WOHO



WOHO, we did it girls! Nu har vi alla gjort klart projektrapporten och aldrig mer projektarbete, även om vi har haft grymt kul på våra bakis söndagar. LOVE YOU!

Nu förtjänar jag sömn och lillov! TJING - och glöm förguds skull inte kolla vår blogg på www.projektrecept.blogg.se. ENJOY!

Projektarbete



ÅH LYCKA! Nu är projektarbetet klart, iaf slutproduktionen. Så gå nu in på projektrecept.blogg.se och släng in en kommentar. Nu ska jag skriva klart projektrapporten!

Imorgon blir det rööj!

Gloria




Det är tammefan sommar ute och jag älskar det!

Haremsbyxor från cubus, Kavaj och Linne från Zara, Halsband från Lindex och skor från Monki

So fucking beautiful



Okej, där sjönk mitt självförtroende till noll. Så sjukt snygg! Grym klädstil med.

SOV GOTT!

Running up that hill



Alla mina underbaringar



Min servitör



Leker för fullt



Jag hade kul





Sitter hemma hos Frida och väntar på henne för hon duschar, så ska vi åka och käka snart. Som tidsfördröj kollade jag igenom hennes bilder och hittade bilder sen min 18 års middag sen i julas. Kul! Nu väntar kycklingvingar.

Young folks



                                                           Bild tagen av mig

På tok för mycket i skolan nu, jag får ångest, ångest och ännu mer ångest av den här skiten!
Om en månad sätts betygen och det är på tok för overkligt och på tok för lite tid kvar med alldeles för mycket kvar i skolan. Jag avlider!

Tur att denna söta filur på bilden ovan förgyller min kväll och äter kycklingvingar på Harrys med mig ikväll! PUSSPÅDIG

På torsdag blir det grille sen utgång, sen jobbar jag på Morfars både fredag och Lördag! TJIX


Fotografering Del 3

















Blev väldigt många bilder på mig nu, men det får ni stå ut med! Bilderna på Lovisa kommer när hon godkänt dem! PEACE 

Fotografering Del 2














Fotografering Del 1












Running woman



Nu sticker jag ut och springer några kilometer eftersom jag är ledig på måndagar så får jag ju göra någon nytta. TJING

Bilden är sen någon gång innan jag och Frida skulle ut och springa.

Start all over



Mycket tankar och ett snurrande huvud, precis som på bilden ungefär!

"And don't criticize
What you can't understand"

Tracy Chapman - The times they are a-changin'


Imorgon blir det äntligen fotografering igen, Lycka. Lite intärnskämt kommer fotas med Lovisa. Nu har sängen väntat på mig alldeles för länge. GODNATT!

Ain't no sunshine







                                                   Bilder tagna av mig
                                         Lagat av Bella, Sofia och Lovisa


Sitter och gör projektarbete. Blev lite ändringar så vi gör en blogg utav recepten istället, kommer länk i veckan så ni får gå in och kika på våra bilder. Här kommer ett smakprov!

25 Days









Jag vaknade precis och snart kommer Sofia och Lovisa hit så ska vi plugga, sedan ska jag til sömerskan, snart är klänningen klar! Spännande.

Jag orkade inte ta upp min kamera igår så fick lite bilder av Frida istället! Tack för igår gumman.

Tierd





13 centimeters klackarna jag troligen ska ha på balen!



Väsk/halsband



Mina nya gryma glasögon



och till sist shortsen



Detta var mina nya inköp för helgen!


Kvällen igår blev inte riktigt som planerat, åkte hem till andra familjen Andersson på dundergod middag, sedan hem till Frida där vi satt några stycken och drack Champange, åt jordgubbar och spelade kortspel, jag drack dock inte alkohol, då jag blev frågad tidigare på kvällen om jag ville jobba på Morfars från 22-04. Och jobberbjudande tackar man inte nej till precis. Har nu två stycken:) Så första dagen på ett nytt jobb gick som på räls och det var en hel del att göra. Så nu är jag trött.

