maybe you feel the same


Nu går jag och handlar! Har inte ätit ett dugg sen igår, legat i sängen hela dagen, quite hangover and tierd actually..

Born for this




Ni förstår inte hur sugen jag är! vet vad jag ska ha för text men inte riktigt vart.. detta var väldigt inspirerande må jag säga!

You are the best thing in the world








Lite bilder sen helgen när jag hade finbesök! Ta mig tillbaka nu tack!

Falling for you




Dundersöt klänning!

were are the good people going?


Lite bilder sen första veckorna här i london! Jag har nu snart varit här i 2 månader. Det är sjukt vad tiden går fort. Tur att jag skriver dagbok så jag kommer komma ihåg detta äventyr!

H&M

Mina nya ben ifrån H&M!

Sweet dreams

Världens bästa Lisa och Amanda och jag i Hyde park i Söndags!

rewind

Hatar all elektronik som finns! Fick en data av mamma och pappa när dem kom hit, fått internet och allt. men efter att använt den ca 3 gånger så går den sönder.. JÄVLA SKIT! jag blir så trött på allt då. Förstår att ni är trött på undanflykter nu men what to do? iaf, lite news för er som fortfarande är intresserade av att veta vad jag gör här borta.
Fredrik flyttar in snart! han och Brian kommer den 4: e mars, då stannar fredrik och stannar här och bor i mitt rum! hur underbart?
Junita flyttade in igår. Två nya söta roomies alltså!
Lisa kom i torsdags natt. Hon hade tydligen en överraskning när hon kom. På med ögonbindel på oxford street kl halv fyra på natten. Där står världens underbaraste amanda. Jag älskar mina vänner som vet hur man ska få mig rörd och på bra humör. Vi har haft världens bästa dagar som har innehållt ALLT! gud, bilder kommer och mer text.
Lovisa har även bokat resa, 31 mars kommer hon och flyttar hit för 1-2 månader! Ska bli helt fantastiskt att få göra detta med henne.
Jobbet går fortfarande bra, lite trött bara, jobbar FÖR mycket typ. Imorgon blir det att gå ut och äta med Agnes, matilda, Karin och Anna för att fira Agnes som fyller år! Myspys!
Hörs snart igen!

kom hit och slunga mig rätt in i smeten


Mitt nya halsband ifrån Urban Outfitters! 15 pund får du det för. Så himla sött.



















Last request


Jag Saknar min fina vän, granne och syster! Hoppas du har det helt amazing i staterna! jag älskar dig.
Ps, jag sitter och lyssnar på paolo nutini och tänker på oss! sommaren 07/08 var den bästa. Ds.

when i look at you, i see me


Underbaringen Fredrik!

Den 4 mars kommer denna snyggingen och en annan snyggin vid namn Brian hit och hälsar på lilla mig. Himla roligt! Pratade med Fredrik härom dagen och troligen så blir det han som flyttar ihop med mig i lägenheten. Pratat med min chef och han sa att han skulle fixa jobb till honom så det hade varit underbart om det blir så.
Vi kommer ha det amazing om han kommer.

Sen är det ju så att min andra bästa vän vid namn Lovisa kommer flytta hit i april och stanna i ngn månad för att plugga lite och kanske jobba lite. HUR BRA!!? jag älskar mina vänner mer än allt annat. Ni vet vilka ni är.

Imorgon får ni lite mer fashion bloggning, okidokii!? imorgon är det alla hjärtans dag med. Undra vem man ska gå ut med...haha! Hejsvejs vilken dålig blogg jag har för tillfället. Skärpning nu tack.

Growing up beside you



Some london pics!

ÅH äntligen i herrans skapare så har jag fått internet i min lilla lägenhet. Gud, det är en sån otrolig lättnad.

Igår så shoppade jag lite efter jobbet. Blev en jacka, en tröja, en kjol, en t-shirt/blus och två halsband! Gud vad nöjd jag är! Sen blev det en liten utgång med lite jobbarkompisar och chefen på en bar/club som ligger vid selfridges! Det var trevligt, dock ville chefen få oss alla packade, haha! kanske bara för att han själv var det.. Hoppas han kommer ihåg allt han lovade mig igår alltså!

Sen gick jag, sofia och Tom hem till oss och snackade lite skit och sådär. Fullt hus som vanligt med alla olika nationer. Sen skypade jag och Brian ända till 6 imorse. Snart kommer han och hälsar på den lilla sötnosen.

Idag har jag bara legat i sängen med datan i knät och skypat och slappat. Var ute och sprang i Hyde park också, riktigt skönt faktiskt. Ska göra det imorgon igen tänkte jag.

