hold on



Råkade försova mig imorse när jag skulle ha frukosten själv på jobbet, inte så uppskattat.. men det löste ju sig ändå! Det är sjukligt varmt att jobba i denna värme, men vi ska inte klaga.
Slutade vid halv 2 och sen dess har jag bara varit hemma och fixat och donat och solat lite. Var en sväng hos Lovisa och åt lite glass.

Idag kommer Amanda hem och jag har saknat henne massor. Frida är även saknad, då hon och johan är på Cyper dem små skitungarna!
I veckan kommer min kamera och jag ber om förlåtelse för tråkigig bloggning då det inte är nya bilder. Men jag bloggar så gott jag kan. Blir alltid lite roligare då ni kommenterar, så keep moving on.

Hold on - Måns Zelmerlöv

i don't know were I should stay



"Ångestladdat. Ensamhet. För första gången på vad som känns som en evighet ska jag sova ensam. Lägga huvudet på kudden. Mörker. Tystnad. Bara mina egna andetag, ingen annans. Inte hennes, inte hans, inte dina. Jag känner mig liten. Mindre än någonsin. Jag är trött men vill inte sova. Vill inte vakna ensam. Tomt. Jag skulle vilja skriva ner alla mina tankar, offentligöra mitt inre. Spotta ut hela mitt liv. Det kan jag inte. Kanske, försiktigt. Bit för bit. Hon söker sovkamrat. Vill du vara min, inatt?"

look down



Vitt och guld är snyggt!

like this city



Ikväll blir det drink kväll hemma hos mig! Alla tar med sig ingredienser till en varsin grym drink och bjuder laget runt! Sedan blir det utgång. Riktigt tjejkväll.

Snart blir det premiär för after beachen 09! The haaks och Duojag! GRYMT

love is stronger than jesus



Joel, jag och bella

kvällen har varit mysig som vanlig såhär på sommaren! Jag och bella åkte inlines till Tylösand och tog ett dopp i det blå och åkte sedan tillbaka. Jobbigt men ack så skönt! :) Sedan kom joel hit och vi har myst och busat hela kvällen!

Imorgon smäller det! GREAT


South again



Stranden idag igen och jag körde bara på ren bäbisolja, så är nu påväg att få en fin bränna. Ikväll kommer Lovisa hit och vi ska bara ta det lugnt och ta igen lite tid med varandra. Imorgon blir det jobb.

På lördag åker hela familjen utan jag till Tyskland i en vecka för att hälsa på där vi bodde innan. Jag hade gärna följt med för att hälsa på min gamla skola och dagis och se där vi bodde. Mycket minnen hade kommit upp. Men jag ska jobba:(

Så det blir att vara själv en vecka, så tjejer, gör ni sovschema;)? haha. Jag hoppas på mycket mysigt sällskap.
Och på lördag blir det först stranden, after beachen, drinkmix kväll med grillning hemma hos mig sedan utgång. Hur bra låter inte den dagen?


you have that look in your eyes

















Mina dagar i bilder! Ni kan ju inte säga annat än att det ser underbart ut?! :)
Idag blev det stranden igen och det var riktigt varmt. Tog mitt första dopp idag, kallt med skönt.

Ikväll har det varit en mycket mysig kväll. Fika, promenad längs vattnet när solen gick ner i grötvik, glass och film mys. Kvällen kunde inte vara så mycket bättre (A).

Imorgon blir det stranden igen. GODNATT

and every time we fight


Bild på studenten 2009

Oj, vilka underbara dagar jag haft de senaste dagarna här i underbara turist halmstad. Tylösand, poolen, mys på kvällarna med kortspel, grillning, alkohol och massa skratt! Livet leker på sommaren.

Ikväll blir det att åka hem till frida och mysa, vi ska ha film maraton och sen ska jag sova där. Imorgon blir det stranden, sen på kvällen blir det mys med några sötnosar :)

Ikväll när jag är hos Frida ska jag ta bilderna sen balen, studenten, och massa andra bilder! så det blir väl bildchock imorgon om jag hinner.

