! Min fina bästa vän kommer hem från en resa som ägt rum i Turkiet med sina klasskompisar. Du ska veta att jag saknat ihjäl mig efter dig. Nu ska jag sova, om det är fint väder imorgon får ni se nya shortsen jag tillverkade. PUSSS  

if you got the money




Idag har klassen varit och skjutit lerduvor. Jag var enda tjejen som vågade och ville men det gick bra. Träffade en del, men det var grymt svårt och jobbigt. Har blåmärken på armen och jag kan knappt lyfta armarna. haha. Hade tyvärr inte kameran med mig.

Sen har vi dansat hela dagen  och nu har jag och Amanda sitit och klippt i jeans. Jag fick ett par jeans avklippta till shorts och Amanda gjorde sina mer slitna.

Ikväll ska jag äntligen få träffa Frida Aspis. Alldeles för länge sen! puss

I'm so Happy



Det var längesen jag var så här lycklig som jag är nu! Nu är jag klar med precis allting i skolan och jag fick ett stort leende på läpparna och tårar i ögonen, för jag är grymt stolt över mig själv som klarat 3 jobbiga år med slit, stress och press. Men jag klarade det, mycket tack vare mina fina vänner som har hjälpt och stöttat mig genom dessa tider då man bara velat dra täcket över huvudet och försvinna. Jag älskar er och just nu älskar jag mig själv!

Ett stort tack till Amanda som var världens bästa och hjälpte mig med det sista arbetet! ♥

where you gonna sleep tonight



"När ni lär er livets kanske ibland hårda läxa, så hoppas vi att er kappsäck dämpar fallet, finns där som ett skydd och hjälper er när ni behöver det. Vi har också sparat utrymme, ett ställe för er att lägga era egna erfarenheter och kunskaper. Fyll på i kappsäcken vartefter ni lär er nya saker. Spara på dem, för ni har alltid nytta av alla erfarenheter. Glöm inte att packa ner både glädje och sorg, för det är genom dessa upplevelser som ni formar era liv. Utan sorg kan man inte uppleva äkta glädje och utan glädje kan man inte uppleva äkta sorg."

Sötamanda har precis åkt hem och vi har pluggat och ätit godis och chips. Hon har varit gullig och hjälpt mig med mitt arbete om fiskpinnens resa genom jorden?! Vi har iaf kommit på en bra idé om hur jag ska redovisa det, och jag kommer nog skämma ut mig lite men vad gör det? haha!

i'm back again



Dessa ska jag bara ha, så enkelt är det! om det är så att jag ska hänga på Din Sko's dörrar!

Snart kommer Amanda hit och vi ska åka och köpa mycket godis sen ska vi plugga och jag ska även göra mig ett par shorts och kanske en t-shirt! Wopido

went right back to bed



STUDENT STUDENT! jag längtar så. Jag vet att det är mycket skriverier om detta nu men ni som inte går i trean förstår nog inte denna känsla som vi treor har nu. Den är underbar och obeskrivlig.

Jag kommer storlipa på studenten, för jag kommer sakna min älskade klass som jag alltid har galet kul med!

Nu har jag en ynka grej kvar i skolan, sen är det över. Imorgon natt kommer Lovisa hem och på fredag då betygen är satta så åker vi till Köpenhamn för shopping, fest och mys. På söndag är det Stures bal och det får man absolut inte missa då bla min söta vän Rebi ska gå. Du kommer vara så fin så.

Sen får ni ABSOLUT inte missa vår bal ute på Tylösand den 7 Juni kl 16.00, jag lovar att ni inte kommer ångra er.

i'm in Miami bitch



Här kommer en godnatt slängpuss till min älskade Moster Jenny som är på tok för långt ifrån mig och ett tack för alla fina kommentarer jag får av henne dagligen. Puss på alla mina fina vänner också. Vad hade jag gjort utan er?

GODNATTT!


If i have to







                                                                 Bilder tagna av mig


The voice up there




Gjort klart två arbeten och har endast två kvar. Varit ute och sprungit en halv mil med Frida, plus sit ups och lite intervaller. Blev en god lunch/middag på Morfars uteservering med mina söta jobbakompis Jacline efter det. Nu ska jag börja med det näst sista i skolan så kan jag gå och lägga mig med ett gott samvete.

