när du säger det, så tror jag dig



Var i stan idag här i köpenhamn och shit tjena hallå vad jag vill ha en miljon på kontot nu tack! Men jag har funderat.. och jag är faktiskt värd pälsen och ringarna på bilden. Sen hittade jag två andra kavajer/jackor som jag också måste ha faktiskt.. Skorna hade jag egentligen inte heller tackat nej till, men där säger det faktiskt stopp!  Ja, jag försöker intala mig själv att jag ska köpa detta imorgonbitti. Egentligen är jag en silvermänniska, men jag tycker det kan vara snyggt med lite omväxling. Tjöt tjöt, nu ska jag sova! Tjing

Free fallin'



Oj, tack som fan för alla kommentarer igår,vilken chock jag fick! Nu åker jag till köpenhamn! Bloggar när jag kommer ner. Hångel

One time


Gårdagen på jobbet gick bra, trots att jag höll på att dö hundra gånger typ! Idag har jag sagt hejdå till lovisa, varit ute och ätit med Ma&Pa på pios, sen varit på julskyltningen med Rebi, amanda, frida och bella! Nu kommer linnea hit, shit, ska sova typ 15 h inatt för att få tillbaka lite sömn. Måste till köpenhamn i veckan med. Beställa flybiljetter till London med. Puss på er, förlåt för att jag skriver tråkigt och har noll nya bilder! men jag har mina skäl!

I want you


Sommar 08

Tjabba, tjena hallå! Jag mår piss idag men gårdagen var jätte rolig verkligen! Lite för mycket alkohol kanske vissa stunder men hade kontroll och verkligen jätte kul hela kvällen!
Idag har jag mått dåligt pga av både alkohol och sömnbrist, men hunnit med att träffa min fina vän lovisa som är hemma över helgen. Och nu ikväll ska jag jobba, sådär kul! Så blir la sömnbrist inatt också..

Hoppas ni hade en rolig fredagskväll och även får en bra lördagskväll, gå in ut ikväll så jag slipper ha mycket att göra på jobbet inatt, jag orkar verkligen inte vara social, haha!

Pusss

Du hör säkert ingenting alls



Oj oj oj, gårdagen var helt underbart rolig och ska bli ihågkommen länge! Började med att jag och linnea åkte upp till Varberg, vi satt oss på ett café som hette NYFIKET och sen gick vi och shoppade lite. Sen var det dags för konserten med Melissa Horn, vi satt längst fram och bara njöt! Hon var helt fantastisk och jaa.. tårar i ögonen genom hela konserten.
Sedan fick jag för mig att det inte var allt för långt till göteborg och Christian, så övertalade linnea. Så vid hav tio på kvällen körde vi upp till gbg, mötte upp Chrisitian och tog en fika och en liten promenad! Sen åkte vi hem mitt i natten.
Absolut en dag att minnas! Verkligen jätte kul att träffa Dig chrille och TAACK LINNEA FÖR EN DUNDERBRA DAG! du är underbar.

Bilder kommer imorgon, nu blir det utgång och partaj med mina fina vänner!

Jag har börjat på nytt


Från elins blogg!

Kors i taket, ge mig allt det där nu tack! Fast hade nog velat ha ett par skinnbyxor ist, vart finner jag de perfekta skinnbrallorna? Kanske ska satsa på något liknande imorgon? Den som lever får se! Sova tidigt idag var det ja..!

Ska jag älska, ska det finnas tid att älska fritt



hultan 09

Jag saknar hultsfred som en galning, se själv hur lycklig jag ser ut! Nu ska jag ringa christian sen ska jag sova, imorgon blir det fika med frida sen Melissa horn med Neut!

Långa nätter



Åh Melissa horn kommer till Varberg imorgon, och eftersom hon enligt mig är bland sveriges bästa artister så ska jag självklart försöka gå! Fick reda på det nyss och ringde till biljettcetnret i Varberg och det fanns biljetter kvar. Gud, hennes musik är som sammet i min öron och jag kan varenda text i alla låtar, så jag ska nog stå längst fram och bara bli berörd av hennes vackra ord och musik. Detta gjorde min dag i all feberfrossa pga av den där skitsprutan.

