where you gonna sleep tonight



"När ni lär er livets kanske ibland hårda läxa, så hoppas vi att er kappsäck dämpar fallet, finns där som ett skydd och hjälper er när ni behöver det. Vi har också sparat utrymme, ett ställe för er att lägga era egna erfarenheter och kunskaper. Fyll på i kappsäcken vartefter ni lär er nya saker. Spara på dem, för ni har alltid nytta av alla erfarenheter. Glöm inte att packa ner både glädje och sorg, för det är genom dessa upplevelser som ni formar era liv. Utan sorg kan man inte uppleva äkta glädje och utan glädje kan man inte uppleva äkta sorg."

Sötamanda har precis åkt hem och vi har pluggat och ätit godis och chips. Hon har varit gullig och hjälpt mig med mitt arbete om fiskpinnens resa genom jorden?! Vi har iaf kommit på en bra idé om hur jag ska redovisa det, och jag kommer nog skämma ut mig lite men vad gör det? haha!

Kommentarer
Postat av: fridaaltemyr

fyfan vad bra skrivet! du är obeskrivlig mitt hjärta!

2009-05-26 @ 23:03:45
URL: http://altemyr.blogg.se/
Postat av: sofia

dina oranga shorts du har på bilden ovan var har du köpt dom? pris? och hårbandet du har på tidigare inlägg från gina vad kosta de? din blogg ska jag lätt fortsätta läsa!

2009-05-26 @ 23:30:06
URL: http://sofialawergren.blogg.se/
Postat av: sofia

haha oj då :) såg att du redan svarat på frågan angående shortsen, =)

2009-05-26 @ 23:31:10
URL: http://sofialawergren.blogg.se/
Postat av: Anna Kubel

galet härliga bilder!!

2009-05-29 @ 11:44:13
URL: http://annakubel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0