Det här med cykelbyxor tycker jag är hett! 
Tröja från någon marknad i London (louises), Jenasväst och gladiatorskor från Monki, cykelbyxorna är egengjorda och smycken från cocoo, thailand, ur och penn och egengjorda

Dålig kvalite på bilderna då mamma har tagit dem?! förlåt mamma:(


Ellen





Jag måste bara tipsa om den här bloggen som är skriven av 12 åriga Ellen. Helt galet ung men så mycket inspiration, helt egen stil, tar galet fina bilder så man nästan dör och helt underbar! Bilderna är som tagna från långt bak i tiden och får därför så mycket känsla.  
Alltså när jag var 12 år så klädde typ min mamma mig och jag lekte med dockor? eller nu kanske jag överdriver, men näst intill.

Shiet, denna tjej är cool!  Kolla hennes blogg på http://ellenheltenkelt.devote.se

Never again


Detta är jag och Amanda i ett nötskal! Haha. Tack för en toppen långhelg med dig gumman.


Nej, om 4 dagar sätts mina betyg och efter det så är det slut, fattar ni? helt slut,  och det är helt sjukt galet! Jag har nu fyra grejer kvar och jag får inte göra annat än att tänka positivt. För när denna veckan är över så väntar bara underbara datum att längta till. Aldrig mer skola och friheten att göra vad jag vill med mitt liv väntar. Jag menar, hur fort kan inte en vecka gå? Jag har klarat 3 jobbiga med väldigt roliga år på gymnasiet, och varje måndag så har det väntat en vecka full med plugg som man tror att man aldrig kommer att ta sig igenom. Men det har jag gjort, vecka efter vecka. Så varför skulle jag inte klara den sista då för? Nej nu tar jag tag i detta så jag kan gå på frihet med huvudet högt och vara stolt.


Mandi more













Fin fina Amanda har precis varit här och jag har bjudit henne på mina goda toast så har vi "pluggat" lite! Här är lite bilder på henne sen igår. Använde inte mig av mitt extra objektiv, därmed inte lika bra bilder men amanda är söt ändå. Puss på dig!

Don't let me go















Här kommer en hel drös med bilder igen. ska även lägga upp bilderna på Mandi  och kanske på Nea idag med. Så mycket bilder  idag, men det gillar ni väll?

Igår/inatt jobbade jag igen och det var lika kul  som vanligt! Efter stängning och städning blev det donken med hela det goa gänget! så kom inte i sängs förens vid 5 imorse.

Nu ska jag göra dunder goda toast och sen plugga. Ni glömmer väll inte och kolla in vårt  PA om ni behöver tips på maträtter på http://projektrecept.blogg.se !?


Victor
har fått mig att lyssna på Backyard Babies och jag gillar faktiskt en del låtar väldigt mycket!


- Abandon - Backyard Babies
- Saved by the bell - Backyard Babies
- Roads - Backyard Babies


Best Friends







Varit ute och ätit med Amanda och hennes familj som bjöd på mat på punch! TACK för det söta ni. Nu ska jag åka och jobba. TJING

Kavaj från Second Hand, Linne och shorts från Gina tricot, Skor från Din sko.  

You don't need to tell me



Nu ska jag hämta Amanda för att mysa lite med henne. Sen ska jag plugga lite och sedan kanske pyssla lite och göra mig en snygg tröja. Ikväll väntar jobb igen. Nice!

Ps. Jag saknar min Lovisa, och kommer även sakna min fia som även hon åker till Turkiet idag! Lyllos.


my girl



Precis hemkommen från en kväll/natt med jobb! Kan tillägga att jag älskar mitt jobb. Inte blivit så mycket bloggande idag så därför jag inte kunnat lägga ut en fin hälsning och gratulation till min underbara fina älskade FRIDA som fyllde 19 år igår! ja klockan är ju över 24.00.

Hoppas du fick en toppendag med mycket paket! jag älskar dig. Nu ska jag sova! PUSS

Never say never











Här är bara några bilder på mig sen fotograferingen igår som jag och Nea hade. Fler bilder kommer både på mig och Nea. Nu ska jag hoppa in i duschen sen åka till Manda och baka och kolla film. PUSSS

Ou laura

















Min fin fina baldejt





















Här är bilder sen gårdagen som förövrigt var den bästa på länge!