Här kan ni bli lika berörda av hennes musik precis som jag blir gång på gång!


Framtidsplaner och drömmar


Student

Framtidsplaner, framtidsplaner! Ja, det finns så mycket man vill och drömmer om! Allt handlar bara om vilja, mod och pengar om jag ska vara ärlig. Du kan inte göra något om du inte har pengar, tråkigt men sant.
Men nu ska ni få höra min framtidsplaner som jag har planerat nu under en tid.


Det börjar med att jag och Frida Altemyr troligen flyttar till London nu i mellandagarna, alltså om ca en månad. Där ska vi bosätta oss i ca 5 månader, ja till sommaren ungefär. Vi håller på och letar lägenhet och jobb för fulla muggar. vi funderar på att åka ner till london nu om ca 2 veckor för att kolla lägenheter och söka tusentalsjobb! Sedan om det går bra så tar vi vårt pick och pack och drar till en helt underbar stad som jag alltid drömt om att flytta till. Där ska vi leva livet, jobba röven utav oss på veckorna och festa gärnet på helgerna. Låter som en bra plan right?

Efter detta, då jag förhoppningsvis har sparat en del pengar iaf (får shoppa första månaden och kanske andra, men sedan måste jag lägga undan en del) för sedan ska jag och Lovisa Lindgren tågluffa genom europa! Rom, Prag, Paris, Barcelona, madrid, dublin.. yeah you name it! Vi planerar att vara borta ca 1,5-2 månader. Och det ska bli en riktig upplevelse då man säkert kommer träffa en hel drös med andra ungdomar och få se alla europas fina huvudstäder och så. Sen att få göra det med mina allra bästa vän kan ju inte bli bättre.

Sedan är drömmarna att jag och Lovisa ska få se resten av världen, och detta vill vi då göra genom att börja jobba på en stor lyxkryssning eller en privat lyxyacht. Vi har kollat på Caribien crusies som åker i asien, usa, mexico mm.. Då får man tjäna pengar samtidigt som man upplever alla världens hörn. Pratat med några som har gjort detta och de säger att det har varit deras roligaste tid i deras liv. Vi har pratat om det här i 2 år nu och det skulle vara så roligt om det blev av och fixat.

När jag nu förhoppningsvis har sett det mesta jag velat i världen, upplevt allt och gjort galna saker med mina bästa vänner så kanske det då är dags att utbilda sig till något? Ja och just nu är väl fotograf det som är mest aktuellt. Då ska jag utbilda mig till det i antingen New york, London eller Stockholm. Har även drömt om frisör, kanske en bra combo? Vem vet.

Ja, ni som orkade läsa detta, ja jag kommer säkert ändra mig tusen gånger, eller att andra valmöjligheter kommer dyka upp under vägens gång. Men det är såhär det ser ut för tillfället och det är verkligen stora drömmar jag har nu och jag hoppas innerligt att detta går i uppfyllelse.




True love



Sommar 09 - Jag och Linnea

Ska snabbt in till banken och sätta in pengar på mitt londonkonto! Kommer tillbaka sen och skriver mer då som jag lovat. Tjong

Who can say where the road goes


Dessa kommer ifrån Din sko, ja tro det eller ej! Men dem är sjukt snygga och kommer också till våren, om jag inte minns fel! (rätta mig om jag har fel)

Hade en väldigt mysig kväll/natt igår! Började med att jag åkte och hämtade pizzorna och sen käkade jag, leo och jack. Sedan kom frida Altemyr och Amanda dit så kollade vi filmer och mös och snackade! Jack kom hem vid 3 och vi kom inte i sängs förens vid 5 efter mycket om och men, haha!

Tack som fan frida och Amanda för att ni var med mig. HERREGUD, dem där sängarna skulle jag vilja stjäla med mig! LÄTT, eller vad säger du frida?

Nu ska jag och amanda träna sen blir det bio och New Moon ikväll! woho, som vi har längtat.