Idag blir det sova och plugg! God Natt igen. PUSS



Hurtful





Idag bar det av till staden tidigt imorse med Lovisa som fick bli mitt sällskap och min plånbok:) TACK! Det blev köpt ett par balskor, som är DÖLÄÄCKRA! Ett par shorts, ett par glasögon och en väska.

Sen åkte hon och jobbade så Fredrik kom hit och vi har solat, snackat, ätit glas ute hos Amanda och njutit av det fina vädret vi har här i Halmstad. Ikväll blir det mys och förfest hos Frida sedan fest sen uteserveringen. Fast jag ska vara nykter ikväll då jag har en vit helg. Men man kan ju ha kul utan alkohol, right?

Leggins från Gina Tricot, Tröja från Bik Bok, Kofta från Monki, Väska från Lindex, Sjal från Zara, Skor från Din sko och Wayfars och Halsband från H&M like usual.

Nu väntar badrummet på mig då jag ska fixa mig inför kvällen. Imorgon kommer bilder på mina inköp. TJING SOMMARVÄRME!

use somebody



Sommarvärmen är på G alltså! underbart, även helg och jag känner mig duktig som faktiskt klarade provet relativt bra idag! Kvällen igår blev mycket mysig.

Idag har jag varit i stan med Frida och jag hittade eventuellt mina balskor, ett par shorts, ett par glasögon, en tröja och en väska. Så ska ta med min pappa in till staden imorgonbitti så får vi se vad som får följa med hem.

Ikväll ska jag träffa min Bella, får se vad vi hittar på för trevligt! KISS


I need to tell you


















En vanlig dag i skolan brukar se ut såhär med mina underbara klasskompisar:)

Nu ligger naturboken och väntar på mig, vi ska ha jätte roligt! USCH, naturkunskap B är som latin för mig, fattar alltså ingenting och imorgon är det prov. Hoppas jag får en trevlig kväll iaf. PUSS


The best part of my day



Detta är min underbara vän Frida som gör livet så mycket lättare att leva. Jag älskar dig!

Ps, Det bästa är att hon också ska flytta till London samtidigt som mig, åh vad underbart det kommer bli! Ds.

Pretenders


























 Behöver jag säga mer än att jag saknar sommaren? Men ser fram emot den kommande väldigt mycket, även om jag ska jobba mycket. En lite fågel viskade mig i örat att det ska bli 25 grader på lördag! TJING


Sober





Leggins från Gina Tricot, Tröja från Bik Bok, Kavaj och Sjal från Zara, Skor från Din sko, Halsband från H&M, Band från Thailand, smycken från Ur och Penn, Thailand och cocoo.

Monkigirl



Hör och häpna! Monki öppnar portarna i Köpenhamn den 1 maj 2009 och jag är gladare än någonsin.
Eftersom pappa bor i Köpenhamn kan jag ju lova att han kommer få springa ärenden på stan och pappa, nu kommer jag oftare:)

Nej usch nu väntar sängen. Imorgon står äckliga badhuset på schemat och klassen ska ha vattengympa. Mardröm! Godnatt min skatt, som min kusin Albin sa när han var liten ♥

Damn, I wish I was a lesbian!



GE MIG!

Hello saferide är en grym artist med sjukt coola texter. Och det bästa av allt är att hon kommer till Hultsfred! LYCKA


Ingenting



Fick ännu fyra par nya öronhängen köpta idag av mina söta vänner Anna och Hanna som har som projektarbete att tillverka smycken. Nu är deras projekt klart och jag tror tyvärr inte det säljs mer. Men ni kan kolla deras bogg på nostalgismycken.blogg.se. Nu har jag en fin samling och tror att de kommer bli dösöta i sommar till en go bränna!