Juste, ni ska få se min och Fias BAD TASTE outfit igår som var RIKTIGT ful! Vi klädde alltså oss i det vi tycker är fulast! Vilket resulterade i en Fjortis outfit med fetaste sidbenan, jätte mycket smink, we tröjor osv.. Vi såg typ 5 år yngre ut!
Riktigt bra dag och kväll alltså.



 HAHA!



The second part







Precis varit och ätit glass med Sebbe, Oliver, Maasing, Theo och Leo:) Håller på och lägger in bilderna sen denna dag. Snart ska vi till systemet och fixa inför kvällens bravader. It's gonna be nice.

T-shirt från Gina Tricot, Shorts från Zara, Converse och Glasögon från Hiphopbutiken.se

Peace



Dessa coola smycken från Thomas Sabo vill jag ha. Studentpresten någon?!

Har aldrig längtat så



Grymma artister som kommer till Hultsfred;

A Camp

Erik Hassle

Hello Saferide

The Killers

Markus krunegård

Mando Diao

Melody Club

Peter Bjorn and John

Petter

Sahara hotnights

Regina Spektor

The Sounds

Takida

Anna Ternheim

Timbuktu

LARS WINNERBÄCK

Och många många fler...

Någon som är avundsjuk?  Frida, detta ska bli årets resa och upplevelse!


Your guardian angel





Provet idag gick jätte bra, det blev ett MVG och det resulterade i ett MVG i slutbetyg. Nu är det bara 6 grejer kvar.

Morgondagen blir hektiskt med en massa saker på schemat. Först Triathlon för alla idrottstreor. Jag och Fia ska dock bara vara cheerleaders. Sen är det middag med alla idrottare. Efter det är det som en slags avslutning med utdelning av priser mm.
Sedan ska jag försöka hinna åka till Sture för att kolla på min söta vän Frida som går modevisning.
Därefter väntar förfest i Stationsparken, med följd av Studentfest med tema BAD TASTE! Great wensday huh?

Inatt åker min fina vän Lovisa till Turkiet, utan mig:( Jag kommer sakna dig!

when the sun goes down















                                                     Bilder tagna av mig

Jag och Amanda har nog varit med om det häftigaste idag! Började med att vi hade bestämt att vi skulle åka ner till grötvik och mysa och plugga lite. När vi kom ner så var det helt vindstilla och vi såg solen. Vi satt där en timme och vädret förändrades hysteriskt fort. Vi såg blixtar över hela havet och molnen förflyttades emot oss med dunder och brak. Amanda blev jätte rädd och jag tyckte det var jätte kul och stog bara där och tog kort. Typiskt mig! haha. En rolig upplevelse iaf.

Nu åter till plugget. Fan nu sprack min plan inför morgondagens klädsel. CIAO BELLA

Ps. Glad att Fredrik lever efter olyckan idag, jag älskar dig ♥ Ds.

Todays shopping






Dagens inköp!

It's okey









H&M:s sommar/höst kollektion 09 är bedårande. De har verkligen gjort ett lyft och jag hade inte tackat nej till dessa godbitar!

Idag har jag köpt en t-shirt, ett linne och har även beställt mina efterlängtade nördglasögon. Bilder på det får ni se senare. Ciao

i'm so lost



Solen skiner för fulla muggar och jag har ingen lust att plugga. Det är mycket tjat om mitt plugg nu men snart är det över för alltid.
Blev en lunch på ringenäs golfklubb innan och det var mumma. Sedan kom Mandi hit och vi har solat och fikat lite. Nu ska jag sätta mig ute i solstolen och läsa idrottspsykologi. Ikväll blir det mys på klipporna med mina flickor.

For my lover



Huvudet värker, kallsvetas och mår illa. Nu går jag och lägger mig och imorgon får ni roligare uppdatering med nyare bilder! kram på er


Det spelar ingen roll vad som händer



Åh, isabelle och Mandi var här innan och vi pratade om studenten och balen, och det är galet hur mycket jag längtar! Studenten och balen för även med sig att jag får träffa hela min härliga släkt, jag saknar er!


"Livet är en komedi för den som tänker, en tragedi för den som känner"

Oh my god



Ett stort Grattis till Pappa som fyller 43 år idag. Du börjar bli gammal nu farsan; ) Hoppas du har haft en toppen dag.
Även ett stort Grattis till min fina barndomskompis Louise som fyller 19 år. Dig firade vi i fredags och hoppas du hade skoj då och har haft en toppen dag.