Ps, ska göra ett inlägg om mina framtidsplaner senare ikväll. Ds

How the fuck can you be scared of love?



Varit på stan idag med mor min! Fick med mig en del hem, bland annat två halsband, två ringar och en transparant skjorta från Second hand, sen ett par jeans/byxor, armband och en mössa! Jag är nöjd.

Okej, kom igen nu! Vad vill ni se här på bloggen? jag börjar få bloggtorka som det då kallas. COME ON!!!

if your love grows


Om jag inte minns helt fel så ska detta komma ut till våren i H&M:s butiker! Helt sinnes vad snyggt  det är!

Igår var vi på middag hos familjen Petersson, mycket trevligt, och ska även dit idag och sova där och passa huset.
Åkte sedan ut till amanda för att träffa henne lite, men då ringer erik och säger att jag ska jobba, så det blev snabbt på med lite smink och sticka iväg och jobba tills 3 inatt.
Nu ska jag och mamma in till stan. PUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSS

Only time




Idol Tove kan ju vara Sveriges charmigaste och sötaste 17 åring(ja hon fyllde tydligen år igår)! Hon ska då lätt vinna idol i mina ögon. Sitter här och lyssnar på hennes klipp ifrån hennes blogg på tv4.se. GO TOVE

Nu ska jag ut och springa och sen laga en god kycklingsallad. Hörs sen

come as you are


Sanne och Jag i femman! haha

Sanne skickade massa nostalgibilder sen vi var små, shit alltså! Vad roligt.

Nu sticker jag iväg och tränar! Sen blir det film.

Här har ni min mysiga spellista för tillfället, enjoy!

- you make me smile

it don't matter


| Fika i Köpenhamn med Frida B |

I've decided to tell the story. Of a love that wasn't suppose to happen. It wasn't in the cards, yet somehow, I fell madly, deeply, crazy in love with this person, who would later break my heart, and shatter my world.

-Lelove

Dem beslagtog en sista ägodel


Fridas pojkvän Johan och jag i helgen! Crazy bananas

Usch på mig, jag gick och la mig halv 5 imorse! Hämtade först Frida ifrån studentfesten sen pratade jag i telefon i alldeles för många timmar. Jag kom knappt upp ur sängen vid 12 imorse, har sjuklig träningsvärk och känner mig lite sjuk. Därför ska det blir skönt med massage nu. Hörs sen

Head over feet



Fan vad arg jag blir! Hur kan dem bara ta och ändra tiden till kl 21 istället på paradise. 22 på måndagar, inget på tisdagar, 22 onsdag och torsdag! Krångligt värre! Iaf så missade jag det idag för det. Så nu får jag se det inatt ist, för ska ju ändå hämta två fyllon som är på studentfest! Äsch, frida skulle också vara taxi så vi två skulle sätta oss någonstans och dricka något alkoholfritt.

Imorgon ska jag ladda min kamera som inte varit laddad på ngn vecka, FY på mig!


one of those days



Jag är ett stort behov av en mössa nu! En svart vill jag ha, sen de där grova bootsen och kappan i mitten hade jag då inte tackat nej till!

this weather get me sick


In my window

Var och tränade imorse och sedan åt  jag en god lunch, men efter det dog jag typ! Blev jätte trött och frysen. Så la mig i sängen med tre täcken, mjukisbyxor och tjocktröja och somnade direkt och har jätte ont i kroppen! Kan vara för att jag har tränat typ 11 dagar i rad, min kropp får en liten chock kanske. Det blåser storm och regnar och är redan mörkt ute, inte konstigt att man bara vill ligga inne och kolla film.

Imorgon ska jag och mamma ha mysdag med massage, spa, basta, kolla film och sånt! Mysigt.

Lost hope


I've lost hope in love. I'm done. I can't deal with anymore broken hearts. I'm so fucking done.
I can't handle anymore nights crying over some asshole.

