take a minute


De två tjejerna längst upp. Hon i mitten och hon till vänster är to die for . INSPIRATION

Solsemester ala London












Vi har haft en helt underbar helg här i London! Bikini, picknick, solning, musik, fotbollsspel och som vanligt masssa tjööt! 26 grader och strålande sol. Det är livet det


8 pics on my new body









H&M 15 pund

Walking around in Hyde Park



2 pics som Daniel knäppte när vi var ute och gick för ca 2 veckor sen!

My new blazer


(bild ifrån Ellen)

Denna ska användas flitigt i sommar med converse och ljusa Levis 501 shorts

Fashion against AIDS







Igår kom Fashion Against AIDS kampanjen ut för H&M. Så ja då har man halva utbudet i sin garderob!

You're my better half


Junita, Elin, Frida, Emmy, Jag och Lisa! (När lisa, lina, Emmy och Hanna var i london) Middag på Collection

Somebody to love


(bild tagen av Frida)

Sitter i lägenhet 626, mitt andra hem! Igår var jag och frida ute och sprang i Hyde park, det är verkligen helt underbart och så motiverande. Så jag tog mig ann och sprang idag med. Solen sken, barn lekte överallt, yogaklasser, fotbollslag som tränade, kärlekspar som pussades, kompisar som hade picknick och skrattade och allt var bara så underbart. Det är sånna här stunder då man inte vill lämna denna staden. jag är så kluven!

I will come to you


Världens bästa sexa! partyanimals (en som saknas nu dock, elin, och ännu en till utav gänget som lämnar oss inatt! Sandra!

Junis, Elin och Louise

Världens bästa juno!


Lite bilder sen i helgen! Mycket festbilder nu jag vet men bättre det än ingenting. Jag har fått låna Daniels systemkamera nu så ska fota lite :)

Hua Hin, Thailand - Halmstad, Sverige

Två bilder på min bror! Hans kompis till vänster och Sebbe till höger! Kanske inte så jätte rättvisa bilder på dig men men.
Det var 5 månader sen jag träffade han, och imorgon flyttar han hem ifrån Thailand till Sverige igen. Och det bästa är att han kanske kommer och hälsar på mig här i London den 27/28 maj. Det hade varit guld, jag saknar dig fining

Rihanna´s privateparty at Merha

Some pics from Rihanna´s privateparty at Merha this week
(ska få mer bilder av en paparazzi som vi träffade som tog as coola bilder på Rihanna och på mig och Frida)

why can't we just rewind?


Mina 4 fina vänner på Abbey Road! jag agerad fotograf medans dem modellade i sina fina Zara kostymer(dem jobbar där) Ni betyder så otroligt mkt och det svider i hjärtat att vi alla ska splittras snart!

converse i'm in love


Då har jag införskaffat mig de coolaste conversen någonsin, iaf enligt mig! Långklänningen och jeansjackan på det och jag är rätt cool må jag säga!

New things


Urban Outfitters 85 pund! 
Baddräkt ifrån Urban, den tänkte jag ha med mina höga Levis 501: or!
Urban det också! 

Så nu fick ni lite shopping! Hope you like it!

A long black dress


Denna kommer ifrån forever 21, men jag har köpt en ifrån H&M trend som ser exakt likadan ut, så himla fin med converse och en secondhand jeansjacka! Kaschiiing


high heels


Mina favoritskor jag användts flitigt sen jag kom hit! Topshop 85 pund (bild lånad av collan)

hey hey











Notera Fabregas som är i högra hörnet som vi var med! hehe



Lampard :)











Lite bilder sen några utav kvällarna i helgen. Haft den galnaste och roligaste helgen på länge. Bilderna får prata för sig. Träffat Fergie, chelsea laget, massa ifrån asenal och imorgon blir det fest med beyonce, Jay Z  och Rihanna! Livet är lite för bra nu faktiskt. Jag får ont i magen bara jag tänker på att ska åka hem snart.. MEn det är en annan historia. Bloggar mer imorgon.

I just got my first tatto done!




Två lite blodiga bilder ifrån min tattto som jag gjorde igår! Precis nygjord med plast på! Ni får se mer bilder utan sen. Det står " between us". Jag orkar inte riktig ta förklaringen till den nu, men det får ni senare. Hoppas ni mår bra!

RSS 2.0