Somewhere over the rainbow







Dagen har varit lång med skolgång för hela slanten. Skönt att vädret blev finare nu fram åt eftermiddagen. Tråkigt att jag ska sitta inne vid datan och skriva klart mitt hälsobildarbete.
Mina dagar kommer inte bli så jätte roliga då det mest kommer bli plugg, men men. SNART FRIHET!

Jeansleggins från gina tricot, Tröja från Bik Bok, Kavaj från Gina tricot, Sjal från Zara, Halsband från H&M, Skor från Din Sko, Väska från STOCKH LM, Glasögon Rayban och övriga smycken som vanligt från Ur och Penn, Thailand och cooco.

M.I.A






Blev ännu en pluggpaus då jag och Lovisa var ute och sprang, sedan på hemvägen så luktade det grillat och jag kunde inte motstå att göra en god middag med kött, potatissallad, fetaostsallad och goda såser till det, till mig själv. GOTT!

Sedan åkte jag ut till sömerskan som syr min balklänning och jag tror den kommer bli galet fin och så mycket bella  som det bara kan bli! Tjong

Ps. Johan ville ge en liten hälsning här genom min blogg till sin Frida, "Johan Berggren tycker verkligen om Frida Asp över hela sitt hjärta" Ds.

Placebo





Nu har jag varit och postat Jennys present på posten, och nu ska jag åka till skolan för att hämta Frida sedan göra lite ärenden. Sen väntar plugget igen, kan vara skönt att få en liten paus i pluggandet. Ska åka till sömerskan ikväll med. Skoj! Ursäkta för dålig bildkvalitet.

Mockakavaj från Secondhand, Tröja från H&M, Shorts från Gina tricot, Converse och smycken från Bik Bok, Ur och Penn och Thailand.

Jag kan sluta om jag vill



Hittade denna coola t-shirt hemma idag. Grym text!

"Jag kan sluta om jag vill
.....
I början bara på fredagar
Jag minns när jag prövade första gången
Jag började väldigt tidigt
Har nog testat det mesta
Stannade inte ens för rött
För mig var det en social grej
Börja blanda grejer
Dans och bilkörning - ingen bra kombination
Började dansa ensam
Jag måste dansa för att våga supa"


Those dancing days - Hitten, en helt underbart bra låt!


white trasch



inspiration, jag vill ha!

London baby





                                                             Bilder tagna av mig


Studenten närmar sig och frihet väntar. Efter studenten ska vi jobba fram till augusti. ( Jag fick jobb i fredags:D ) Sedan flyttar vi till London. Jag, Lovisa ( på bilden ovan) Ida och Anna ska bosätta oss där på obegränsad tid. Vi ska jobba, och leva livet. Vilket kommer bli helt underbart. Vi har hittat lite olika förslag på lägenheter och vissa låter faktiskt jätte bra. Jag längtar, bara 4 månader kvar!


Lovisa, som är min äldsta och allra bästa vän är inget man hittar på gatan inte. En riktig vän som jag upplevt allt med under mina 18 år. Även om vi båda har bott utomlands stora delar av våra liv så har det inte gjort någonting, för vi vet var vi har varandra. Är så glad att det är vi som ska uppleva världen tillsammans, då vi ska resa jorden runt om ett tag. 
Som till exempel blev hon t o m gladare än vad jag blev när jag fick jobbet här om dagen, och visade det med hela sitt hjärta. Det är de små sakerna som gör det och det är det man uppskattar.
Nej nu ska jag inte skriva en bok om dig vännen, för du vet redan allt det här. Men jag älskar dig.

Grill is the shiet











                                            Jag och Linnea var grillmästarna















                                                               Min söta bror













                                             Oliver, jag och Sebastian




Gårdagen var mysig. Det började med grille hemma hos mig i uterummet. God mat och trevligt sällskap! Förfest, dans, kortspel och en hel del snack, sedan taxi in till stan för att fortsätta kvällen där. Lite insidenter skedde men vi fortsatte och hade kul ändå. Tack för en lyckad kväll!