-Lelove


Isn't it obvious that I love you




Haft en jätte mysig dag med min älskade Frida Altemyr! Vi har mycket bra planer på g nu alltså. Jag längtar verkligen. Vi har storhandlat, lagat en jätte god nyttig lunch, planerat och snackat en massa. Sen på kvällen blev det en snabb fika med Aspen och sen träning med Fanny! Blev sjukt besviken att inte paradise hotel var idag, jag som längtat efter det hela dagen! Tabbe.

Är inte lika snygg idag, har en blåtira och svullen och röd runt ögat! Undra vem fel det kan vara..! Har as ont och är ful, tur att smink finns!

Don't bring flowers after i'm dead





(sista bilden tagen av mig, resten ifrån hennes coola blogg)

Jag saknar typ Lisa lite ja! Tycker hon har varit i london länge nog nu. Vi har bestämmt att när hon kommer hem så ska vi byta 8-10 plagg med varandra och sen efter en vecka byta nya kläder, och eftersom hennes garderob är helt AMAZING så säger jag verkligen inte nej. Så lisa älsklingen, vi behöver snacka snarast, för jag saknar dig!

I wanna be loved by you




Idag har jag träffat lite vänner! Sedan åkte jag och tränade spinning med Frida B och Rebi. Och har precis kollat klart paradise hotel, haha jag tycker verkligen det är skit kul och underhållande! sen att han peter är GÖÖSNYGG gör ju saken lite bättre.

Imorgon blir det att träffa dessa två fina vänner för att ta en mysig lång fika, sen träning. Men innan det ska fridan till vänster och jag laga en god brunch här hemma och planera lite. Sov gott

Back to bed


Önskeoutfit för imorgon!

Make it in time








Some pics from yesterday

Jag och mina fina fridor som rockade gärnet igår! Här ser ni även lite vad jag hade på mig, fast tyvärr syns inte mina nya älsklingskor som amanda köpte i london till mig. Suck, ni får se dem en annan dag ist. Puss

Movin' on



Jag saknar min data, mina bilder, min kamera som var as bra innan(nu suger den balle), mina kläder, min hatt och min fotovägg! För att allt det dära är i köpenhamn och jag i halmstad! SUCK

Is there anybody home?



| Bror min |

Shit, kvällen igår var hur lyckad som helst och jag hade verkligen jätte kul! Idag känner jag såhär; "jag ska aldrig mer dricka igen". Ja, vanligt tänkande dagen efter kanske. Hittade förbannat mycket filmer på min mobil där det strippades(av killarna), låtframträdande, massa dans osv! Jätte rolig förfest och sen vidare mot Morfars! Lyckat.


Idag kommer min bror hem ifrån Oslo, fast han åker imorgon igen. Men ska bli kul att få träffa han lite igen!

Amanda och jag ska ut och gå och få lite frisk luft snart, sen göra en god smoothi och sen massera varandra. NAJS!

Help me forget it all



Lyssna på James morrison - Burns like summer sun! helt underbar. Nu ska jag äta en god familjemiddag och sen ska det drickas rosé och skumpa! Hoppas ni gör detsamma. Hångel

when it's nothing left to say


 | Köpenhamn |

Jobbade ju som sagt igår, gud jag blir så trött på folk som är dryga! Jag står där och är söt och trevlig mot alla, ändå är vissa jätte dryga och otrevliga. Förstår inte vad det finns för mening med det? Sen finns det ju hur många som helst som är jätte gulliga och trevliga. Iaf, kom inte hem allt för sent inatt så det var skönt.

Skulle ut och powerwalka med Frida och Amanda idag men dem var ju för klena och lata, så frågade mamma och pappa om dem ville med ut och springa, men dem var också FÖÖÖR lata! Vad är det med folk, äsch får gå ut och springa själv. (jag vet amanda att du hade feber;)

Ikväll blir det middag här hemma sedan utgång med Frida Asp och Frida Altemyr. Ska bli väldigt trevligt! Hoppas ni får en kick ass lördag!


Shine on


Inspiration!