Dåligt med uppdateringar nu på helgerna, men jag har rätt mycket annat för mig. Men idag har jag träffat mandi och vi har haft det mys.

Nu blir det pugg som vanligt! 7 saker kvar, nu kämpar vi in i det sista klassen! Denna veckan har jag typ lov, bara skola på tisdag! Great. PUSS

Boogie



Klockan är nu 03.30 och jag är precis hemkommen från jobbet! Först jobbade jag som servitris på ett bröllop på hotellet i frösakull sen var jag hemma i 10 min för att sedan åka till mitt andra jobb på morfars! Verkligen varit hur kul som helst och jobbat idag, grymma folk jag jobbar med! YEAH.

Imorgon blir det till att sova bort hela dagen för att vila upp mig till en ny vecka med skola och jobb! Sov gott, nu går jag och lägger mig. TJING TJONG

Fotografering Del 1









Här kommer lite bilder på sen när jag fotograferad Denise!

This is the life





Skoldagen avklarad och nu väntar jobb! Jag vill ligga ute och sola. Hoppas solen är här för att stanna.

Snuff - Slipknot, är faktiskt rätt bra:) haha!

Kavaj från Zara, chinos från Monki, Skor från H&M Trend, Linne från Monki och halsband från Lindex

Lost



Ännu en skoldag över vilket innebär lite avbockningar på "skolarbetelistan". Blev godkänd på Geografin vilket var en otrolig lättnad, sedan gick handbollsträningen bra med. GREAT! Nu är det en islaminlämning som ska in imorgon med som jag ska göra klar, sen kan jag stolt gå på helg!

Helgen kommer innebära mycket jobb och ingen alkohol! Första dagen på nya jobbet imorgon, sen bjuds det på födelsedagsmiddag och utgång för min del. Sedan lite annat roligt och trevligt på lördagen förhoppningsvis:) Sen jobbar jag på morfars på natten, så alla som är födda år 87 eller äldre kom och hälsa på mig!

Oj mycket text = booring.

Nu ska jag äta jordgubbar med glass, sedan ska jag och Sofia kolla på våra kära klasskompisar som spelar match i amerikansk fotboll! Bra undanflykt för plugg här känner jag..

Juste, Grattis pappa och FC köpenhamn som gick till final och ännu ett år är vidare i Champions leage.

jag är grym



HAHA jag är rätt grym, nu får ni se en del rörande bilder här på bloggen! Great huh?

Nu ska jag hoppa i säng, sov gott! puss


So long goodbye







Nu ska jag plugga lite till provet imorgon sedan åka ut till tylöhus för att göra min provuppsättning till balen och även provsminkas. Det ska bli kul och vi får se hur jag kommer se ut.

Även ett STORT grattis till Amanda som har tagit körkort idag, du är grym gumman och jag visste att du skulle klara det!
Tunika  och shorts från Zara och skor från Din sko

Sneak a peak



Här får ni en liten tjuvtitt på hur min balklänning kommer att se ut! vad tycks?

Today is the day









Lite bilder sen älgjakten idag i skolan, som jag nämnde tidigare så visste jag att vår klass skulle vinna, för vi är bäst! Det var alltså dragkamp som stog på schemat idag! Och som det ser ut i dagsläget så tar vi nog hem hela skiten! Nu tillbaka till skolböckerna.


Liten notis; idag blev jag och Sofia stoppade av polisen, vi som var så coola i caben! fia grät och jag dog av skratt! haha.


Ikväll ska jag hämta min balklänning!


Dancing shoes







Snart kommer Sofia och hämtar upp mig, så är det dags för skola. Idag är det älgjakt, alltså studenttävling! Wopidoo vi ska vinna! Grattis till Ebba som fyller 19 hela år idag med. PUSS

Idag ser jag ut såhär:
Shorts och skjorta från Gina Tricot, Linne från Monki, kängor från Din sko och Halsband från Lindex

Tom på ord



"Ångestladdat. Ensamhet. För första gången på vad som känns som en evighet ska jag sova ensam. Lägga huvudet på kudden. Mörker. Tystnad. Bara mina egna andetag, ingen annans. Inte hennes, inte hans, inte dina. Jag känner mig liten. Mindre än någonsin. Jag är trött men vill inte sova. Vill inte vakna ensam. Tomt. Jag skulle vilja skriva ner alla mina tankar, offentligöra mitt inre. Spotta ut hela mitt liv. Det kan jag inte. Kanske, försiktigt. Bit för bit. Hon söker sovkamrat. Vill du vara min, inatt?"