Nu sova! Tjing

You used to be somebody

Vill bara att ni ska veta att jag saknar Lovisa, Linnea, Amanda, Fridorna, Bells, Lisa och min underbara familj DUNDERMYCKET! Ni andra ocksa saklart! <3 Ni ar med i mina tankar hela tiden och ar riktiga vanner. jag alskar er!


Bad news never had a good timing



Okej, fortfarande inget internet i lagenheten! jag blir sa trott..
Iaf sa var vi ute igar, jag Louise, Clara och Sofia med Bruno och Borja. Tva snyggingar fran Spain som bor har i London. Dock inte lika snygga namn! haha. Vi var iaf pa China White. Sovit ca 20 minuter inatt. Borjade 8 imorse, lagom trott.
Trodde jag hade mitt mote med National insurance number idag med sa aker anda ut till Camden Town, nar jag val kommer fram as trott och sliten sa far jag reda pa att det var imorgon! FUCK sager jag da och far aka tillbaka till jobbet igen.
Jobbet har gatt fort idag! Min chef tyckte jag behovde annu mer Stella Mccartney klader sa jag fick mer klader och skor for ca 3000 kr. Gott det ja. Han ar for snall :)

Annars da! imorgon ska jag nog shoppa lite pa min lunch. Kanner att jag ar vard det. Hittat en askalas snygg jacka pa topshop och massa fint pa urban outfitters!

Maste hitta nagon ny som kan flytta in hos mig i mitt rum! Nagon vanlig sjal som ar sugen pa att flytta till varldens  basta stad med varldens mojligheter? :)

Svar pa fraga vad hotellet hette vi bodde pa innan vi fick flytta in i lagenheten ar : Alexandra hotel i paddington!

8 dagar kvar tills Lisfisen kommer! Nu ska jag och strumpan hem och sova och duscha. keep in touch!

- Living my dreams

i will miss you


Forlat forlat forlat for varldens trakigaste, samsta blogg just nu! men hoppas ni har forstaelse over att jag inte har internet fortfarande. Det tar DOD pa mig. Jag vill kunna blogga, facebooka, halla kontakten med mina vanner mm.. Men nej inte det nej. 

Iaf lite news!
En svensk sot tjej vid namn Sofia har borjat pa mitt jobb! Hon ar har med Clara, kommer ifran Kalmar. Dem har flyttat in i var lagenhet vilket ar jatte roligt. Ut med italienarna forfan. Dem ar jobbiga!! Jobbet gar fortfarande utmarkt. Jag ar numera ansvarig for Stella Mccartney kladerna. Vilket ar jatte roligt. Far ga runt i hennes snygga klader hela dagarna. Roligare an vanliga adidas idrottsklader.
Idag har vi mote med jobbet, jag tycker det ska bli roligt! haha.

Igar var jag, Sofia, Clara och Louise ute pa Movida! Gud vad det ar underbart galet pa det stallet! utelivet i london ar OSLAGBART! Det var iaf jatte roligt och vi traffade massor av trevliga folk och musiken ar grym! Kom val i sangs vid 6 imorse..

Veckan innehaller jobb,jobb och jobb! Traffa Lina ska jag med hinna med, saknar henne.. :( Fast vi bor pa samma gata!
ska nog trosta mig sjalv lite med att shoppa nagot litet..(A) (trosta mig for vad btw bella? du har det helt underbart just nu??) 

Det jag ocksa skulle komma till ar att min underbara van LISA kommer och halsar pa mig om 10 dagar typ! DU AR BAST och jag saknar dig. Sa himla roligt att du bokat resa och kommer igen. <3

Nu ska jag och Strumpan(sofia) ga hem till oss och laga lite mat och fixa oss. Mer updates kommer. Hold on!


i just want you closer!


Okej, fortfarande inget internet i lägenheten! FAN MEEH! Fått låna Lina och louise internet nu lite.

Iaf, utgång igår på China White och firade älskade Lina. Roligt var det där, bra musik och snygga killar! höhö. TRåkigt nog var jag tvungen att jobba kl 8 imorse. Det känns att man sovit 2 h inatt.. Jobbat 9 h idag. Går fortfarande bara bra på jobbet. En ny svensk tjej som heter sofia har börjat idag med, roligt! Ska träffa upp henne nu så kanske hon och hennes kompis ska flytta in hos oss i vår lägenhet! hoppas det!

Kommer få sova själv i ngra dagar nu, för fridas päron kommer så hon ska vara med dem. Fan vad tomt det kommer bli..

Jocke har bokat resa nu, 25-30 mars kommer han! Roligt :) Sen kommer Brian och Fredrik den 4 mars, wiho träffa bästisen igen! Kul att det är många som säger att dem vill hälsa på! det uppskatttas vill jag lova.

Roligare bloggning lovar jag när jag får internet på rummet. ska träffa vår hyresvärd nu. Tjing

RSS 2.0