Nicest thing - Kate nash

Festival snygg



Nu är det för tusan inte långt kvar till Hutsfred! Och så här vill jag se ut. Hunters måste jag införskaffa mig.

Nu ska jag jobba i det fina vädret! Se till att jag blir klar snabbt.

And I must admit that I was a bit scared



I know I should forget, but I can't.
And I know that I should let go,
But I can't.

Kate Nash - Foundations

lovestory

Bilderna krånglar igen! Men gårdagen var mysig. Jobbade som sagt hela natten och kom hem vid fyra och det var ljust ute när jag körde hem. Jag fick mysigt besök på jobbet igår.. gjorde det hela lite roligare. hehe! Sedan var det bara att lägga sig i sängen och försöka sova en timma eller två. Sedan har jag och Gabriella jobbat fram till 13.00. PENGAR

Amanda och jag har varit duktiga idag och inte varit onyttiga för en gångs skull! haha. Vi har även varit på Brottet och simmat! Ikväll blir det krogsöndag! NICE

Hur ska jag klara denna vecka utan Amanda som åker till Grekland inatt:( ?!


RAP DAS ARMAS





haha KRISTI BLOD! :) Jag blir vigd!





Helt galen midsommar hade jag igår! Började hemma hos amandas mormor där det blev lite tilltugg och moserande vin. Sedan gick vi ner till gustav där det var lek, sång, mat, alkohol och dans. Grymt bra stämning och kul och trevligt folk. Sedan började jag, Bella och simon vår vandring till Leif Lounges där vi dansade fram till klockan 03.00. Sedan kom jag inte i sängs förens tidigt imorse. Tackar alla för den bästa midsommaren:) Säger bara RAPPAPPPAPPAPAPPAPPA!

Idag har jag och Mandi inte gjort många handtag, vi har legat och kollat film och myst. Nu ska jag iväg och jobba snart hela natten, sen börjar jag klockan 07.45 imorgon. KUL!  MER BILDER KOMMER!

Glad midsommar





              Midsommar 2008

Glad midsommar söta ni! Kom precis hem från jobbet och ska hoppa in i duschen. Det ska målas naglar och rakas ben. Sedan går bussen ut mot Frösakull där det blir lek, mat och alkohol. Sedan drar vi oss in mot staden och dansar järnet! Ha en underbar kväll, för det ska jag ha! PUSSS

ni har blivit lite dåliga på att kommentera? :(

Back in the old days



Mycket inlägg idag men så fick det bli idag. Idag har det varit jobbig stämning här hemma. Men ett bra beslut tog vi och  jag får ha kvar min lilla Ronja ett litet tag till. Åkte hem till Lovisa och åt och hoppade studsmatta. Tog med mig Linnea och Clara till stan och jag köpte mig en kjol och ett linne. I LIKE!

Jag och amanda var på Maxi imorse och fyndade ett nitskärp för 39 kr, inte illa va? Ikväll ska jag träffa Louise. Mysigt!


you are the best part of my day





Jag vill inte, det får inte ske! Du är världens bästa hund och du har varit i våra liv i 15 år nu. Det får inte ta slut här. Jag älskar dig ♥  Det gör inget att du blivit grå om nosen, att du inte hör något, att du skäller och tigger varje gång vi äter, att du är i din egna lilla värld och att det tar typ ett år innan du hör att vi kommer hem. Du betyder lika mycket för det och du har varit med och upplevt allt jag har upplevt i mitt liv. Du har flyttat runt med oss till alla olika länder och tröstade alltid mig när jag var ledsen. Men vi kan inte vara blinda och se till vårt eget bästa längre. Du kommer få det bättre uppe i himlen. Även om det är svårt att inse nu när tårarna rinner ner från kinden, så är detta kanske slutet. Du har kämpat och kämpat och aldrig visat att du mått dåligt. Att ett djur kan betyda så mycket är kanske helt oförståligt för en som inte har en. Men jag lovar, detta kan vara det jobbigaste jag varit med om. Vi har beslutat att du ska få leva lite till, men detta är slutet på något som har varit helt fantastiskt. Jag kommer ihåg första gången du kom hem till oss kl 4 på morgonen, jag var fyra år och vi bodde i Tyskland. Det kan ha varit något av det sötaste jag skådat. Jag älskar dig gumman