Har kavajen, har näst intill en likadan tröja och har en päls! detta ska definitivt härmas!

i don't wanna hate my self


| Me |

Började med att jag åkte och tränade imorse, sedan var jag och Frida B ute och powerwalkade i 1 h. Som vanligt blev det en fika med alla tjejerna och massa snack efter det. Skulle ta den där förbannade svinsprutan idag, men hon hade ju lite smått damp på sjukan så fick inte ta den förens om ngra veckor! KÄRRING. (jag som försökt förbereda mig mentalt)
Nu: Middag med familjen,idol och sedan JOBB!

Att gå på konsert!




| Coldplay 22 augusti 2009 stockholm |

Oj, att gå på konsert är ett väldigt stort intresse för mig. Jag har varit på konserter i hela mitt liv, och helst flera om året. Det är verkligen något magiskt och jag är lika lycklig varje gång. Att få se sina största idoler spela live är helt sjukt maffigt och en stor upplevelse!
Jag kommer nog bara ihåg 2/3 delar av alla men ska försöka komma på dem flesta! ;

Coldplay
The killers
Kings of leon
Lars Winnerbäck x 7
The sounds
Muse
A Camp
Erik Hassle
Hello Saferide

Maia Hirasawa
Markus krunegård x 2
Mando Diao

Melody Club
Peter Bjorn and John
Petter
Sahara hotnights
Regina Spektor
Takida
Anna Ternheim
Timbuktu
x 2
Lena Ph
Darin
Magnus Uggla
The ark
Håkan hellström
Justin Timberlake
Simon and garfunkel
Sebastian Ingrosso
Axwell
Miss li
White lies
Teddy bears Sthlm
Veronica Maggio
Henok Achido
Kid cudi

och säkert många många fler som jag har glömt!



Det finns dagar då jag tänker mer på henne än på dig


Some egopics! But you like it right?

Ville bara säga hej typ och att jag saknar lovisa BAMSE mycket! ska sova nu, haha. Godnatt!

Hur ska det gå?




Morgonen började med att jag och Fredrik var ute och gick i 45 min. Sen lagade vi en jätte god och nyttig lunch. Sedan åkte jag in till stan och fikade med Frida Asp, vi satt och snackade en massa i 3 h. Jätte mysigt verkligen! Sen kom frida Altemyr hit och vi satt och drack te och tog igen lite tid. Efter det blev det att bada jacuzzi med Frida Asp, haha, ja det var händelserikt kan man lugnt säga!
Haft en jätte mysig och rolig dag med mina fridor och fredrik, ni är grymma.

Imorgon blir det träna, ta sprutan(vågade inte idag), fika med alla tjejerna, idol och sen jobba!

Ps, har varit i halmstad rätt länge nu, så därför är det brist på bilder(min data är i köpenhamn) och tråkiga outfits eftersom jag knappt har några kläder här i halmstad. Ds.


So much crazy things



| Hannaochjohn |

Detta APsnygga lack från H&M skulle mer än gärna få sitta på mina naglar, men självklart har inte halmstads urdåliga sortiment det! Jag blir så trött!!

Varit och tränat med Fanny och Frida idag, biffarna på gymmet nu! Nu kommer Linnea hit så blir det handboll.
Imorgon ska jag ta sprutan för svininfluensan, hur ska detta gå? jag som har sjuklig forbi mot sprutor! Sen ska jag och mamma försöka hitta någon loppis eller liknande så jag kan få köpa lite mer smycken och krams. Hejsvejs

Please, Please, Please, Let Me Get What I Want




Hittade tre inte så jätte bra bilder ifrån thailand -07/08 och -08/09 men de får duga!

Idag sa pappa att han tyckte att jag skulle åka till thailand inom en vecka och att han betalar! jag säger verkligen inte emot. Så vem vill åka med mig? En sista minuten är inte så dyrt alls. Frida kom igen nu, vi lever bara en gång.

Farmor och Farfar jag älskar er, även om farfar inte gillar mina skor osv. Men jag vet att ni är inne och läser här stup i kvarten ;) Saknar er!

i want to wake up where you are

 

\ Lefashion \

Godmorning people!
Tänkte bara tipsa om den här coola sidan som man kan hitta smycken to die for! http://www.etsy.com/shop/rackkandruin




Million faces



Red lips is hot hot hot!