En skolinlämning klar, 10 to go. Nu måste jag leta frisyrer till balen, på onsdag ska jag till Diana då hon ska göra provsminkning och provuppsättning! Kaching


One love





Jag behöver inte säga så mycket förutom att jag vill ha detta!

Music is my drug



                                            Bella, Jag, Bujar och Rebi!

Sitter och pluggar och lyssnar på musik. Hittade en bild sen Valborg! Great night!

Här har ni mina favoriter - Lyssna och njut

Pretenders - Montt Mardié, Hello Saferide
Hitten - Those dancing days
Night after night - The sounds
The time they are A-Changin' - Tracy Chapman
For my lover - Tracy Chapman
Hometown Glory - Adele
Make you feel my Love - Adele
True color - Ane brun
The quiz - Hello saferide

Lost - Coldplay

ÅH

Min dag har redan varit ett helvete! funkar inte att lägga ut bilder nu heller, därmed mitt första inlägg utan en bild. Så jag lägger detta åt sidan och återkommer imorgon. Då får jag ny design med! thank god!


Love story





















Dålig uppdatering  här ja!

Fredag: Skolan från 10 - 16.30. vi hade stormöte med alla treor då vi fick lite information om student och bal. JAG VILL HA FRIHET NU!
Blev en snabb fika med frida och hennes blekingekillar. Sedan var det snabbt hem till duschen för att bli fin. Sen en rolig förfest hos Aspen där vi drack, dansade, sjöng, spelade gitarr mm. Sen blev det moon och tre ♥:an.

Lördag: Blev en lång fika med Frida Broberg på Skånskan. Sedan kom Frida Altemyr och hämtade mig i stan så åkte vi till Italienska glassbaren, mys! Sen åkte jag och Frida B in till Bulls för att vänta på Frida Asp och killarna. Det blev hamburgare och corona. dock ingen alkohol för mig då jag skulle jobba senare på kvällen. Frida och Frida följde med mig till Morfars ett litet tag sen jobbade jag från 22 och kom inte i sängs förens halv 5 på morgonen.

Blev alltså en helg med alla mina FRIDOR!
Bilder från Fredagen kommer!

woho



                                                              Bild tagen av mig

GRATTTIS ÄLSKADE MOSTER JENNY34 års dagen! Du är bäst och jag saknar dig! Hoppas att du får en toppen dag, önskar jag kunde vara där och fira den med dig. ♥


night after night




En styck enkel dagens!

Linne från Topshop ( Fridas), Kavaj från Zara, Converse, Halsband  från H&M

The world makes you crazy



Det är så läckert, jag dör! Något liknande måste införskaffas. åh jag längtar till London, jag ska shoppa som en galning!

Ane Brun - True colors, HELT AWESOME!

We die hard




Stoffe ringde nyss och frågade om jag vill få en gratis hår makeover med klippning och färgning, sedan fotofragering. Låter helnice, men jag tackade faktiskt nej, då de skulle få friheten att göra vad de ville. Och om ca 1 månad går vi balen så hade varit sådär kul om man inte blir nöjd. Men men, shit happens.

Sammetsleggins, Skjorta och Kavaj från Gina Tricot, Transparant från H&M trend, Skärp mammas gamla, Halsband från Lindex och Boots från Din Sko och Smycken från Thailand, cocoo och Ur och Penn

I need



Jag vet inte när eller hur jag ska få tag i dessa helt underbara shortsen, men en sak som är säker är att jag SKA ha dem. Punkt slut.

Zombie



Min bror har beställt t-shirtar från www.shirtstore.se som är väldigt billiga. Den nedersta har han beställt och jag lovar att jag kommer sno den, som jag gör med alla hans andra, för den är galet snygg. Den översta hade verkligen passat mig, då jag älskar att ta kort.

Student 2009




Här får ni bilder på min studentklänning som jag lovat! Jag älskar den redan.

Internskämt




Bara så alla vet, så är vi såhääääääääär tajta! När vi är i samma stad går det inte att skilja oss åt! HAHA

Intärnskämt på hög nivå, tror bara att det är en till person som förstår innebörden och ironin! Glöm inte stockholmsdialketen på det.
Allt från mig för ett tag, nu väntar toast.