19 år



Grattis min lilla underbaring på din 19 års dag! Värdelös ålder, men som jag brukar säga: ROCK THE AGE YOU ARE IN! Hoppas du får en grym dag, jag älskar dig ♥

I have to



Dessa döläckra skor köpte jag i Köpenhamn när vi var där sist:) Visst är dem läckra? H&M 198 kr


oh happy day







Gårdagen var super mysig! Det blev picknik i picassoparken, fotboll, billig öl och cider, kareoke, och till sist uteserveringar. Mer sånna kvällar.

Idag har jag träffat Frida och det är alltid lika mysigt. Sedan har jag och pappa letat som galningar efter en ny kamera, blixt, två objektiv och en ny mobil till mig! Det ser både ljust och mörkt ut. hehe!

Nu kommer snart Amanda hit och vi ska mysa. TJING

such a great night



Gått en runda på stan idag med Lovisa, hittade en jätte fin kjol som får följa med hem imorgon!
Kameran kanske kommer redan inom en vecka! LYCKA

Ikväll blir det grill, piknick och öldrickande i picassoparken, sedan upp till stora torg och kolla fotbollen och till sist sätta sig på en mysig uteservering och dricka ännu mer och snacka som bara vi kan. Åh mysig tisdagskväll! jag älskar mina flickor.  Synd att jag inte har min kamera.

until you do



Även idag skiner solen i Halmstad och man kanske borde åka till stranden?  Ska hinna med att träffa Altemyr idag. Sedan ikväll blir det nog att äta ute med mina flickor. Sverige spelar ju ikväll!  

Helgen kommer vara fullspäckad med jobb jobb jobb och lite fest! Ska kanske jobba både på morfars och hotellet. Så det blir att jobba nätter och tidiga mornar. Hur ska jag palla detta!? äsch jag ska bli en hårt arbetande kvinna som kommer festa gärnet i sommar! Bra kombination enligt min chef;)

it's take time to realize



Jag är besviken, sårad och tom  på ord. Just nu vill jag bara flytta ifrån denna stad, ifrån detta land. Förstår inte riktigt att vissa folk inte fattar när de går över gränsen, när de sårar folk och att göra det mot en såkallad bästa vän. I mina ögon gör man inte så mot en bästa vän! Det finns faktiskt oskrivna "regler" om sånt här. Jaja!

Jobbat idag! Det blir jobb både fredag, lördag och söndag. Nu börjar pengarna rulla in på londonkontot : )



it's suck!


Jag saknar min kamera sjukt mycket. Hur klarade jag mig egentligen när jag inte hade någon innan? I studentpresent fick jag bland annat en blixt och ett stativ till kameran, men det är ju väldigt kul att jag inte kan använda det ännu då jag inte fått någon ny på försäkringen ännu:( Jag måste ha den NU! sommaren börjar ju nu och jag kan knappt bärja mig, jag vill fota allt!

Så förlåt om jag varit frånvarande och inte bloggat så mycket, och för att jag har en tråkig blogg för tillfället, men eftersom jag tar kort varje dag som jag ska lägga ut på bloggen så blir det lite svårt för tillfället! så blir kanske inte så nya bilder och så men ni står väl ut och stannar kvar?