I want it all


| Fashiontoast |

Ge mig pälsen, skorna, klänningen, väskan och kroppen nu tack!

Please give me something


Jag 15 år gammal!

Haha, hittade massa bilder sen min tid som brunhårig!(alltså 15-16 år) Okej, där har jag på tok för mycket smink och en lite för stor sidbena! Men jag är iaf brunhårig! Velar hela tiden, om jag ska göra det ljusare än vad jag har nu eller bli ännu mörkare än vad jag har det på bilden ovan. Ilandsproblem, ilandsproblem!

You make it real for me


Jag och snyggingen Sarah på Robbans!

Mosat fler filmer idag, myspys! Nu ska jag och Linnea L ut och springa, duktigt va! Fårse när jag åker tillbaka till Köpenhamn igen, min packning börjar ta slut. Men måste fixa och dona med lite grejer innan jag åker back. Idag har Frida Altemyr kommit hem från london, så imorgon så ska jag få träffa min älskling igen.

James Morrison

You look Perfect



Ursäkta men jag tror jag dog lite där..

Behöver någon som behöver mig


Just a simple pic on me


Idag har jag och Linnea varit och hyrt tre filmer, sett en och jag blev lite kär i huvudrollen! Two to go.
Jag och Frida och Amanda har varit och förbrännt fett och pumpat mukler på gymmet. Och nu ska jag och amanda på bio. This is it blir det!

Återkommer senare ikväll. Hångel


Deeper side of you


Göteborg

Usch, söndagar är både underbara men ändå den hemskaste dagen på veckan! Allt är så ångestfyllt, är det inte skolan, så är det jobbet, eller deppigt pga vad som skall hända med sitt liv eller bara ångest över vad man gjorde igår. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är för mig. Eftersom jag varken jobbar, går i skolan, gjorde något dumt igår eller ja! Men jag börjar få panik på mitt liv nu nu nu. Vad ska jag göra egentligen? Jag känner mig stunttals ensamast i världen, även om jag har många fina vänner kvar här i halmstad. Men det är så många som inte delar mitt liv på samma sätt längre. Och det gör ont.
Ja, söndagar! Dagen då man tänker för mycket, för mycket känslor. Varför jag liksom? Varför har inte jag någon? Varför har inte jag något jobb? osv osv. Nej, jag ska nog lägga mig under mitt stora duntäcke och dra täcket över huvudet och försvinna ett tag och lyssna på deppig musik.

Blivit lite dålig uppdatering nu, men min kamera suger och om jag inte har något roligt att blogga om så tycker jag det är onödigt att blogga för sakens skull. Jag låter nog förbaskat deppig och klyshig för tillfället men jag tror inte jag mår riktigt bra i mig själv just nu! thats it!

Punch




Oj tre sådär fräscha bilder sen igår, när vi är lagom alkoholpåverkade, svettiga och fina!


Tack som fan Frida för en helt galet rolig kväll igår! Jag fick agera mingelfotograf när alla kom, så dem bilderna kommer när jag fått bilderna! Var hemma hos Frida innan och där bjöds det på Champagne. Sedan vidare till punch där det var förmingel och middag och sen höll vi tal och visade ett väldigt fint bildspel! haha. Sen dans för hela slanten. Verkligen jätte trevligt.

Idag mår jag sådär och sjukt sliten, så därför ska jag och Linnea äta chockladpudding med grädde och banan nu! Tjong


Come back



Juste, lite frågor som jag skulle svara på!

• Du som skulle flytta till danmark för att börja jobba! Jag har inte så bra koll på om det finns mycket lediga jobb i helsingör men det tror jag, det beror på vad du är ute efter. Men gå in på www.jobindex.dk för att se lediga jobb! Det är ungefär som arbetsförmedlingen, verkligen jätte bra sida. Lycka till!

•Klänningen som jag köpt som jag visade i något inlägg nedan kommer ifrån H&M trend! och kostade ca 600 kr eller något liknande.