Idag är jag trött som jag vet inte vad men jag och Lovisa har varit ute och gått i två timmar och sen lagat tacos. Nu väntar Gossip Girl. Puss


 


rewind



Gårdagens slappa outfit för kvällen. Men jag hade lika kul för det! Nu sticker jag in till stan med min favorit frida.
Bild på dagens kommer senare.

Jenas från CM, Converse, tröja från H&M, kavaj och sjal från Zara, Halsband från H&M, och övriga smycken från Ur och Penn och thailand och Cooco.


All the pretty faces



Hemkommen från skolan och provet gick relativt bra faktiskt. Köpte mig två presenter idag. En till mig själv och en till min underbara moster Jenny! Så håll utkik i brevlådan nu: )

Nu ska jag lägga mig i solen och sola med min bror, lovisa kommer nog med. Sen blir det träning. Kvällen blir nog rätt lugn, då det blir fest imorgon. Tjing!

Hitten





Nu sticker jag till skolan för att skriva religionsprov! Önska mig lycka till.

Kjol från H&M, Tröja från Monki som är Linneas, Väska från Lindex, Halsband från Lindex, Skor från Din Sko och Övriga smycken från thailand, cocoo och Ur och Penn.

human







Även denna dag ska tillägnas plugg, men tänkte slänga in lite bilder på mina inköp!
En grå tröja som jag tror jag kommer bo i, för den är mjuk som jag vet inte vad.
Köpte en likadan kjol som jag har fast i benvit, kommer bli underbar till sommaren.
Sen köpte jag även skorna som jag ska ha på min student som jag skrev och visade i tidigare inlägg.
Sen shortsen som jag köpte på lovet.


Jag är supernöjd med mina inköp fast nu säger nog plånboken stopp för ett tag!

Planerar lite inför helgen med som jag tror kommer bli helnice. PUSS

Another story



Idag har det varit pluggdag, men vi var tvugna att unna oss lite gott, så vi gjorde en varsin pizza med ruccola, parmaskinka och feta ost:) MUMMA!
Imorgon får ni se mina inköp. Tjing tjing

Waterfall





Första skoldagen idag var helt okej. Nu sitter jag och Sofia och pluggar, som vi ska göra ända fram till midnatt.
Hann ta en snabbis på stan innan och fick köpt lite fina saker som jag visar sen. Nu väntar skolböckerna. Ses!

I need this


Imorgon börjar skolan igen efter 12 dagars ledighet. Känns tungt! Måste samla kraft för att fixa det sista i skolan nu. Hade helt enkelt behövt åka till pappa i Köpenhamn och bara va. Hade varit så mysigt. Så får se om jag åker dit snart och samlar lite motivation.  

Men som Frida sa idag: Bella, detta var ditt sista lov någonsin i skolan! Hur bra och overkligt kändes liksom inte det?

Bilderna är sen senaste jag var där med Sofia!


Studentskor


Hittade dessa underbaringar idag på stan som jag vill ha på mig på studenten.( Ja, jag ska ha låga för jag orkar inte springa runt och hoppa på flaken och springa i sanden i tylösand med högklackat) Men de fanns dock bara kvar ett par i st 36. Och jag kunde väl ha dem med nöd och näppe. La undan dem till imorgon och ska prova dem igen. Jag älskar iaf dem!

The heart of life



Nu drar jag och mina chanelinspirerande strumpbyxor in till stan! PUSS

BellaoBastian



Så inspirerande, så mycket känsla och så snyggt! Svenskt märke, "oupptäckta", säljs på tjallamalla.com.

Kolla deras blogg;
http://bellaobastian.blogg.se

Lite roligt att de heter som mig och min bror med. Nej det var sista inlägget för dagen. Godnatt!

