Gott nytt år

 
GOTT NYTT ÅR SNYGGINGAR! NU KÖR VI!


you never were and you never will be mine


Varit inne och druckit lite champagne hos nea nu, sen kom en partytaxi med dunkande musik och hämtade henne som skulle ta henne på överraskningar! åh 14 dagar kvar tills jag fylller år! lägg det på minnet hörrni!
Nu ska jag till Amanda och kolla Victoria Secret showen!! PUSS

- You never were and you will never be mine

Elsas mode


Fick denna boken av mamma i nyårspresent! Så nu vet ni vad jag gör på dagarna framöver. Jag som egentligen hatar att läsa, men denna boken blir nog rätt lätt att ta sig igenom.
5 days left until London!

Grattis Linnea x 2


Grattis världens finaste Linneor som fyller hela 20 och 17 år idag! Hoppas ni får en underbar födelsedag med mycket paket och god tårta. Och att ni firar det rejält imorgon. Jag och Linnea(den överste på bilden) har redan varit på systemet och invigt sin gamla ålder genom att köpa alkohol till imorgon! Höhö.
Ni är bäst flickor

Why do the men stray



Hoodie DRDEMINJEANS MAKERS, skinnbrallor Monki (NYA!) converse, klocka KNOKK(NY!), glasögon hiphopbutiken.se, nagellack H&M (NYTT, fick bla det av lisa i julklapp) och ringar från secondhand, glitter och H&M!

Jävlar i havet vad längesen det var jag la ut en dagens, men här får ni en slapp mobildagens! Äsch det får duga. Idag vaknade jag till ett vitt halmstad, alltså massor av snö. Hunnit träffa lovisa, käkat på gastons med morsan och myst med Nea och amanda. Har även börjat packa. Shit det är bara 6 dagar kvar och jag börjar bli nervös som bara den. Men det ska bli så underbart att få flytta med en sådan fin vän som frida! ÅH vad jag längtar men kommer sakna mina fina vänner här hemma. Nej nu ska jag sova! Hörs imorgon. Tjongtjong


Hold on be strong


Varit i stan idag ifrån 10 till 18.30! Tjena i havet vad trött jag är. Men jag fick bytt lite grejer och köpte även ett par skinnbrallor, äntligen! En lila knokk klocka också. Har även slingat håret och klippt mig ýtterst ytterst lite. Behövligt som attan. Nu sitter jag hemma hos Filippa och snackar lite skit! Myspys.

Let me love you


Inspiration!

Får väl förlåta ännu en gång för dålig update! Men julen hör ju till mycket socialt med släkt och vänner. Det var fet utgång i fredags och dålig dag på lördagen. Jobbade inatt mitt sista pass på morfars för ett tag. Lite sorgligt, kommer sakna alla underbara personer som jobbar där! Nu ska jag åka och träffa min fina vän Lisa. Hörs sen!

what happend?


Frågar mig då varför inte denna to die for jackan låg i ett inslaget fint paket under granen där det stod" god jul Isabella önskar tomten" ?

JULAFTON!


Just the way it was


Igårkväll kom det massvis med snö och det var riktigt mysigt! Men nu börjar det gå bort lite men får hoppas att det är kvar tills imorgon. Nu ska jag snabbt hoppa in i duschen och sen bege mig mot staden för att inhandla sista julklapparna och alkoholen tills på fredag! Hoppas ni alla ska ut. Vad händer, jag har aldrig köpt julklappar dagen innan julafton. Brukar vara så involverad i julen. men men! Måste pyssla ihop linneas jobbiga julklapp idag med. Titta nu Nea, det är ingen lätt julklapp du har önskat dig! haha.
Idag ska även pappa till ON/OFF (ja det var där jag köpte kameran, DÖD ÅT DEM!) och skälla ut dem rejält en sista gång och försöka få lite vett i huvet på dem.


Ska lyssna på julradio för första gången i år med. Tjing - stressa inte ihjäl er nu med all julhets.

Monkigirl


Denna finingen ska jag få i julklapp! Åh så fin den är.

Re:Stacks


Göteborg sommaren 08

Ikväll blir det att kolla twilight och sunes jul med Asp och Amanda. Mysigt! Tur att jag har några som får mig att må bra och få en liten gnutta julkänlsa! Ni är bäst. På söndag kommer Lovisa hem och jag är mer lycklig än någonsin. 14 dagar kvar tills jag flyttar till london. Ska bli skönt att komma bort från detta lilla helvete till stad. Imorgon ska jag och tjejerna in till stan och köpa julklappar. Har köpt 1? nej jag har då ingen panik. haha! Äsch. nu ska jag basta och ta en varm dusch. Tjing tjong kines hoppas ni har mkt julkänsla

Pulkaåkning





HAHAH!