I miss it, alot!

http://bellandersson.blogg.se/2009/july/hultsfred-09-.html#comment

Checka länken ovan!!!

Imorgon fyller min älskade finaste Frida Asp hela 18 år! hur länge har vi egentligen inte hört detta tjat? haha! Morgondagen kommer bli toppen.

Jag saknar hultsfred så HIMLA mycket, det är helt sjuk! Det finns ingen tvekan om att jag ska dit nästa år igen. Gud i himelen.

Ikväll blir det idolmys med alla tjejerna hemma hos Sarah! börjar bli tradition nu. Sen blir det brunch imorgon med tjejerna för att planera det sista inför kvällen. Nu ska jag scrapa lite. Vi hörs imorgon. Jag har gått tillbaka i min blogg och läst igenom alla kommentarar jag har fått av er, jag blir rörd och ni är så fina är snälla!


Godnight sweethearts



Denna klänningen har jag köpt fast i svart som jag ska ha på Fridas 18 års cocktailparty som äger rum på Punch på lördag! Men ska dock sy upp den litegranna. Nu ska jag sova, godnatt sweeters

Du flyger högre än oss andra



Tror nog att jag ska klicka hem dessa två APsnygga armband!

Vad ska jag skriva, för att du ska bli berörd?



Den här hårfärgen vill jag färga! Jag är jätte sugen på detta, och nästan hundra på att göra det. Vad tycker ni?

But that was when we ruled the world































Oj ett helt hav med bilder sen förfesten, sensantion och efterfesten! Kvällen/natten/morgonen var helt perfekt! Det var verkligen så galet som man hade föreställt sig. Det var nästan så att man fick nypa sig i armen och tänka efter att det verkligen var sant! Sjukt maffigt att stå på läktaren och kolla ut över ett hav med 30 000 vitklädda människor som står och dansar och är på världens bästa humör. Jag hade den bästa kvällen på hur länge som helst och vill bara göra om det nu nu nu. Längtar redan tills nästa år. Tack så hemskt mycket alla för en helt AWESOME sensation white upplevelse! Ni är bäst och vi rockade hela köpenhamn.

Vi la oss typ 08-09.00 på morgonen och mådde som sagt inte så jätte bra dagen efter, men det var det verkligen värt! Detta kommer bli svårslaget.

Ps. Alla bilderna på fridas kamera som vi hade där inne försvann vid 1 tiden, så därför är det brist på fina bilder. Men har bara sett 1/4 del av bilderna så det kommer nog ett drös med mer bilder i veckan. Ds.

i was made for you





Amanda skickade lite bilder som hon tog med sin kamera när jag fotade Fanny i somras. I miss that, det var för länge sen jag fotogarferade alltså! AK ska vi ta tag i det snart eller?!

Smider planer för tillfället, dublin på söndag kanske! Det är grejer de, äsch man lever bara en gång.

First chance




Tre sjukt dåliga dagens bilder! men ni får stå ut. Haremsbyxor Cubus, linne topshop, jacka Zara, smycken egengjorda och olika butiker, skinnhandskar magazin Cph (egenpimpade) och skor H&M

Oj, här var det dött alltså! men jag har kommit in i fel tidsrytm och är fortfarande helt död sen helgen. Bilder från sensation kommer imorgon. Idag har jag köpt ett rött läppstift från Make up store, jätte snyggt verkligen!


ville bara säga..

Att gårdagen var helt sjuk, galen, maffig och så JÄVLA bra! Idag har vi alla 10 mått åt helvete så vi har legat 8 st och och kollat OC hela dagen och typ tävlat om vem som mått sämst! Haha. Nej jag dör typ nu, så bilder och mer fakta och detaljer kommer imorgon!

ville bara säga..

Att gårdagen var helt sjuk, galen, maffig och så JÄVLA bra! Idag har vi alla 10 mått åt helvete så vi har legat 8 st och och kollat OC hela dagen och typ tävlat om vem som mått sämst! Haha. Nej jag dör typ nu, så bilder och mer fakta och detaljer kommer imorgon!

RSS 2.0