I Slept With Someone In Fall Out Boy and All I Got Was This Stupid Song Written About Me


Pic: En gammal goding

Herre min gud vad irriterad jag är idag då. Så funderar på vad jag ska tröstshoppa imorgon! hittat en dösnygg slapp kavaj. Skor behövde jag med tyckte mikael, kanske ska lyssna på han för det behövs faktiskt:P haha!
Ska hem till halmstad på fredag och slå klackarna i taket! Men hallå girls, nu får ni snart komma ner hit till Köpenhamn och testa partylivet lite! Ska sova bort detta dåliga humör nu. Fan klockan är bara 9, kan klockan bli lite mer kanske! Nej veckan som inträffar en gång i månaden för tjejer tär på en.. Ska ringa amanda nu så jag blir på lite bra humör! imorgon återkommer jag med ett gladare humör.

Kommentarer
Postat av: Lina

hahaa, den heter don't dream it's over med crowded house tror jag .... men du vet vilken det är när du lyssnar på den<3

2009-09-20 @ 21:35:33
URL: http://linaapalmgren.blogg.se/
Postat av: Lolliseen

Alla har vi våra dåliga dagar Bells, jag känner likadant idag ska du veta.. usch. Vi tar nya tag imorgon, right? :) jag kommer gärna och hälsar på dig i köpenhamn!! :D PUSS <3

2009-09-20 @ 21:49:47
URL: http://lolliettan.blogg.se/
Postat av: Linnea

Hej sötnos!

Tänkte bara kolla med dig, du vet min korta kavaj som du lånade till balen.. du glömde ju den hos lovisa, ligger den kvar hos dig eller vart finns den nu? letar som en galning efter den!

Pusskram! :)

2009-09-20 @ 23:37:00
URL: http://nelsons.blogg.se/
Postat av: Lolliseen

Hihi :) åh, det låter skitkul. Men kan inte denna veckan, ska åka till skåne imorgon! Men vi får höras när jag kommer tillbaka:) <3 pusspuss

2009-09-21 @ 14:45:03
URL: http://lolliettan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0