Slow dancing in a burning room



Idag har jag varit med min Gammelmormor nästan hela dagen. Varit med henne och handlat och lunchat och så. Behövs en hjälpande hand där ibland! ♥

Blev en fika med Isabelle med ute i solen. Och nu träffar jag min bästis Lovisa!
Imorgon ska jag in till stan och kolla BH till min balklänning och en ny Trenchcoat, KLASSISKT!  Måste även kolla om jag hittar balskor och studentskor, det börjar närma sig.

Harembyxor från Cubus, Tröja från Cubus, kavaj från Zara, Skor från Din sko, Smycken från Lindex, Thailand och Ur och Penn.

Ny design



Att vara på Vogue´s framsida hade man nog inte tackat nej till. Drömma går alltid!

Amanda har gjort det igen, en lite enklare design och lite mer bilder i spalten till höger. Lite till som ska fixas, men jag är nöjd! TACK.

Oh boy



Nej nu måste jag faktikst hitta ett par skinnbyxor, hur snyggt är det inte?

Confused



Yiruma hörs ur högtalarna och min hjärna tänker på tok för mycket just nu! Sov gott!

CC



Denna tröjan står högt på min önskelista för tillfället!

Cafét










Kvällen igår var perfekt! Förpärla hos Linnea, med 5 st söta flickor där det bjöds på tjejsnack och dans för fulla muggar. Sedan buss in till staden där vi gick direkt till Cafét, där det var jätte roligt och där var vi tills det stängde, sedan blev det lite dans på B&B. Sen taxi hem.. Blev en promenad från Tylösand imorse på ca 5 km. Skönt att få lite frisk luft.

Idag ligger jag och Nea och solar, men nu ska vi åka och köpa glass och sätta oss i grötvik. PUSS

För ingen känner mig så väl som du



Nu har jag varit i stan men hittade dock ingenting. Sen var jag hos familjen Lindgren och klippte Linnea, Clara och Lena. Dem blev nöjda och då blir jag också nöjd:) Nu väntar duschen!

Inte jätte mycket klädinspiration för tillfället så blir rätt tråkig outfit idag med.
Byxor från Nolita, Tunika från Vila, Jenasväst från Monki, Skor från Converse, Jacka från någon internetbutik från Hongkong, Väska från Mulberry och smycken från cooco, Ur och Penn och Nostalgismycken 

Ha en fin kväll folket, för det ska jag ha ♥


you make my world



                                                             Bild tagen av mig

GLAD PÅSK på er allihopa! Blev ingen bild på någon påskblomma precis, men vad gör det!

Idag ska jag sticka in till stan och se om jag hittar något att ha på mig inför kvällen, sedan hinna sola lite till, sen klippa Linnea, Clara och Lena så dem blir fina. Sen bjuder kvällen på Förkrök hos Nea och sedan utgång och sist men inte minst efterfest i mitt uterum. Tror dagen/kvällen kommer bli helnice!

Dagens låt: Yiruma - River flows in you,  En helt underbar pianolåt!

I'm feeling







Jag och Nea har haft en jättemysig dag och vi har fått lite färg, och det gillar vi! Ikväll blir det ännu mer mys med Neut, även lite dans i vardagsrummet. Våran bugg ska bli på topp igen. :) 

Blir två enkla kvällens!
Bella - Tröja från Monki, Sjal från Zara, Jeans från Nolita, Smycken från Nostalgismycken och Cooco och Skor från Kawasaki

Nea - Linne från H&M, Jeans från CM, Jeansjacka från Gina Tricot, Skor från Converse och smycken från Stans alla affärer
 

Jag har fått en award..



Av Sara, Tack så mycket!

Skicka vidare detta Award till någon man tycker behöver den.
Kopiera bilden och lägg den i ett inlägg.
Skriv vilka 5 du vill ge denna award till och länka dem.
Skriv sedan i deras bloggar att du gett dem en Award. 

Bloggar jag tycker förtjänar denna award är: Linnea, Filippa, Frida, Gabrielle och Amanda.

Sunny Day


Gårdagen var mysig! Solen skinner och jag & Nea ligger ute och solar. Ikväll blir det utgång. Glad påsk på er!

