Hola Barcelona!

Kom till Barca igar, efter att ha akt natttag i 12 h. Vilket va as mysigt :D vi har fatt ett hostell ca 5 min gangavstand ifran stan och ca 7 min ifran stranden! Vi har eget rum och perfekt! Vi har shoppat massa(las JAG), atit gott, legat pa stranden, lekt i vagorna, gatt i mysiga grander. Ca 35 grader pa dagarna och 25 pa kvallarna. Idag har vi legat pa stranden hela dagen och brannt oss lite, hehe! vi orkade inte kopa solkram.. bra dar! Sen har vi aven bokat batresa till Palma pa MAllorca! NAra och kara som ska dit imorgon sa da tankte vi att vi aker over dit. Sen vantar nice, kaen, monaco, venedig, rom, kroatien och prag! sweet sweet!

Ikvall ska vi ut en svang och dricka goda drinkar :) imorgon vantar en dag pa stranden och lite sightseeing!

Maste aven saga att jag har en helt underbar pojkvan! DU ar grym!

Bonjour Paris

I sondags besteg vi ett stort berg, det var typ det jobbigaste jag har gjort, min puls var pa max, haha! Men det var iaf jatte fin utsikt!
Sen hade vi fatt ishockey biljetter(ishockey ar jatte stort i Mannheim) sa det var ca 13 000 askadare. Sa dar satt vi och drack champagne, at varsta goda maten och de sjukaste efterratterna! kul kul!
Igarmorse var det dags att aka till paris, vart tag gick vid halv 10 och allt gick helt okej, det var ngt fel pa taget sa vi fick byta ngnstans i Tyskland men jag sov hela resan. Efter ca 3,5 h var vi framme. Metron till lagenheten dar vi bor och min rygg och nacke var HELT dod! hur fan ska jag palla en hel manad med ryggsacken.. haha jaja! det far bli ett senare problem.
Igar gick vi och gick vi. Vi sag Triumfbagen, oskyldige mannens grav, Champs Elysees, Musee Du Louvre, Jardin des Tuileries, Place de la Concorde och lite av shoppinggatan:) Hann kopa ett par coola byxor..
Vi kollade aven tagen upp till London, och han sa att det kostade 89 Euro var?!?! 89 javla Euro, skulle liksom inte varan biljett tacka sa vi fick aka gratis i hela Europa? nejnej.. Sa far se om vi skippar London sa aker jag dit direkt nar jag kommer hem ist!
Jaja, tjat tjat! sahar brukar ju inte min blogg se ut medbara massa trakig text, men tankte att det kunde vara kul for nara och kara att folja :)
Idag ska vi se Eiffeltornet, Notre dame och secondhand shopping!
Skot om er, Vous me manquez

First stop; Heidelberg!

Igår kväll anlände jag till Heidelberg här i Tyskland. Daniel körde mig till Göteborg där flyget gick. Jätte jobbigt att lämna han och säga hejdå men vi ses snart igen!  Men flyget gick iaf bra och jag hann med bussen så det gick okej.
Lollo och Clara hämtade mig på bussstatioen och det Var underbart att få träffa min bästa vän igen. Blev grille och massa snack när vi kom hem. 

Idag har vi åkt in till stan och det är jätte fint här med jätte fint väder och massa mysiga gamla gator och berg. Ätit gott och ätit spagettiglass som är speciellt för tyskland, hur gott som helst! 
Vi har även bokat vår första biljett till Paris som vi åker till på måndag morgon. Känns häftigt som fan! 

Ikväll så ska det jätte stora slottet som är uppe i bergen lysas upp med raketer och grejer så det ska vi åka och kolla på, sen ut och äta sen blir det att inviga bargatorna här i tyskland. Det är en jätte stor studentstad så det kommer nog bli jätte roligt! 

Bloggar mer imorgon. Saknar er där hemma. Tjing

The world


Oj nu är det äntligen dags! Idag sker det jag och Lovisa har väntat på så länge. Hej Europa, Hej tågluffning!
Idag flyger jag ner till Frankfurt och tar sedan bussen vidare mot Heidelberg där Lovisa bor. Stannar där i några dagar sedan går tåget på söndagnatt/måndagmorgon vidare mot nya äventyr. 
Tyskland, London, Paris, Barcelona, Nice, Kaen, Monaco, Venedig, Rom, Grekland, Kroatien, Prag.. Ja det ser ut att bli en rätt bra månad i mina ögon! En Ryggsäck på ryggen, en bästa vän och hela Europa framför oss och inget kan gå fel(hoppas vi iaf)
Ska försöka uppdatera lite under resan. Ha det bra här hemma så hörs vi!  


Belive in you





här har ni några bilder på tatton som önskat! Får ursäkta att det tagit lite tid. Bilderna är från början så den kan se lite ojämn eller skorpig ut! Jag är iaf hur nöjd som helst. 
- Tro på dig själv


will you talk if i listen?





Some inspiration and lovely pictures

RSS 2.0