Winterland



Fortfarande förlåt för kass uppdatering! Men men. Tänkte göra lite uppfräschning här på bloggen nu med en ny start när jag flyttar till london! Så ny header står ju på högt på listan. Vilken av bilderna tycker ni? 1 eller 2? 

Idag har jag och amanda och Frida Asp varit och åkt pulka och haft picknick med varm chocklad och bullar! MYSIGT, vi blev som barn på nytt. Bilder kommer! Nu blir det basta sen filmmys.  

Syskonen henningsson



Igår fick jag äntligen träffa min Lisa och ÅH vad underbart det var! En riktig heldag med de snygga systrarna henningsson! Måste göras om snart när du kommit hem ifrån tranemo. Nu åker jag till Linköping för att hälsa på världens bästa farmor och farfar. PUSs

Friday I'm in love



Jag och min bästa vän Lovisa!

Jobbade som sagt inatt! Haha, stoffe tvingade oss att ha utkläddnad på oss. Så han kom ner med en sparkdräkt i ngt läskigt material i bäbisblå. Med hakklapp osv. HAHA FYFAN säger jag bara, det hade ni inte velat missa alltså;)! fuck mitt rykte är pajjat!

Nej saken jag skulle komma till är att jag allt för sällan skriver om min finaste vän Lovisa här på bloggen. Jag saknar dig så mycket, men kämpa på där borta i det tyska landet så ses vi några dagar efter julafton innan jag flyttar igen. Jag älskar dig och tänker på dig varje dag, hoppas du vet det!

Someone is gonna be fucked


Lelove

Fortfarande sjuk, så det blev först ett besök på min gamla skola hallägra med Aspen, nostalgikänslor på hög nivå! Sen blev det direkt att lägga sig i sängen igen och där har jag legat fram tills nu! Mår inte alls bra men ska ändå åka och jobba nu inatt. jobbar även fredag och lördag! Men det är pengar till london.
Hope it's good out there in the snow!

I'm so tierd of this shit


En osminkad och glad bella i somras med sin balklänning på!


Okej, där var jag glad och brun! Brunheten hör inte till detta ett skit men jag är arg nu!! Lämnade in min kamera eftersom den pajat helt utan anledning. Då fick vi skriva på ett papper att om det mot förmodan inte skulle gå på försäkringen så skulle vi få betala 1500 kr, vilket inte var jätte farligt. Men nu får vi hem ett papper på att kameran utsatts för en tapp eller klämskada! SAY WHAT? jag har aldrig tappat den eller klämt den i ngt hårt. Då säger dem att det kostar 4500 kr att laga skiten, 1500 kr att skicka tillbaka den utan att laga den eller 1500 kr att låta dem skrota den. HÖR DEM INTE SJÄLVA HUR PANTAT DET LÅTER? 4500 kr är inte ens kameran värd i nuläget. Jag blir så arg, för pappa är ju inte särskilt sugen på att betala 4500 kr för den skitkameran. jag har ju inte ens tappat den? Och vadå 1500 kr för att skrota den, är dem hela efterblivna eller?  Åh, jag MÅSTE ha med min kamera till london. Jag blir så trött JÄVLA SKIT! ursäkta språket och detta otrevliga inlägg. MEN MIN KAMERA ÄR MITT LIV?! Inte nog med att den blivit stulen en gång, ska dem ta ifrån mig den nu?


LONDON HERE WE COME!!

NU ÄR DET BOKAT OCH KLART! Den 5 januari flyttar jag och Frida till London, det ska bli helt ofattbart roligt och ett stort äventyr börjar snart. Tror ni jag är lycklig eller? Hoppas ni hänger med mig med lite roligare bloggning.


Sorry för kass uppdatering och tråkiga onya bilder. Men jag är sjuk, träffar vänner hela dagarna och har ingen kamera. Så har faktiskt lite "goda" själ. Hoppas ni har det bra där ute i snövädret. Snart är det julafton! PUSS


Fallin' up

Sitter här hemma hos dessa söta pojkar som sitter och spelar gitarr och levererar favoritlåt efter favoritlåt och jag sitter bara här och njuter! Det gillas. Kom igen nu och tyck till om senaste fotograferingen. Hit me!