Tack för en jätte mysig kväll älskade fredrik! du är bäst<3 Bion var galet rolig. : )


The world we are livin' in





"För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten... fyfan vad vi är bra!"
sjöngs antal gånger i fredags och jag mår som jag förtjänar, t om två dagar efter. Jag hade världens bästa student, och allt var som jag tänkt mig, om inte bättre. Min mottagning hemma var sjukt lyckad och tack för alla fina tal, alla fina presenter och för att ni ville komma och fira den stora dagen med mig. Jag älskar er allihopa! Och min fina klass, jag kommer sakna er något otroligt, speciellt vissa som har betytt otroligt mycket. ni är grymma!

Sitter hemma hos amanda och hittade dessa två bilderna. Mer bilder kommer! Nu måste jag skynda mig hem och fixa mig lite, ska på bio med Fredrik.

Hörs imorgon! PUSS

Studenten imorgon!


FÖR IMORGON TAR JAG STUDENTEN! FYFAAN VAD JAG ÄR BRAAAAAAAAAAAA!

ÅH jag vill men ändå inte! Sjuka känslor, detta är vad vi har väntat på i hela våra liv. Hjälp jag är rädd, men ändå så sjukt galet lycklig.

Idag var vi treor i skolan på ettorna och tvåornas skolavslutning för att busa lite med dem, så dem kommer ihåg hur snälla vi har varit. Vi kastade vatten på alla och det var RIKTIGT roligt! Förlåt om jag kastade på någon av er som läser detta, men jag lovar att ni kommer vilja göra likadant om ett eller två år;)

Fick ett mail som gjorde mig ännu gladare idag! : )

Igår var det klassfest!

Nu ska vi klä flaket till imorgon!

GUD LIVET LEKER! HELLL YEAH


Puss

Yeah



Jätte mysigt att sova hos mandi inatt, vi låg och snackade alldeles för länge in på småtimmarna! Men det gillas.

Idag har jag fixat studentpresent till Lovisa och sen fixat en present till vår mentor. Jag är fortfarande helt slut efter balen, jag har kommit in i helt fel tidsrytm.

2 days left!


when i see you



Nu ska jag hem till min kära vän Amanda och sova! jag fick mig en sovkompis, JIPPIE! du är bäst.

Out of my hands



Denna underbart söta långklänning hittad jag i köpenhamn! Är den inte helt underbar?

Det är helt galet att vi tar STUDENTEN om 2 dagar, jag fattar inte det själv och jag har blandade känslor vad det gäller saken. jag kommer sakna alla så fruktansvärt mycket, samtidigt som det kommer vara den lyckligaste dagen i mitt liv. Men det FÅR INTE regna!

I need to know



Bild på världens bästa Joel och jag!

Dagen idag har varit seg som tusan. Nu kommer tröttheten. Vi var i skolan och har planerat lite inför studenten, men rätt jobbigt när inte alla i klassen är där, och dumma som vi är så har jag och Fia tagit på oss att köpa presenter till lärarna. Vi kommer inte ens få in pengar av alla latisar. jaja!

Sen åkte jag och fia till Italienska glassbaren och tryckte i oss tre stora kulor med glass, sen hem och lagade värsta middagen! TISDAGSMYS. Sen däckade vi rätt snabbt i soffan. Och nu ska jag nog gå upp på mitt rum och sova lite till. HAHA.

Inatt blir antagligen första natten jag sover ensam sen inbrottet:( Läskigt. JAG SAKNAR MIN KAMERA! BLIR GALEN!

Min bal 7/6-09












































Oj många bilder igen, men jag älskar som sagt bilder och jag älskar min underbara kväll jag hade igår! Fler bilder kommer fast på mina underbara vänner. PUSS


Balen 2009











Här är bara några några bilder av min helt underbara fantastiska bal jag hade igår! Klockan halv 7 imorse kom jag hem och vi dunstade rakt i sängen! Jag vill säga ett STORT tack till alla som kom och kollade, alla mina fina vänner som var helt underbart fina och vackra, alla som gjorde min kväll till den bästa och ja TACK! Detta är en kväll jag sent kommer att glömma.