No air







Det regnar, och man blir bara ledsen utav det! Men får kanske lite mer skolmotivation nu.

Skjorta från Gina Tricot, Linne från H&M, Halsband från H&M, Leggins från Gina Tricot, Pannpand från Gina Tricot, Skor från Din Sko 

i'm holding you back



http://leloveimage.blogspot.com/, kolla bilderna på denna blogg! Skrolla vidare några sidor och bara njut av kärleken i bilderna. Man vill ju bara vara kär och galen när man ser dem. Enjoy!


Night after night - The sounds. Tack för tipset frida, jag älskar den redan

Ps. Förlåt Jenny, jag lovar att du får se bilder på klänningen imorgon, och lovar även att lägga upp bilder på din facebook. Love you. Ds.

Butterfly





Skjorta från Gina Tricot



Hårband från Gina Tricot, ni får se det på imorgon, då det inte gör sig bra på bild!





Två olika bikinidelar som jag har kombinerat själv från H&M

Dagens inköp idag alltså!

Idag har jag varit i stan själv, och gud vad det är skönt. Nu har jag precis kommit hem från ett spinningpass som var döjobbigt!

Nu väntar plugg! Puss


Right Round



Så snyggt, så snyggt!

Dagen har varit mysig och igentagande! Först kom min underbara joel hit och vi chillade mest. Sedan åkte jag och Bella och köpte glass. Sedan var jag och Lovisa ute och gick en lång promenad och snackade en massa, lagade goda toast och mös. Sista träffen idag blev med Frida! Så idag har jag mest träffat mina underbaringar.

Jag behöver åka till Köpenhamn! Fast snart blir det Stockholm förhoppnigsvis. Pappa, GRATTIS till vinsten!

Bild på klänningen får ni imorgon, inte orkat ta ngn bild! Tjaao

The heart of life





Godmorgon! Jobbet igår gick super, så roligt att höra positiva saker om en:) Nu kommer snart joel hit och vi ska träffas lite, länge sen nu. Sedan ska jag träffa Bella!
Idag kommer mina älsklingar Lovisa och Frida hem, de har varit för långt borta från mig den här helgen!


Dessa skor fick jag av mamma igår. Jag behövde ett par nya som är LÅGA! För alla mina klackar är 10 cm eller högre, så kände att jag behövde ett par lite lägre också som omväxling. Skopunkten är de köpte på.


Juste, min studentklänning har kommit,  jag visar en bild på den senare! KRAM

Missed the boat



Även denna dag har varit hel great! Mys på stranden med Amanda där det var jätte varmt och skönt, fått en början på en nice bränna. Sen gick vi upp till Punch där vi satt och glassade i solen och drack lite:) Sedan spelade vi minigolf med mårten, johan och emmanuel och dem. Nu väntar mat sedan jobb.


Kommer snart få ny design med kategorier och så att jag kan lägga upp bilderna i större format, vilket kommer bli underbart! Amanda är bäst.


Boom tjacka lacka

Auto rock







                                             Bilder tagna av mig

Gårdagen var mysig!

Började med att jag och amanda åkte och stekte på Tylösand och solen tog förfullt. Sedan hade Denise frågat om jag ville fotografera henne till en modellgrej, eller hon behövde bilder hon ska skicka in till Modellink, tror det heter så? Jätte roligt att hon frågade mig och resultatet blev jätte bra! Har bara snabbt redigerat dessa tre för att visa er ett litet smakprov och här har ni de tre ovan.

Sedan åkte jag och Amanda och handlade och sen grillade vi! Gott. Sen åkte jag och jobbade vid 22 och jag var helt död.

Nu ska jag och Amanda till Stranden idag igen och det ska bli så skönt. Nu ska jag göra piknick. Tjing

Valborg



















Gårdagen var perfekt! Började med kulturdag i skolan och den var faktiskt rätt rolig detta år! Sedan bar det av till stan för en mysig fika vid nissan med min Frida och Amanda.  MYS!

Sedan var det grille på kvällen hos Kajsa och förkrök, Tack för det. Sedan vidare till  stan för att dansa loss på mårtensson. Alltså en hellyckad valborg med UNDERBART väder.

Nu ska jag och Mandy till  stranden.Ikväll blir det jobb!

Ps. Hoppas Frida  och Johan hade mysigt igår:) Bra teamwork johan!  haha. Saknar dig redan Frida Ds.

RSS 2.0