Fotografering del 2


Fotografering del 1


The world is mine


Dålig uppdatering jag vet! Men har jobbat och ska även göra det inatt. Varit fullt upp de senaste dagarna med att träffa mina fina vänner som jag snart flyttar ifrån! Uppdaterar mer imorgon så får ni även se bilder sen fotograferigen! Imorgon är det lucia också! Tjena, tiden går fort och jag har inte ens börjat få julkänslor, kanske för att det kommer bli en tråkig och ovanlig jul. yeah yeah. Simma lugnt och ha en bra lördagskväll/natt! Sup lite för mig med. Hångel

That was yesterday




Inspiration till max! Ge mig håret och kläderna nu tack!

Frida min lilla ängel har varit och hjälpt mig att fixa mitt rum idag! TAACK för det. Ikväll blir det micheal Jackson Dansuppvisning på Sannarpsgymnasiet kl 19.00 i Galaxen, Gå dit! Amanda ska vara med så får självklart inte missa det.
Jag blir så arg på mig själv när jag inte tar tag i att skriva mitt cv på engelska, hur svårt och jobbigt kan det vara? Ja man märker verkligen att man inte går i skolan längre, noll motivation till saker som denna. Skärpning bella, och lite skärpning på er som faktiskt är rätt dåliga på att kommentera!

Svar på en fråga ang läppstift och nagellack:
Nagellacket som jag hade på festen var ifrån O.P.I, vet dock inte var färgen hette. Läppstiftet kommer ifrån MAC tror jag!


Rock n roll


Photo Lisa, By Me

9 dagar kvar, endast 9 ynka dagar kvar tills min fina Lisa kommer hem! Vi har redan planerat vad vi ska göra när hon kommer hem, för sen är det inte många dagar kvar tills jag åker till london, där hon precis har varit! Vi går om varandra, attans bananer! Men vi får ta lite kvalitetstid med mycket mys. Ta vara på de sista dagarna och njut rejält med pojken din och shoppa som en galning så jag kan låna, HAHA! Du är grym bruden, snart ses vi!

Min önskelista/ Elektronik och behövliga ting


Pengar - Ja det behövs verkligen till min londonflytt så jag kan klara mig första månaden, Sjukt tråkigt att få men väldigt behövligt

Bärbar Dator - Eftersom jag endast har en stationär dator så behöver jag en bärbar till london!

Iphone - Behöver egentligen inte en ny telefon, men jag behöver en ny ipod, och varför inte köra två flugor i en smäll?

Systemkamera - Har redan en systemkamera, men jag vill ha en ny, en bättre!

Smink - Nytt smink att ha med sig till London

Alltså mina topp 5 önskelista som är behövligt och elektroniskt! Nu ser jag ut att vara en prylbög, så är inte fallet! Men det är viktiga ting som behövs till london. Tänkte slänga upp en topp 5 önskelista med kläder och skor och sådan ting också, låter väl som en bra idé! Tack för tipset Sara :)



Bon iver



Imorgon kommer min data vilket betyder att jag kan redigera och fixa och trixa med bilderna sen i fredags! Här har ni två till behind bilder. Här ser ni även mina "nya" skor som amanda köpte till mig i london, visst är dem  läckra med gulddragkedjan?! Nej för tusan kl är 03 och jag är uppe, shit jag är hungrig som ett djur. Först nattmatt, kan man verkligen äta det utan alkohol i kroppen! Äsch vi testar. Ses imorgon.

Musiktips!
Bon iver - For emma
Bon iver - Re:Stacks
Bon iver - Skinny love


Föresten, en som tyckte jag var lite dålig på att svara på kommentarar, det är jag väl inte? Ska självklart svara på frågan, Sjalen kommer ifrån en butik i halmstad som heter soda och märket heter American Vintage!

The best night of your life






Vi håller tal för födelsedagsbarnet

Och Frida blev rörd av vårt tal! fin fina du


Söndrumsgang utan rebi och Isabelle



Jag och Tomas

Oliver och jag!

Alltså lite bilder ifrån Fridas 18 års kalas sådär ngn månad försent, men bättre sent än aldrig! Hallå, jag ser ju att ni är kvar, så för bubblan vad dåliga ni är på att kommentera, jag vet ju att ni ändå är en del! Så hit me! Hångel

My best friend


A old one

Nu sticker jag till min gamla skola och kolla när amanda och tjejerna dansar!

Everything'ill be alright


Hultan 09

Ligger i amandas säng nu, hon ska snart till skolan och jag hem! Vi har ätit lussebullar till frukost och lyssnat på julmusik. Vill bara säga att jag älskar dig amanda och vi fixar allt tillsammans!