Those dancing days



















Dagen började med att vi körde ner till Helsingborg och lunchade en god kycklingsallad, sedan blev det fönstershopping för vår del, eftersom vi både inte hade så gott om pengar. Tabbe! Sedan körde vi till Båstad där vi kollade ännu lite kläder, sen blev det en fika. Sedan gick vi ner till hamnen och havet och satt oss på bryggan och solade och tog kort. Alltså haft en helt underbar dag med bästa Frida! Tackar för det.

Linne från H&M, Tunika från Paparazzi, Kjol från H&M, Nitskärp från Lindex, Skor från Din sko, Skinnjacka från Topshop, Väska från Mulberry och smycken från Bik Bok, Thailand, Cooco, Ur och Penn och egengjorda.


Om du lämnar mig nu


Fick denna döläckra kuvertväska av mamma igår! Jag älskar den. Den ska invigas i helgen, då det blir festligheter.
Berättar mer om dagen lite senare då jag fått bilder och så av Frida. Kan bara säga att den har varit helt underbar. CIAO 


Jansabryggan















Det  var så himla fint ljus igår kväll innan solen gick ner, så jag och frida bestämde oss för att gå ner och fota lite.
Här är några bilder på mig. Fridas kommer när hon accepterat vilka som får visas och inte.
Vi kollade även på Marly and Me hos Frida igår, och gud vad vi grät!

Nu åker jag och frida till Båstad och Helsingborg, blir en mysig lunch och kanske lite shopping. Fint väder idag med.
Hörs sen. Puss


Shopping









Här är min shopping för dagen, en underbart häftig kjol, ett par shorts, ett halsband, och denna coola kavaj som jag hittade på second hand. Hade nämlingen sätt en turkos mockakavaj i Sofis Mode häromdagen och blev totalt kär, sen går jag och hittar en liknande på second hand. LYCKA! Hittade även en hallonröd mockakavaj på second hand, fast mer figursydd.
Nu blir det foto med Frida, sen mys med film. KramochPuss

Äventyr



Dagen har varit helmysig med Joel idag. Först hämtade han mig vid 12 tiden så åkte vi till hans skräddare, och han kommer vara så stilig så på balen! Sedan bestämde vi oss för att åka till Helsingborg och där gick vi på Ikea och sen på väla. Jag hittade lite kläder som jag visar er sen. Sedan åkte vi och åt god mat. Sen ville vi ner till Havet och ha picknik men vi hittade inte havet. HAHA! Sen blev det hemfärd, Tack för en toppen dag!

Fotografering Del 2

Här kommer lite fler bilder:)





























                                                    Bilder tagna av mig

Oj det blev många bilder:) Men det gillar vi, eller hur? Nej nu ska jag hoppa i sängs. Får se vad dagen bjuder på imorgon. CIAO!

Fotografering Del 1

Idag blev det fotografering med Söta Amanda som var så duktig:) Här kommer några bilder!



















                                             Foto tagna av mig

Foto


Blev inget Danmark idag, men har haft en mysig dag ändå. Nu blir det fototime! Puss

Topshop


Hela denna outfiten hade jag inte tackat nej till en sekund! Topshop kan sin grej alltså.

Imorgon blir det nog att åka till Danmark med joel, får se vilka mer som hänger på. Tummen upp för spontana grejer!
Nu väntar sängen. PUSS


Skinny Love









Hemkommen från en mysig eftermiddag med mina vänner. Vi satt vid nissan och åt chips, kakor, bullar, dricka och Choklad:) onyttigt men gott. Ikväll blir det nog mys med Nea. Jag vill bli frisk så jag får träna igen, jag får panik! Hejdå.