Nu ska jag till Bulls och jag ska på det igen:) När jag kommer hem så får ni mycket mer bilder! LOVELY

BALEN IMORGON



Idag har det varit en mysig dag med min bästa! Vi har varit och slingat håret, varit på eurostop och fixat det sista inför balen som är IMORGON! GAAAH.. Tagit en mysig lunch och sedan haft hemmaspa.

Nu ska jag gå och lägga mig så jag får lite sömn eftersom jag inte fick det inatt. Jag är rädd:(

Glöm förguds skull inte att komma och kolla på balen imorgon på Tylöhus kl 16.00! TJING


IDIOTER!

JAG ÄR SJUKT JÄVLA LEDSEN, ARG, BESVIKEN PÅ MÄNNISKOR SOM FAN ÄR KAPABLA TILL VAD SOM HELST!

Inatt hade vi inbrott här hemma och dem har snott min älskling, mitt liv, min KAMERA! med alla tillbehör så som objektiv och sånt. Även min nya mobil och mammas vigselringar och sånt. ALLA MINA BILDER! Alltså ingen kamera till studenten och balen. Jag är så ledsen.  Som tur är så har de inte tagit alla tvapparater och datorer och alla värdefulla smycken som vi har gömda. Men polisen sa att det är snabba saker så som pengar och smycken de vill åt och som är lättsålt. Dem har även tagit en av min sko med, HALLÅ LIKSOM?

När jag kom hem från jobbet inatt hade dem vänt upp och ner på alla lådor,alla kläder, alla smycken och allt låg överrallt. Så polisen kom och vi har gjort en polisanmälan och de tog fingeravtryck. Jag blev äcklad av att ÄCKLIGA IDIOTER har pillat och rivit i mina saker. Jag fattar faktiskt inte hur vissa är skapta och kapabla till vad som helst för pengar.

Detta blev ett inte allt för trevligt inägg men jag är ledsen:(

Nu  ska jag slinga håret!

Sorry



Förlåt förlåt föråt för så dålig uppdatering! Men jag lever iaf, men det är knappt. Sjukt stressig vecka med dans på schemat hela tiden. I tisdags var det Melodifestival och tyvärr klantade dem det med ljudet så vår bästa låt hördes inte, men vi kom iaf trea så vi springer iaf ut bland dem första. Sen på kvällen var det Camp Sannarp, vilket var en lyckad kväll/natt!

Idag har vi haft dansuppvisning och det gick bra! Första showen gick väl sämst men det blev bättre och bättre! Ni som inte såg den idag, se den imorgon antingen kl 10.00 eller 17.30 på Sannarpsgymnaiset i Galaxen.

Min data är väldigt konstig när jag ska lägga ut bilder så de blir helt missfärgade. Så därför inga köpenhamnsbilder! men ska förska lösa det! Så ni får se mina inköp också.

På Söndag är det BALEN! kom och kolla vettja:D

It's just my life

Hemma från en helt amazing helg i Köpenhamn. Min helg har bestått av:

Shopping

Corona

Hard Rock Café

Bugles

Strippare

Ströget

Nyhamn

Snygga killar på Invasion

Metro

Uppragning av båtkillar

Tequilla

Champange

"Låtsas vara full, men vet inte varför?"
 
Hemskaste tågresan

Lite för mycket av det goda

Nutellamackor

Karnival

Knivmord jämte lägenheten

Snabb mat från Sam's bar


Och mycket mycket mer. Jag har alltså haft en helt underbar resa med min bästa kompis, TACK FÖR DET!
Ni ska få två hela inlägg med en hel drös med bilder, så ENJOY! Men det får ni imorgon, jag mår dåligt och ska sova. PUSS


RSS 2.0