Growing up beside you






Pics from Camden Market the other day, Hard core as hell but i like it!


Hm, lite frågar ni frågat om london! Ni som funderar på att flytta till london, GÖR DET! Denna stad är underbar och har så mkt möjligheter. Man kan komma långt i denna stad om man bara vill och slår sig framåt. Den har allt, alla är jätte trevliga, bästa shoppingen, bästa uteställena, finaste miljön, ja you name it!
Jag har verkligen växt som person sen jag kom hit, man lär sig saker varje dag. Det är saker jag gjort här som jag trodde att jag aldrig skulle göra.

Jag kom ju som sagt hit med en kompis, vi hade bokat hotell i en vecka. That was it! Sen var det bara att lämna ut CV:n och leta lägenheter. Vi fick bo lite längre på hotellet och sen bodde vi på varsin soffa i en vecka hos ngra kompisar. Men det var en charm i sig även om det hade sina omständigheter. Vi alla fick jobb och sen hittade vi en lägenhet som vi nu delar med ngra andra.

Självklart kan det vara jobbigt att dela kök med andra ect.. Men det är detta man blir stark av och detta som för med sig erfarenheter. Man är inte van vid detta och man lär sig därför att ta hänsyn mm.. Jag kan säga att jag aldrig skulle klara bo såhär mer än ett halvår. För det är jävligt jobbigt ibland om jag får säga det själv men det är roligt. Jag älskar London och jag ångrar inte en sekund att jag flyttade hit.

Jag ljuger om jag säger att allt går på räls och att det inte finns några motgångar, för visst är du deppig ibland och vill bara hem till något tryggt men de bra stunderna som finns varje dag tar över så himla mycket.

Denna resa och flytt har verkligen inte blivit som jag tänkt mig, den har blivit så himla mycket bättre. Det har hänt saker under vägen, men jag har underbara vänner här och hemma som stöttar mig och gör detta möjligt.

Angående det att jag ska flytta hem såhär "tidigt" är inte för att jag inte har fast anställning på adidas, för det har jag. Men jag känner att ett halvår i london räcker. Jag har så himla mycket annat jag vill göra med mitt liv. Nu har jag snart gjort detta liksom. Det har varit/det är en underbar tid men det finns kvar och jag kan åka tillbaka hit när jag vill. Men nu vill jag se mer mer mer mer!

Lite smått och gått! Har ni tankar på att flytta hit. GÖR DET!



Nothing is wrong








Lite bilder sen idag! Underbara parker det finns här i london som alla bara chillar i hela dagarna.

Började med att jag och Fredrik var ute och sprang i Hyde park! Hurtigt värre. Sen gjorde jag och junis våra magövningar och åt våran gröt! haha. Sen gick jag och frida och juno till en park som ligger bakom oxford street och hade picknick, lyssnade på musik, snackade och solade! underbart. Sen kom lovisa och vi åkte till Camden market. Vilket är ett paradis med fullt med smycken, second hand och tattoställen! Vi satt oss vi vattnet och åt thaimat! Nu sitter jag i fridas lägenhet och ska äta tacos med Louise. Alltså varit en helt underbar dag. BLoggar mer snart och visar lite bilder sen camden:)

 


datum amore. ad defendendum


En  gammal bild sen januari!

Tillbaka hemma i london. Blandade känslor, saknar er redan där hemma men ska ta vara på de sista månaderna nu i älskade london. Igår efter jobbet kom Frida och Lovisa till mitt jobb och så gick vi till Hyde park och satt oss och fikade och solade. Idag efter jobbet kom dem igen så åkte vi till Camden. Jätte mysigt verkligen, älskar't! Massa second hand och smycken.

Nu har jag klippt frida, och nu ska jag hem och kolla lite oc och sen sova. Imorgon släpper vi ny stella McCartney kollektion. Roligt! Hörs snart igen. Tjong

oh my god





Some pics!

Haft en helt underbart bra och mysig helg med världens bästa vänner och familj. Imorgon bär det hem mot London igen, blandade känslor ska jag då säga. kommer kanske bli tungt de första dagarna, sen får jag njuta av sista månaderna.

Ni är dåliga på att kommentera nu när jag väl bloggar.. Kom igen nu förfan. Nu slocknar mina ögon, så sänger lockar. Sista natten i världens bästa säng. Imorgon blir det klippa och slinga håret sen köpa kamera, helt underbart!!


it's true that i love you

old pic, in my window!

Taggar inför ikväll med världens bästa vänner! Ni gör mig lycklig och hel. Ses på stan!


i like you so much better when you're naked

me on oxford street!

Bara sådär galet lycklig för tillfället!


These streets


En liten bild ifrån min lägenhet i london! jag innan en galen utekväll med lisa och amanda när dem var och hälsa på! MYS, ikväll/inatt kommer fler bilder sen dem var hos mig. Nu sticker jag in i duschen sen på äventyr! gillar ni att jag bloggar igen eller vad är det med er?

just give me something

Än så länge har jag haft en supermysig dag med fina vänner! Sov hos frida inatt, träffade hennes underbara familj och söta nya lillasyster. Blev en runda på stan med nea med lunch i solen och glass. Sen nu är jag med Lisafisa. Ikväll får vi se vad som händer. Halmstad är ändå underbart, men tomt!

Nu ska vi hämta lisas bilder sen london sen hon var hos mig så ni får se dem. Hörs sen!!
TJARÅÅ


I'm in Halmstad

Japp, då var man hemma i Halmstad och Sverige igen över helgen! Ingen som visste om det så kom hem i onsdags natt och överraskade alla fina vänner. Helt underbart att få träffa alla igen. Kan säga att dem blev lagom chockade när jag stog utanför deras dörr och knackade på.

Så denna helgen blir det mycket vänner och familj, fest och äta mammas goda mat! Åker hem till min lilla lägenhet i London på måndag igen. Hoppas ni mår bra där ute och ska försöka blogga massa nu när jag väl har data och internet. Peace

Ps. ska nog köpa ny systemis i helgen kanske :)


RSS 2.0