Get lost





Nu sticker jag och har picknik med mina underbara vänner. Solen skiner och jag är glad! Jag tar med kameran.PUSS

it makes me happy



Jag har en stor kärlek till Converse, då jag har 7 stycken par, (fattas ett par svarta på bilden) Vet inte vad det är men jag får sommarkänsla när jag ser dem och bär dem till ett par snygga shorts.
Har även satt upp två stycken sånna klädhållare på mitt rum som jag har mina favorit kläder på. Fick inte plats med allt i dressingrummet så det fick bli en liten nödlösning. Men jag gillar det, för man ser det så mycket bättre nu. Är dock inte klar, då jag ska ha mina väskor och lite mer skor där.

Peace


Detta underbara armband fick jag av Frida när jag tog körkort och varje dag sitter det på armen så fint. Det är beställt från Cocoo.se

Men nu vill jag ha ett till armband därifrån som är jätte fint enligt mig. Det är något speciellt med peace märken alltså.

 

You're beautiful





Jag saknar Thailand. Har precis varit och käkat glass på Italienska glassbaren. Nu blir det Gossip Girl. CIAO!


Rättar till allting dem gjort, mot dig



Hade en helt AWESOME kväll igår, riktigt roligt. Började med god middag och förkrök hos Gabrielle. TACK älskade. Sedan drog vi vidare till stans alla ställen, men vi fastnade på Tre Hjärtan och där dansade vi gärnet, sedan blev det även lite mer dans på B&B, haha. GRYM KVÄLL med mina bästa.



Min kära granne, bästa vän och syster får även vara med på en liten kvällens:) We like.

Samson



Nu ska jag fixa mig för kvällen. Haft en underbar dag än så länge i sommarvärmen, även om jag är sjuk.
T-shirt från Monki, Kavaj från Gina Tricot, Shorts från Zara, Skor från Converse, Väska, skärp och Halsband från Gammelmormor, Övriga smycken från Thailand, cocco och Ur och Penn och Glasögon från Rayban.


Collage


                                                                   Bilder tagna av mig


Gårdagen var en lyckad dag! Först bjöd vi som sagt vår handbledare på trerätters middag och det gick toppen. Sedan åkte vi hem till Sandra på förkrök, där de andra drack men jag och Nea var nyktra. Jag körde lite folk in till stan och vi gick in på moon. Där var det mycket roligt folk och vi hade trevligt. 

Idag ska jag in till stan och fixa en present till min gabbe som ska ha tjejmiddag ikväll, sedan blir det nog utgång. Vad ska jag ha på mig? Sen ska jag även med Linnea på någon sminkrådgivning.

Men med detta inlägg vill jag även komma att jag är sugen på lite fotografering igen, SNARAST!
Fotografierna ovan är på mina allra bästa och närmaste.
CIAO BELLA!

Free



Hemkommen från en mysig kväll med min extrafamilj. jag älskar er!
Jag lever livet och det gör jag med nöje! Ingen kan hindra mig från någonting. punkt slut!
Snart väntar frihet och vi har mycket planer och drömmar som ska uppfyllas.
Bilden är från min brors student uppe i Sunne, vilket var en helt galen kväll/natt.


Stay





Denna underbara klänning ska sitta på min kropp på min student! I'm in love. Hoppas den passar med.

Vår



Idag är det riktigt varmt ute, och har endast haft en lektion. Vi lekte dunkgömme på skolgården på alla hålor vi haft idag, ja, vi blev som barn på nytt. MYSIGT! Någon viskade i mitt öra att vi endast har ca 30 skoldagar kvar tills vi tar Studenten. HJÄLP!
Ikväll blir det middag hos Familjen Lindgren sedan kanske att ta en öl på bulls uteservering. Imorgon är det lov, i hela 12 dagar. Lycka
Klänning från Gina Tricot, Jenasjacka från Kappahl? och Skor från Din Sko.

The Quiz







Våren är här och jag gillar't.
Leggins från Gina Tricot, Skor från Din Sko, Klänning från Zara, Kavaj från Zara, Jenasväst från Monki, Halsband från H&M, Sjal från Zara och Väska från Mulberry.

RSS 2.0