♥ Du är otroligt saknad! Världen bästa du!
"Aldrig mer ung eller aldrig mera fri! Ja vi fortsätter växa fast han förblir 21 år!"
Life isn't fair! Att allt kan förändras på bara några sekunder är ofattbart

det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll

jag är tom på ord... DET HÄR HÄNDER INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ, jävla orättvis värld vi lever i! Jag är i chock

Flest skor vinner!



Dessa skor har jag letat ihjäl mig efter idag i huvudstaden där jag befinner mig i denna veckan, men dem är slut precis ÖVERALLT! Så nu när jag kom tillbaka till hotellrummet så beställde jag dem på nätet! Beställde även ett till par skor, visar senare! NU, ner och äta!

Midsommar 2010




Lite midsommar pics! Inte många, men fler kommer inom kort. Nu befinner jag mig i Sveriges Huvudstad och ska träffa vänner, shoppa, bo på hotell, äta gott och så vidare.. Skönt att komma ifrån lite! 

Fick ytterligare ett jobb häromdagen, sjukt roligt att jobba på hela båstadveckan, kan bli riktigt soft! 
Hörshörs

5 bilder..






..på mig själv och min nya jacka jag fyndade idag! Den har jag ju sucktat efter! Idag blev det premiärligg på tylösand, blåste dock lite och mycket moln men solen tog mer än vad jag trodde! BRA JOBBAT DÄR SOLEN!
Nu är jag hos världens sötaste systrar SandraochLisa i deras lya, hur mysigt som helst, snart ska dem köpa bäddsoffa, då flyttar jag hit! HA!

Världens bästa pappa har köpt en NY SYSTEMKAMERA TILL MIG IDAG!! vem tror ni är lyckligare än någon annan? TACKTACKTACK, det här behövde jag.

Trött på inget, trött på ALLT


Pic jag och världens bästa Lernik i london

Jag har lust att skriva av mig, av livets alla tankar, känslor, funderingar och åsikter men det går inte! Det är synd, för jag behöver det. Ska bli skönt att åka till Stockholm på lördag! Nu ska jag ut och köra cab sen träffa min tvilling Bella.

Lite svar på frågor;
Skorna kommer ifrån Nelly som sagt och kostade 349 riksdaler, billigt och bra!

Fotot på min header är det min kära vän lovisa som har tagit och det är jag på bilden, sen har jag redigerat den lite. Den är tagen för ett år sen, så dags att byta nu kanske?

Jag har inte allt planerat på midsommar (som vanligt) Men det blir nog middag med tjejerna, lite lekar och sådär (allt som här midsommar till) sen vidare och träffa andra vänner som är här och hälsar på i Halmstad. Sen får vi se om det blir Leffes eller stan eller något liknande. VI får se vart vindarna tar oss. Eller kör jag en helomvändning och följer med familjen till vårt landställe som är en tradition!


Krogsöndag it is






Igår var det krogsöndag som gällde! Först var det Grill i solen hos Lisa och Sandra, förkrök sen premiäråk i halmstads nya bussar in till stan för att gå till Cafét. Där var det dans på borden och röjja! Gjorde mig en god gärning också. Bra där!

Ikväll blir det Premiär av Måndagsklubben, skojskoj! Känns att sommaren börjar komma igång nu, hit med lite bättre väder bara tack!

Dancing in my new shoes


Dessa godbitarna är påväg hem till mig! Nelly it is

Göteborg









Bilder snodda ifrån Mandi

Här är tisdagens och onsdagens bilder ifrån vår lilla tripp till Göteborg. Vi hade det jätte mysigt med fint väder, shopping, alkohol, grill, snack och skratt! Precis som det ska vara på sommaren.

Jobbade min första dag igår, det gick bra! Inte alls mycket folk men det var kanske bra för en liten mjukstart för mig. Nu väntar jobb igen! Hare bra så hörs vi!