We are okey


Fått alla bilder ifrån studenten, balen, hultsfred, 18 års fester, sommaren och ja ifrån frida! Gud vilken nostalgi, jag får tårar i ögonen! Ni får se mer imorgon. Nu ringde amanda och frågade om jag skulle sova där, och det tackar man ju inte nej till, fina vän! Sov gott

Angel




Photo Me, By Frida

3 stycken behind bilder sen fotograferingen i fredags!

I'm not a monster I believe


Mor min!

Brist på bilder ja! Så ska därför åka och hämta bilderna sen studenten, balen och fotograferingen hos Frida! :) Men först amanda. Sen handboll med pappa. Ha en fin andra advent! TJOHO

Hurt




Lite egopics när jag kom hem inatt ifrån mobilen!

Idag har jag och frida fotat lite, innan det började regna, amanda var med och var praktikant! haha. Innan dess var jag och mandi och åt en god lunch.Hämtar bilderna hos frida imorgon och redigerar dem och så får ni se dem då! :)
Ikväll blir det lite utgång med Altemyran. Hoppas ni får en bra fredag. Kiss

Have a heart


Give me!

Varit på julfest/middag på tylösand ikväll, vilket var trevligt! Nu sitter jag och pratar med en som jag träffade på handbollsläger i idre för typ 10 år sen! gud, vi var helt kära i dem killarna! haha, lite roligt faktiskt. Nej nu ska jag sova, imorgon får ni lite bad mobilpics, eftersom min kamera är på lagning. Men det är la roligare med nya bilder än inga alls eller gamla?! Sov gott, puss puss


Have you ever loved someone like that?


Andreas Wijk

Mamma, pappa, farmor, farfar, mormor, vän ja någon... Jag önskar mig en perfekt man med stil i julklapp! TACK på förhand!

jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut



Göteborg 09

Måste slinga mitt hår, det ser verkligen förjävligt ut rent ut sagt! På bilderna ovan har jag lagt i lite koppar/oranga slingor, kanske borde testa det igen. Plus det ljusa.

Fick även en fråga om hur jag gjort mitt hår denna kvällen, fast det var på en annan bild under samma kväll!
Svar:
Jag hade en dags otvättat hår, då det blir lättare att fixa håret. Sen tog jag en smal platttång och lockade det. Några då det blev lösa "korkskruvar" och sen tog jag platttången och drog upp och ned, lite svårt att förklara. Men som en våg typ. Sen plattade jag topparna så dem blev platta, vilket gör att håret ser längre ut. Sen använde jag mig utav "dust it" som jag tog i hårbottnen, för att få mer volym. Efter detta sprejade jag håret en massa. Alltså lite svårt att förklara men ja, trixa och fixa lite med platttången så blir det oftast ett bra resultat! Lycka till

Lost without you

Nu har jag precis fått iväg Bella som varit här nästan hela dagen och hjälpt mig. Vilken vän jag har! Hon är helt fantastisk. Råkade bara se att hon glömt logga ut från sin blogg, så jag passar på nu. Du är guld värd, och jag älskar dig!

Din Frida altemyr

Even if the sky is falling down






Målarkläderna var på och vi har varit riktigt duktiga faktiskt! Haha, pysslar bella, frida och frida.

This years love




3 pics from the weekend

Idag har jag tillbringat hela dagen hos Frida Altemyr, med ett litet besök hos tandläkaren också (behöver ej opereras, lycka!) Vi har målat fridas vägg och målat ramar. Varit en jätte mysig dag, nu ska vi sy upp mina två nya klänningar. Bilder på dagen kommer i ett nytt inlägg! Hejhej

it's so rock & roll to be alone



Frida och jag!

Detta är min kära vän Frida! Det är vi två som ska flytta till london, vilket inte kan bli så mycket bättre. Nu kommer hon snart hit, myspys. Ville bara säga att jag älskar henne, just so you know!

it feels like i'm eleven agian



Våren 2009

Åh jag är lycklig för studen!! Köpte pälsjackan, massa ringar, en lack kavaj/jacka i Mc modell och en SKIT läcker klänning. Åh vad fint.
Nu ska jag ska packa ner mitt liv igen i antal resväskor och åka tillbaka till halmstad igen för att sedan packa om till london om en måndad, det börjar närma sig. Extra försäkring är nu fixad osv till london. Jag längtar.



it's a matter of choice


Detta var en utav kavajerna jag troligen ska köpa imorgon, gör sig inte särskilt bra på bild, men i verkligheten är den GÖRSNYGG!! Vad tycker ni?


RSS 2.0