Solo



Här sitter jag nyvaken och funderar och filosoferar om vad sjuttsingen jag ska packa ner i min lilla väska! Jag, Frida och Amanda åker ju som sagt till Göteborg idag efter att amandat jobbat klart. Sen blir det grillfest och födelsedagsfest ikväll och för att imorgon shoppa lite, äta lunch och gå runt och mysa i det förhoppningsvis fina vädret! Nu packa lite och sedan åka in till stan för att köpa saker jag ska skicka med Fredrik som ska vidare till London. Svenska presenter alltså! ÅH vad jag saknar Lernik och Lucineh!!

My New shoes have to go back..



Mina nya älskade skor ifrån Zara för 599 riksdaler som jag köpte så fint när jag var i Göteborg i Lördags får tyvärr lämnas tillbaka när vi åker till Götet idag igen.. Tanken var att jag skulle köpa ett par lägre och bekväma skor som jag kan ha både till vardags och utgång, men när jag provade dem när jag kom hem(provade ej dem i butiken, dum som jag är) så var dem jätte konstiga att gå i, eftersom det inte finns någon stabilitet i hälen så går foten innåt på ngt konstigt vis. Jaja, jakten fortsätter! Men visst är dem snygga?

Kors i taket


Detta är mina underbara kors som jag har på mig hela tiden! Dem kommer ifrån Portobello Market, Notting Hill ifrån London. Folk tror ju att jag gått och blivit kristen. Men så är inte fallet för mig! (inget fel med det att vara det!)

Dog days are over








Söndag var det ju igår och då är det KROGSÖNDAG som gäller i lilla Halmstad! Jätte mycket folk ute och det var dans på barer och bord! Galet rolig kväll med underbara vänner. Jag hade på mig min nya "klänning" ifrån Weekday, sjal ifrån Urband Outfitters och en hejdundrandes massa smycken från världens alla håll!

Och killen på bilden i inlägget nedan är PAOLO NUTINI! alltså artisten vi var och kolla på och JA han är sjukt het!

Rewind


Hade sjukt roligt igår! Hoppas alla studenter hade en kväll att minnas. Nu åker jag och Nea till Göteborg för att se världens bästa PAOLO NUTINI!! Hur underbart? Hur länge har vi inte väntat på detta? LAteroo

Dream my days away


Nu sticker jag in till stan för att fixa de sista presenterna till mina kompisars student som äger rum imorgon! Spännande, tänka sig att det är ETT år sen det var min tur. Tjena mittbena!

no time for us


Imorgon är det din dag!!

Little house


Pic, London!

Regnet bara öser ner, vad är detta för skit rent ut sagt! Är det den svenska bra sommaren jag skulle komma hem till? Aja, nu blir det mys med lovisa, sen in till stan för att köpa alla presenter till alla mina vänner som tar studenten på fredag. Shit, tänk att det var ett helt år sen jag tog studenten, tiden springer ju verkligen iväg. Jaja, nu tjötar jag skit. Ha en bra regning dag, passa på att mys och kolla film eller något. Hade önskat att jag kunde göra detsamma..! Tjingeling

loving you






Topp Second hand, Jeans H&M trend, skärp Monki, skor Din sko


Här är lite pics sen min sista utekväll i london! Jag hade en helt underbar kväll och natt med underbara vänner. Ni förstår inte hur mycket jag saknar alla där borta. Det är skönt att vara hemma till en trygghet och ett stadigt liv igen men ingen annan än vi som bodde där som kan förstå hur det varit under detta halvår.  We did it!


one shot




Sitter och dricker rosé med Lipsy! sådär ser jag ut ikväll. Nu blir det utgång. Ha en trevlig lördag folket :)

Wavin' Flag


Foto, Lisa. Taget av Mig

Det kommer ske lite ändringar här på bloggen! Den snygga tjejen på bilden kommer vara med i bilden. Kan bli roligt:) Nu blir det utgång igen. Tjo

Back in Sweden



Flyttat hem till halmstad igen efter ett halvår i världens bästa london! men nu är jag tillbaka med ny shopping, outfitter, bilder och nya krafter! TJING

RSS 2.0